3 tärkeintä syytä valita jenkkisänky

Julkaistu 05.10.2018

3 tärkeintä syytä valita jenkkisänky

Ylellisen muhkea jenkkisänky tarjoaa mahdollisuuden aloittaa päivän askareet virkeänä ja energisenä. Jenkkisänky on näyttävä makuuhuoneen keskipiste, joka antaa vartalollesi monipuolisesti tukea ja mukavuutta. Näyttävällä päädyllä ja verhoilulla varustettu jenkkisänky on enemmän kuin varteenotettava vaihtoehto jokaiseen kotiin.

Miksi jenkkisänky on tämän hetken suosituin vaihtoehto?

 

1. Kerroksellinen nukkumismukavuus

Jenkkisänky takaa erityisen nukkumismukavuuden asennosta riippumatta sängyn patjarakenteen ansiosta. Sijauspatjan alla on vielä kaksi erillistä patjakerrosta päällekkäin verrattuna esimerkiksi yksinkertaiseen runkopatjaan.

2. Ylellinen ulkonäkö

Jenkkisängyn tyylikkyys ja mukavuus tuovat jokaisen kodin arkeen pientä luksusta. Tyylikkäällä sängynpäädyllä varustettuna jenkkisänky on näyttävä makuuhuoneen sisustuselementti, joka kutsuu päivän päätteeksi nukkumaan ja aamuisin loikoilemaan pitkään. 

3. Heräät rentoutuneena joka aamu

Ergonomisessa jenkkisängyssä nukut rentouttavat yöunet ja heräät virkistyneenä päivittäin ilman selkä- tai niskakipuja. Laadukas jenkkisänky säilyttää muotonsa ja ergonomisuutensa useita vuosia.

 

Kenelle jenkkisänky sopii?

Jenkkisängyt sopivat erinomaisesti nukkujille, jotka arvostavat nukkumisen mukavuutta ja haluavat tuoda makuuhuoneeseen ripauksen luksusta. Jokainen nukkuja löytää Stemman jenkkisänkyvalikoimista varmasti itselleen sopivan jenkkisänkymallin niin sängyn koon, patjan ominaisuuksien kuin ulkonäön ja hinnan osalta.

Mikäli haet parivuodetta, voit valita kahdesta eri leveydestä 160 cm tai 180 cm. Lisäksi jenkkisängyssä kumpikin nukkuja voi valita omalle painolle ja keholle sopivan patjan yksilöllisesti. Yhdelle nukkujalle on lisäksi saatavilla myös ylellisen leveitä 120 cm jenkkisänkyjä.

Aalto-jenkkisänky 120 cm leveänä tarjoaa paljon tilaa yksin nukkuvalle.

Hilding Original -jenkkisänky on yksi Stemman suosituimmista sängyistä.

 

 

Meri-jenkkisängyssä on miellyttävä pussijousitus.

 

 

Stemman valikoimista löydät monipuolisen kattauksen laadukkaita jenkkisänkyjä eri kokoluokissa. Asiakkaidemme keskuudessa suosituimmat jenkkisängyt ovat kotimaiset Aalto ja Hilding Original -sängyt laatunsa ja ergonomisuutensa ansiosta.

Tutustu jenkkisänkyvalikoimaamme ja valitse itsellesi sopivin!

Jaa artikkeli Facebook

Lue myös nämä

3 tärkeintä syytä valita jenkkisänky

Julkaistu 05.10.2018

Näyttävä jenkkisänky on tällä hetkellä Stemman ehdottomasti suosituin sänkyvaihtoehto! Pohdimme tuoreessa blogissamme, mitkä ominaisuudet tekevät jenkkisängystä kotien ylivoimaisen sänkysuosikin. Tutustu blogiimme ja uppoudu jenkkisänkyjen ylellisen mukavaan maailmaan! [...]

Lue koko artikkeli

Opiskelija-asunto toimivaksi – vinkit kalustamiseen

Julkaistu 21.08.2018

Alkusyksy on opiskelija-asuntojen sisustamisen aikaa! Ensi kertaa omaan kotiinsa muuttava nuori kaipaa asuntoonsa kodikkuutta ja toimivia ratkaisuja. Monikäyttöiset ja kompaktit kalusteet ovat monen opiskelijakodin sisustuksen kulmakiviä. Tutustu Stemman vinkkeihin, kuinka opiskelijakämpästä voidaan kalustamalla tehdä koti isolla Koolla. [...]

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus
69€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet