Jouluksi kotiin – 4 käytännöllistä joululahjaideaa

Julkaistu 13.12.2018

Jouluksi kotiin – 4 käytännöllistä joululahjaideaa

Joululahjojen valitseminen, antaminen ja saaminen ovat tärkeitä hetkiä, sillä lahja tekee kauniit ajatukset näkyviksi. Autamme mielellämme sinua löytämään laadukkaan joululahjan läheisillesi ja itsellesi myös tänäkin vuonna.

Huonekalut ja sisustustekstiilit ovat aina olleet kestäviä ja käytännöllisiä lahjoja monelle. Olemme koonneet yhteen monta hyvää joululahjavinkkiä, jotta onnistuisit valitsemaan täydellisen lahjan puolisolle, vanhemmille, isovanhemmille, lapsille tai ystäville.  

Lahjaidea #1: anna lahjaksi pehmeät unet

Onko parempaa lahjaa kuin syvä, virkistävä uni tärkeälle ihmiselle? Nukkujalle sopivat, laadukkaat peitto ja tyyny ovat iso osa nukkumismukavuutta. Ajattele, miten hienoa olisi ilahduttaa läheistä tai ystävää elämänlaatua nostavalla pehmeällä lahjalla. Stemma Plus peite- ja tyynysetti tai Stemma Tencel peite- ja tyynysetti on varmasti jokaisen unta arvostavan pehmeä toivepaketti.

Stemma Tencel -peite ja tyynysetti on valmistettu antibakteerisestä materiaalista.  Stemma Plus -peite ja tyynysetti vie lahjan saajan hyviin uniin.

 

Lahjaidea #2: ilahduta taiteella

Värikäs katseenvangitsija vai rauhallisempi tunnelmantuoja – minkälaisesta sisustustaulusta ystäväsi tai läheisesi tykkäisi eniten? Ainutlaatuinen sisustustaulu on ikimuistoinen lahja, joka tuo tunnelmaa sisustukseen. Neljästä taulusta koostuvalla kokonaisuudella voi helposti sisustaa kodin uuteen uskoon, Kissa Laiturilla -sisustustaulu on hyvä esimerkki siitä.

Auta kaveriasi tai läheistäsi huoneen yksityiskohtaisen tyylin viimeistelyssä antamalla lahjaksi näyttävä, hauska tai omalaatuinen sisustustaulu. Esimerkiksi kolmiulotteinen Harley Davidson -sisustustaulu on täynnä jännittäviä yksityiskohtia, ja tuo sen myötä huoneen sisustukseen uutta ilmettä.

50 x 50 cm tauluista koostuva Kissa Laiturilla -kokonaisuus tuo tunnelmaa sisustukseen.  Ainutlaatuinen Harley Davidson -sisustustaulu on tehty metallipohjalle.

 

Lahjaidea #3: anna lahjaksi pöyheää lämpöä

Torkkupeitto ja sisustustyyny ovat oivallinen lahja vilukissalle. Antaessa tekstiilejä lahjaksi, kannattaa valita maanläheisiä sävyjä, kuten Tom Tailorin Chenille Chrystal -koristetyynynpäällisessä, sillä ne istuvat yleensä parhaiten suomalaiseen sisustukseen. Jos tuntee hyvin lahjansaajan maun, voi tehdä myös rohkeampiakin valintoja, kuten pöyheä Tom Tailorin Cosy Fur -tyynynpäällinen.

Lämpimiä Super Soft -torkkupeittoja, joiden alle voi käpertyä katsomaan elokuvia tai nukkumaan päiväunet, ei koskaan ole liikaa. Tom Tailor -torkkupeitto aina tuntuu kevyeltä ja se on helppo puhdistaa, olipa se harmaa tai valkoinen.

 

Chenille Chrystal -koristetyyny sopii talvisen kodin tunnelmaan. Ylellisen pehmeä Tom Tailor -torkkupeitto kutsuu rentoutumaan. Cosy Fur -koristetyynyn etupuoli on pehmoista turkisjäljitelmää.

 

Lahjaidea #4: nukkumismukavuutta lahjaksi itselleen

Mietitkö, millä joululahjalla palkitset itsesi kuluneesta vuodesta tai sallit itsellesi ansaitun hemmottelun?

Mukavuutta arvostavalle tyylikäs Inari-moottorisänky on hyvä lahjaidea. Täydellisenä pakettina toimitettavassa Inarissa on vartaloa myötäilevä 7-vyöhykkeinen pussijousitus, jonka jokainen jousi toimii itsenäisesti ja joustaa tasaisesti siihen kohdistuvan painon mukaan. Hemmottele itseäsi ja nauti täydellisestä nukkumismukavuudesta!

 

Tyylikäs Inari-moottorisänky on hyvä lahjaidea mukavuutta arvostavalle. Verhoilumateriaalina on kestävä ja tyylikäs sisustuskangas kolmessa eri värissä.Tyylikäs Inari-moottorisänky on hyvä lahjaidea mukavuutta arvostavalle. Verhoilumateriaalina on kestävä ja tyylikäs sisustuskangas kolmessa eri värissä.Tyylikäs Inari-moottorisänky on hyvä lahjaidea mukavuutta arvostavalle. Verhoilumateriaalina on kestävä ja tyylikäs sisustuskangas kolmessa eri värissä.

 

Kiireisen arjen keskellä on hyvä muistaa pysähtyä ja kokoontua yhteen nauttimaan toisten seurasta sekä joulun tunnelmasta. Stemma haluaa toivottaa sinullekin hyvää ja kotoisaa joulua!

Katso lisää joululahjaideoita Stemman ”Jouluksi kotiin” -kampanjasivulla >>      

Jaa artikkeli Facebook

Lue myös nämä

Jouluksi kotiin – 4 käytännöllistä joululahjaideaa

Julkaistu 13.12.2018

Joululahjojen valitseminen, antaminen ja saaminen ovat tärkeitä hetkiä, sillä lahja tekee kauniit ajatukset näkyviksi. Autamme mielellämme sinua löytämään laadukkaan joululahjan läheisillesi ja itsellesi myös tänäkin vuonna. [...]

Lue koko artikkeli

Mix & match – yhdistele ruokapöydät ja tuolit kuten haluat

Julkaistu 15.11.2018

Usein ruokailuryhmät ostetaan yhtenä pakettina, jolloin tuolit sopivat luontevasti pöydän kanssa yhteen. Mielenkiintoisen kokonaisuuden voi kuitenkin saada myös etsimällä ruokapöydän ympärille aivan eri tyyliset tuolit. [...]

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus
69€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet