Avaa valikko

Stemman Blogi

Puutarhakalusteiden valinta - vinkit pihakalusteiden hankintaan

08.05.2017

Varsinkin kesäkaudella ulkotiloissa vietetään runsaasti aikaa grillaten, pelaten ja muuten yhdessä oleskellen. Huolella valitut puutarhakalusteet luovat tunnelmaa ja toiminnallisuutta pihaan, parvekkeelle, kuistille ja terassille. Ulkotiloihin voidaan loihtia ulkokalusteilla ja sisustustekstiileillä toinen olohuone, jossa viihdytään koko kesä, aina elokuun kuutamoiltoihin saakka.

Lue koko juttu

Valitse arkea helpottavat seniorikalusteet

05.04.2017

Kun ihminen ikääntyy, liikkuminen ei suju enää yhtä ketterästi kuin aiemmin. Tämä on hyvä huomioida ikäihmisen asunnon kalustamisessa. Laajasta seniorikalustevalikoimastamme löydät helppokäyttöisiä ja laadukkaita kalusteita perheen vanhimman tarpeisiin. Listasimme alle muutaman suosituimmista seniorikalusteistamme.

Lue koko juttu

Hellä hoito – pitkän iän salaisuus

16.03.2017

Säännöllinen ja oikeanlainen hoito pitää kalusteet siisteinä, lisää niiden käyttömukavuutta ja pidentää ikää. Yhteistä kaikille materiaaleille on, ettei niitä tule sijoittaa suoraan voimakkaaseen auringonvaloon, sillä UV-säteily haurastuttaa ja haalistaa materiaalien pintaa. Kalusteiden tarkoituksenmukainen käyttö ja käsittely vaikuttavat oleellisesti niiden käyttöikään. Hellävarainen ylläpitosiivous on vaivattomin tapa pitää kalusteet puhtaina. Eri kalustemateriaaleille löytyy omat ohjeet perusteellisempaan puhdistukseen ja hoitoon.

Lue koko juttu