Avaa valikko

Blogi

Opin tielle omasta kodista

14.08.2017

Syksyn saapuessa lukuisat opiskelijat saapuvat opiskelukaupunkiinsa. Monen nuoren kohdalla opiskelun alkaessa on edessä ensimmäinen muutto omaan kotiin. Opiskelijan kodin sisustuksessa kannattaa aluksi laittaa kuntoon työskentelyyn ja lepäämiseen vaadittavat välttämättömyydet. Pienen budjetin sisustuksessa kalusteiden valinnassa kannattaa muistaa hankintojen kestävyys ja pitkäikäisyys. Laadukkaat kalusteet kestävät aikaa ja sopivat käyttötarkoitukseensa myöhemmin muissakin elämänvaiheissa.

Lue koko juttu

Stemman kyydissä Mikkelin asuntomessuille

07.07.2017

Vuoden 2017 asuntomessut järjestetään 14.7. - 13.8. Mikkelissä. Stemma näkyy messuilla Jukkatalon kumppanina. Jukkatalon asuntomessukohde on kalustettu niin sisä- kuin ulkotiloiltaan Stemman mallistosta löytyvillä kalusteilla.

Lue koko juttu

Puutarhakalusteiden valinta - vinkit pihakalusteiden hankintaan

08.05.2017

Varsinkin kesäkaudella ulkotiloissa vietetään runsaasti aikaa grillaten, pelaten ja muuten yhdessä oleskellen. Huolella valitut puutarhakalusteet luovat tunnelmaa ja toiminnallisuutta pihaan, parvekkeelle, kuistille ja terassille. Ulkotiloihin voidaan loihtia ulkokalusteilla ja sisustustekstiileillä toinen olohuone, jossa viihdytään koko kesä, aina elokuun kuutamoiltoihin saakka.

Lue koko juttu

Valitse arkea helpottavat seniorikalusteet

05.04.2017

Kun ihminen ikääntyy, liikkuminen ei suju enää yhtä ketterästi kuin aiemmin. Tämä on hyvä huomioida ikäihmisen asunnon kalustamisessa. Laajasta seniorikalustevalikoimastamme löydät helppokäyttöisiä ja laadukkaita kalusteita perheen vanhimman tarpeisiin. Listasimme alle muutaman suosituimmista seniorikalusteistamme.

Lue koko juttu

Hellä hoito – pitkän iän salaisuus

16.03.2017

Säännöllinen ja oikeanlainen hoito pitää kalusteet siisteinä, lisää niiden käyttömukavuutta ja pidentää ikää. Yhteistä kaikille materiaaleille on, ettei niitä tule sijoittaa suoraan voimakkaaseen auringonvaloon, sillä UV-säteily haurastuttaa ja haalistaa materiaalien pintaa. Kalusteiden tarkoituksenmukainen käyttö ja käsittely vaikuttavat oleellisesti niiden käyttöikään. Hellävarainen ylläpitosiivous on vaivattomin tapa pitää kalusteet puhtaina. Eri kalustemateriaaleille löytyy omat ohjeet perusteellisempaan puhdistukseen ja hoitoon.

Lue koko juttu

Poimi nämä must-have-tuotteet vierashuoneesi iloksi!

22.02.2017

Löytyykö kodistasi vierashuone ystäviesi varalle? Lue alta vinkkimme vierashuoneen sisustamiseksi! Listasimme vierashuoneen must-have-tuotteet, joiden avulla huone on sekä mukava yöpymispaikka että viihtyisä oleskelutila.

Lue koko juttu