Avaa valikko

Blogi

Allergiatestatussa sängyssä turvallista unta koko perheelle

01.06.2018

Monissa perheissä makuuhuoneesta on tullut paikka, jossa kaikki perheenjäsenet saavat lepäillä, oleskella ja tuntea olevansa turvassa. Vanhempien sängyssä nukutaan päiväunet, luetaan kirjoja ja kipeänä tuijotetaan sarjoja tabletista. Siellä luodaan yhteisiä muistoja ja haaveillaan tulevasta. Perhe kokoontuu vuoteeseen monestakin syystä. Ei vain levätäkseen. Useissa perheissä vuode on turvallinen syli yhteiselon ytimessä. Juuri siksi sängyn valinnassa tulisi ottaa huomioon muun muassa mukavuus ja kestävyys - palkintona saat hyvät unet vuosiksi eteenpäin.

Lue koko juttu

Unisykli kuntoon – huolehdi nukkuma-asennostasi

22.05.2018

Laadukas uni on tärkeää terveytemme kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja aivojemme toimintakyvyn ylläpitämiselle. Me Stemmassa tiedämme, kuinka tärkeää on huolehtia tasapainoisesta yöunesta, koska nukummehan noin kolmanneksen elämästämme. Unen palauttava ja oppimista parantava vaikutus rakentuu unen eri vaiheissa, niin sanotussa unisyklissä.

Lue koko juttu

Nukkumisen luksusta – Stemman monipuoliset moottorisängyt

24.04.2018

Ei ole sellaista nukkujaa, jolle ei moottorisänky kävisi. Nykyisin on saatavana eri kokoisia ja erilaisilla joustimilla varustettuja ergonomisia moottorisänkyjä. Stemman valikoimissa on useita eri vartalotyypeille ja kukkaroille sopivia vaihtoehtoja. Moottorisänky on loistava vaihtoehto ihan kaikille, jotka haluavat nukkua yönsä hyvin.

Lue koko juttu

Nuku yösi raikkaassa sängyssä

27.03.2018

Puhtaassa ja raikkaassa makuuhuoneessa uni tulee huomattavasti paremmin ja heräät hyvin levänneenä aamuisin. Monesti helppo nukahtaminen ja unen laatu ovat kiinni hyvin pienistä asioista. Patjan ominaisuuksien ja valaistuksen lisäksi nukkumisympäristön puhtaus on hyvin tärkeää hyvinvoinnin kannalta.

Lue koko juttu

Syömään! - Top 3 ruokailuryhmät lapsiperheille

03.01.2018

Lapsiperheiden suosituimmat ruokailuryhmät ovat yhdistelmä käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja ajatonta tyyliä. Stemma esittelee nyt 3 lapsiperheiden eniten suosimaa ruokailuryhmää, joista voi löytyä myös sinunkin suosikkisi.

Lue koko juttu

Jouluksi kotiin - Stemman parhaat joululahjaideat

28.11.2017

Joululahjatoiveissa korostuu yhä enemmän käytännöllisyys ja kestävyys. Huonekalut ovat nykyään erittäin suosittuja joululahjoja ja monesti nämä täsmälahjat kestävät ja kulkevat mukana vuosikymmeniä. Stemma kokosi muutamia ideoita pukin konttiin.

Lue koko juttu