Avaa valikko

maksutavat verkkokaupassa

Verkkokaupassa maksaminen käy kätevästi Paytrailin tarjoamilla monipuolisilla maksutavoilla

Maksaminen on turvallista ja helppoa. Lisää tuotteet ostoskoriin, valitse haluamasi maksutapa ja siirry kassalle.
Voit maksaa verkkopankkimaksulla, luottokortilla tai Collectorin laskulla/osamaksulla.

korttimaksut

Visa-, Visa Electron- tai MasterCard –korteilla maksettaessa Stemma toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksuihin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj, sillä kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille

 

Collector lasku ja osamaksu

Kun valitset kassalla maksutavaksi Collector laskun tai osamaksun, saat maksuaikaa ostoksille!

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista ja päätät itse kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn. Kuukausierän vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla mutta voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.

Laskulla maksaminen on helppoa

 1. Mene kassalle ja valitse maksutavaksi Collector Bank Lasku/Osamaksu.
 2. Täytä yhteystietosi. Saat tuotteen kotiin.
 3. Lasku toimitetaan paketin mukana, kirjeenä tai sähköpostilla.
 4. Voit valita haluatko maksaa koko laskun kerralla vai erissä. Laskun vähimmäiserä ilmoitetaan laskulla.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät TÄÄLTÄ


Collector Lasku/Osamaksu

 • collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
 • collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio.)
 • voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.
 • osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
 • collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä.
 • myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta


Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät TÄÄLTÄ

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät TÄÄLTÄ

Luoton myöntäjä on Collector Bank AB (ruotsalainen y-tunnus 556597-0513 ja osoite Box 11914, 404 39 Göteborg, Ruotsi)

Luottoesimerkki, osamaksu: 1 000 euron luottomäärä ja 12 kuukauden luottoaika

Tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, osamaksun nimellinen vuosikorko 19,2 %, kuukausierän vähimmäissuuruus 85 € - 99 €, kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 21 %, luoton kustannukset 104 € ja luottohinta 1104 €.


Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii

 1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi.
 2. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
 3. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista. Kaikki tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun.

Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortin haltija.


lisätietoja maksamisesta

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän verkkopankki- ja luottokorttimaksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Paytrail Oyj määrittelee, mitkä verkkopankit ja luottokortit ovat käytettävissä. Stemma ei käsittele tai tallenna asiakkaan maksu- tai tilitietoja, näitä käsittelee ainoastaan Paytrail Oyj. Paytrailin kautta valittavissa olevan Collector lasku/osamaksu -vaihtoehdon luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Visa-, Visa Electron- tai MasterCard –korteilla maksettaessa Stemma toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksuihin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

 

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puh. 0207 181830
www.paytrail.com