Maksutavat verkkokaupassa

Verkkokaupassa maksaminen käy kätevästi Klarnan tarjoamilla monipuolisilla maksutavoilla. Maksaminen on turvallista ja helppoa. Lisää vain tuotteet ostoskoriin, valitse haluamasi maksutapa ja siirry kassalle.

www.klarna.fi

Verkkopankkimaksut

 • Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Valitset vain kassalla maksutavakasi verkkopankkimaksun, kirjaudut omaan pankkiisi ja maksat ostoksen.

Korttimaksut

 • Verkkokaupassa voit maksaa Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express -korteilla.
 • Korttimaksuissa Stemma toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Kauppa syntyy asiakkaan ja Klarnan välille ja siten maksuihin liittyvistä reklamaatioista vastaa Klarna.

Klarna Lasku

Osta nyt, maksa myöhemmin

 • Kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.
  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi
 • Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja kuten toiveiden mukaan räätälöityjä ja valmistettuja tuotteita.
 • Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.
 • Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.
 • Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna Erämaksu

 
 • Klarna mahdollistaa myös monipuolisen erämaksun. Luoton kokonaiskustannus riippuu maksusuunnitelmasta, jonka luotonsaaja on valinnut oston yhteydessä taikka maksusuunnitelmasta, jonka luotonsaaja myöhemmin valitsee maksamalla vähemmän kuin laskulla, kuukausilaskulla tai kampanjalaskulla ilmoitetun summan (”Maksa ehtojen mukaan”). Valitut ehdot ilmenevät luottosopimuksen pääsopimuksesta.

1. Joustavan erämaksun ehdot – maksa omassa tahdissasi (1/24)

Kuukausierä Aloitusmaksu Lainakorko Käsittelymaksu Todellinen vuosikorko* Luoton Kokonaiskustannus
1/24 luoton pääomasta (kuiytenkin aina vähintään 5,00 euroa, sisältäen koron maksamattomalle pääomalle) 0 euroa 19,90 % 0 euroa 21,82 % 1 111 euroa
 • * Perustuu esimerkkiostoon, joka on arvoltaan 1000 euroa, jos luotto maksetaan takaisin 12 kuukaudessa ja jokainen kuukausierä on kooltaan 93 euroa.

2. Kiinteän erämaksun ehdot

 • Taulukossa esitetyt maksuehdot perustuvat 1000 euron esimerkkiostokseen. Yksittäiseen ostokseen sovellettavat ehdot ilmenevät ostotapahtuman yhteydessä kassalla. Jokainen kuukausierä sisältää mahdollisen lainakoron ja maksut. Aloitusmaksu akautuu tasaisesti ostoksen kuukausittaisten maksuerien lukumäärän mukaan.
Ostohetkellä valittu kiinteä kuukausierä Ostohetkellä valittu kuukausierien lukumäärä Aloitusmaksu Lainakorko Käsittelymaksu/kk* Todellinen vuosikorko Luoton kokonaiskustannus
341 euroa 3 9,90 euroa 0 % 3,95 euroa 13,81 % 1022 euroa
172 euroa 6 9,90 euroa 0 % 3,95 euroa 12,05 % 1034 euroa
89 euroa 12 19,90 euroa 0 % 3,95 euroa 12,90 % 1067 euroa
64 euroa 24 29,90 euroa 9,99 % 3,95 euroa 23,02 % 1232 euroa
49 euroa 36 29,90 euroa 9,99 % 3,95 euroa 21,66 % 1334 euroa
 
 • * Mikäli luotonsaaja lyhentää samanaikaisesti useampaa luottoa Klarnalle, Klarna veloittaa vain yhden käsittelymaksun/ kk kaikista luotoista.

3. Kampanjalaskun ehdot

Kuukausierä Aloitusmaksu Lainakorko Käsittelymaksu Todellinen vuosikorko* Luoton kokonaiskustannus
Koko summa maksetaan ostotapahtuman yhteydessä sovittuna ajankohtana 3,99 euroa 0 % 0 euroa 2,41 % 503,99 euroa
 •  * Todellinen vuosikorko perustuu esimerkkiostoon, joka on arvoltaan 500,00 euroa.

4. Joustavan erämaksun perusehdot – maksa omassa tahdissasi (1/100)

 • Mikäli luotonsaaja on siirtynyt alkuperäisestä maksusuunnitelmastaan (kampanjalasku, kiinteä erämaksu tai joustava erämaksu 1/24) joustavan erämaksun perusehtojen mukaiseen maksusuunnitelmaan, jonka mukaan luotonsaajalla on mahdollisuus lyhentää velkaa yhdellä sadasosalla kuukausittain, luoton kokonaiskustannus riippuu luotonsaajan suorittamista kuukausimaksuista seuraavan mukaan:
 
Kuukausierä Aloitusmaksu Lainakorko Käsittelymaksu Todellinen vuosikorko* Luoton kokonaiskustannus
1/100 luoton pääomasta (kuitenkin aina vähintään 5 euroa, sisältäen koron maksamattomalle pääomalle) 0 euroa 22,00 % 3,95 euroa 34,64 % 1 171 euroa
 
 • * Mikäli luotonsaaja lyhentää samanaikaisesti useampaa luottoa Klarnalle, Klarna veloittaa vain yhden käsittelymaksun/ kk kaikista luotoista.
 • **Perustuu esimerkkiostoon, joka on arvoltaan 1000 euroa, jos luotto maksetaan takaiaisin 12 kuukaudessa ja jokainen kuukausierä on kooltaan 98 euroa.

MobilePay

 • MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa, jolla voit maksaa verkkokaupoissa siten, että sinun ei tarvitse syöttää maksukortin tietoja. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank. Pohjoismaissa yli 10.000 verkkokauppaa ottaa jo vastaan MobilePay-maksuja.

Näin otat verkkokaupassa maksamisen käyttöösi

 • Aktivoi MobilePay ennen ensimmäistä maksua verkkokaupassa:
 1. Kirjaudu MobilePay-sovellukseen
 2. Valitse "Asetukset"
 3. Aktivoi "Käytä verkkokaupassa maksamiseen"
 • Näin maksat MobilePay:lla
 1. Valitse maksutavaksi MobilePay
 2. Kirjoita avautuvaan kenttään puhelinnumerosi
 3. Hyväksy maksu MobilePayssä puhelimellasi
 4. Jos olet lisännyt useita kortteja MobilePay-sovellukseesi, voit maksaessasi valita, miltä kortilta maksu suoritetaan. Voit tehdä ostoksia maksukorttisi käyttörajojen mukaisesti.

Lisätietoja maksamisesta

 • Verkkopankkimaksamiseen liittyvän verkkopankki- ja luottokorttimaksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Bank AB (publ). Headquarters: Sweden, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Organization number: 556737-0431. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Stemma ei käsittele tai tallenna asiakkaan maksu- tai tilitietoja, näitä käsittelee ainoastaan Klarna Bank AB, joka toimii myös lasku ja osamaksu -vaihtoehtojen luotonantajana.
 • Visa-, Visa Electron-, MasterCard- tai American Express–korteilla maksettaessa Stemma toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksuihin liittyvistä reklamaatioista vastaa Klarna Bank AB, joka toimii Visa-, Visa Electron-, MasterCard- tai American Express-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Bank AB:n välille. Myyjän eli Stemman vastuulla ovat kaikki kauppaan ja tuotteeseen liittyvät velvoitteet. Klarna Bank AB on myös maksun saaja.

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
69€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet