Avaa valikko

Blogi

Collector-osamaksulla joustavaa maksuaikaa kalustehankintoihin

18.10.2017

Stemman verkkokaupassa suosituksi osoittautunut maksutapa Collector-lasku/osamaksu tuo turvaa ostamiseen sekä joustavuutta maksuaikaan ja maksuerien suuruuteen. Collector-laskulla saat jopa 5 000 euron ostoksiin korotonta maksuaikaa 30-60 päivää.

Lue koko juttu

Jousia, pusseja ja vaahtoa – mistä on pehmeät patjat tehty?

15.09.2017

Patjalla on suurin merkitys siihen, heräätkö aamulla hyvin levänneenä. Laadukas patja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista, jolloin uni ei katkea asennon vaihtamisen takia. Patjan ominaisuudet syntyvät paljolti jousituksen ansiosta.

Lue koko juttu

Suomi 100 - Stemman kotimaiset huonekalutoimittajat

29.08.2017

Stemman mallistoissa on aina ollut kotimainen huonekalutuotanto vahvasti esillä. Suomi 100 -juhlavuoden innoittamana Stemma haluaa esitellä joukon kotimaisia huonekalutoimittajia, joiden tuotteet ovat vuodesta toiseen olleet suomalaisten suosikkeja.

Lue koko juttu

Opin tielle omasta kodista

14.08.2017

Syksyn saapuessa lukuisat opiskelijat saapuvat opiskelukaupunkiinsa. Monen nuoren kohdalla opiskelun alkaessa on edessä ensimmäinen muutto omaan kotiin. Opiskelijan kodin sisustuksessa kannattaa aluksi laittaa kuntoon työskentelyyn ja lepäämiseen vaadittavat välttämättömyydet. Pienen budjetin sisustuksessa kalusteiden valinnassa kannattaa muistaa hankintojen kestävyys ja pitkäikäisyys. Laadukkaat kalusteet kestävät aikaa ja sopivat käyttötarkoitukseensa myöhemmin muissakin elämänvaiheissa.

Lue koko juttu

Stemman kyydissä Mikkelin asuntomessuille

07.07.2017

Vuoden 2017 asuntomessut järjestetään 14.7. - 13.8. Mikkelissä. Stemma näkyy messuilla Jukkatalon kumppanina. Jukkatalon asuntomessukohde on kalustettu niin sisä- kuin ulkotiloiltaan Stemman mallistosta löytyvillä kalusteilla.

Lue koko juttu

Puutarhakalusteiden valinta - vinkit pihakalusteiden hankintaan

08.05.2017

Varsinkin kesäkaudella ulkotiloissa vietetään runsaasti aikaa grillaten, pelaten ja muuten yhdessä oleskellen. Huolella valitut puutarhakalusteet luovat tunnelmaa ja toiminnallisuutta pihaan, parvekkeelle, kuistille ja terassille. Ulkotiloihin voidaan loihtia ulkokalusteilla ja sisustustekstiileillä toinen olohuone, jossa viihdytään koko kesä, aina elokuun kuutamoiltoihin saakka.

Lue koko juttu