Avaa valikko

Blogi

Nuku yösi raikkaassa sängyssä

27.03.2018

Puhtaassa ja raikkaassa makuuhuoneessa uni tulee huomattavasti paremmin ja heräät hyvin levänneenä aamuisin. Monesti helppo nukahtaminen ja unen laatu ovat kiinni hyvin pienistä asioista. Patjan ominaisuuksien ja valaistuksen lisäksi nukkumisympäristön puhtaus on hyvin tärkeää hyvinvoinnin kannalta.

Lue koko juttu

Syömään! - Top 3 ruokailuryhmät lapsiperheille

03.01.2018

Lapsiperheiden suosituimmat ruokailuryhmät ovat yhdistelmä käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja ajatonta tyyliä. Stemma esittelee nyt 3 lapsiperheiden eniten suosimaa ruokailuryhmää, joista voi löytyä myös sinunkin suosikkisi.

Lue koko juttu

Jouluksi kotiin - Stemman parhaat joululahjaideat

28.11.2017

Joululahjatoiveissa korostuu yhä enemmän käytännöllisyys ja kestävyys. Huonekalut ovat nykyään erittäin suosittuja joululahjoja ja monesti nämä täsmälahjat kestävät ja kulkevat mukana vuosikymmeniä. Stemma kokosi muutamia ideoita pukin konttiin.

Lue koko juttu

Black Friday –ostokset kotiin veronpalautuksilla ja joustavilla maksutavoilla

24.11.2017

Voiko kotiin saada jouluisen ilmeen ilman stressiä ja huimaa rahanmenoa? Kyllä voi - Black Friday -tarjouksia, veronpalautusta ja joustavia maksutapoja hyödyntäen.

Lue koko juttu

Hyggeile olosi mukavaksi

09.11.2017

Rentoutumisesta ja onnellisuudesta nauttiminen on hygge-filosofian keskeisin ajatus. Mukavilla huonekaluilla ja pehmeillä materiaaleilla voit luoda itsellesi parhaat olosuhteet kiireettömyydestä nauttimiseen.

Lue koko juttu

Collector-osamaksulla joustavaa maksuaikaa kalustehankintoihin

18.10.2017

Stemman verkkokaupassa suosituksi osoittautunut maksutapa Collector-lasku/osamaksu tuo turvaa ostamiseen sekä joustavuutta maksuaikaan ja maksuerien suuruuteen. Collector-laskulla saat jopa 5 000 euron ostoksiin korotonta maksuaikaa 30-60 päivää.

Lue koko juttu