Avaa valikko

Stemman Blogi

Valitse arkea helpottavat seniorikalusteet

05.04.2017

Kun ihminen ikääntyy, liikkuminen ei suju enää yhtä ketterästi kuin aiemmin. Tämä on hyvä huomioida ikäihmisen asunnon kalustamisessa. Laajasta seniorikalustevalikoimastamme löydät helppokäyttöisiä ja laadukkaita kalusteita perheen vanhimman tarpeisiin. Listasimme alle muutaman suosituimmista seniorikalusteistamme.

Lue koko juttu

Hellä hoito – pitkän iän salaisuus

16.03.2017

Säännöllinen ja oikeanlainen hoito pitää kalusteet siisteinä, lisää niiden käyttömukavuutta ja pidentää ikää. Yhteistä kaikille materiaaleille on, ettei niitä tule sijoittaa suoraan voimakkaaseen auringonvaloon, sillä UV-säteily haurastuttaa ja haalistaa materiaalien pintaa. Kalusteiden tarkoituksenmukainen käyttö ja käsittely vaikuttavat oleellisesti niiden käyttöikään. Hellävarainen ylläpitosiivous on vaivattomin tapa pitää kalusteet puhtaina. Eri kalustemateriaaleille löytyy omat ohjeet perusteellisempaan puhdistukseen ja hoitoon.

Lue koko juttu

Poimi nämä must-have-tuotteet vierashuoneesi iloksi!

22.02.2017

Löytyykö kodistasi vierashuone ystäviesi varalle? Lue alta vinkkimme vierashuoneen sisustamiseksi! Listasimme vierashuoneen must-have-tuotteet, joiden avulla huone on sekä mukava yöpymispaikka että viihtyisä oleskelutila.

Lue koko juttu