Mix & match – yhdistele ruokapöydät ja tuolit kuten haluat

Julkaistu 15.11.2018

Mix & match – yhdistele ruokapöydät ja tuolit kuten haluat

Usein ruokailuryhmät ostetaan yhtenä pakettina, jolloin tuolit sopivat luontevasti pöydän kanssa yhteen. Mielenkiintoisen kokonaisuuden voi kuitenkin saada myös etsimällä ruokapöydän ympärille sopivat tuolit erikseen.

Yksinkertaisen pöydän kumppaniksi voi yhdistää näyttävät, koristeelliset tuolit tai koota pöydän ympärille eri värivaihtoehtoja samasta tuolimallista. Saat ruokailutilaasi lisää eloa, kun et valitse täysin yhdenmukaisia kalusteita.

Yhä useammin monet haluavat yhdistellä kalusteita entistä vapaammin, mutta tavoitteena on silti säilyttää tyylikäs vaikutelma, jossa säilyy sisustuksen punainen lanka. Olemme koonneet ideoita, kuinka hyödyntää Mix & Match -ajattelua ruokailutilan ilmeen kirkastamisessa.

 

Retrohenki + moderni tyyli: City/Laine 6 hengen ruokailuryhmä

Laine 6 hengen pöydän retrohenkinen muotoilu kutsuu kokeilemaan ja leikittelemään sisustuksella. Raikas valkoinen väri tai luonnonvärisen koivun ja valkoisen värikombinaatio mahdollistaa Laine-pöydän yhdistämisen moderniin ja trendikkääseen City-kuppituoliin.

City-tuolin selkänoja on muovia, istuimessa on keinonahkainen pehmuste ja jalat ovat luonnonväristä tammea. Tuolin värivaihtoehdot ovat valkoinen/tammi, musta/tammi ja kokonaan musta City Black-kuppituoli.

Klassisen Laine-ruokapöydän ja modernin City-kuppituolin yhdistää yhtenäinen jalkojen muotokieli, joka toimii kokonaisuuden punaisena lankana.  

 

 


 

Industrial-henki + trendikäs tyyli: Town/Venla 6 hengen ruokailuryhmä

Ajan hengen mukainen rouhea 6 hengen Venla-ruokapöytä sekä Town-kuppituolit muodostavat näyttävän kokonaisuuden ruokailutilaan. Tässä yhdistyvät industrial-henkinen ja trendikäs tyyli mielenkiintoisella tavalla.

Venla-ruokapöydän metallijalkojen värivaihtoehdot ovat valkoinen tai musta. Kahdesta lankusta valmistettu harmaa tai antiikinruskea pöydänkansi on vahattua ja harjattua massiivimäntyä, joten se sopii hyvin myös ulkokäyttöön.

Town-kuppituoli on trendikäs ruokapöydän tuoli, joka sopii yhdistettäväksi muun muassa Venla-ruokapöydän kanssa. Istuimen verhoilu on konjakinväristä tai tummanharmaata keinonahkaa ja jalat mustaksi maalattua metallia.

 

Metalli + keinonahka: Maria/Espresso 2 hengen ruokailuryhmä

Maria-tuolin ja Espresso 2 hengen ruokapöydän yhdistelmä on varmasti monen modernin sisustajan makuun.

Sirossa neliön muotoisessa Espresso-ruokapöydässä on tilaa kahdelle hengelle. Pöydässä on kromattu trumpettimallinen jalka ja kansi on valkoiseksi maalattua mdf-huonekalulevyä.

Maria-tuolissa on valkoinen tai musta PU-keinonahkaverhoiltu istuinosa ja kromatut metallijalat. Tuolin voi myös valita harmaalla kangasverhoilulla ja valkoiseksi maalatuilla metallijaloilla.

 

 

Aina toimiva Black & White -yhdistelmä: Laine/Ahven 4 hengen ruokailuryhmä

Viimeistele ruokailutilasi värikontrastein – yhdistele rohkeasti mustat tuolit valkeaan pöytään tai toisin päin.

Perinteinen pyöreä 4 hengen Laine-ruokapöytä Ahven-pinnatuoleineen on tyylikkään kodin ajaton valinta. Ruokapöydän värivaihtoehdot ovat luonnonvärinen koivu/valkoinen, kokonaan valkoinen tai musta. Materiaali on kestävää massiivikoivua, Laine-ruokapöydän kansi sekä Ahven-tuolin istuin ovat mdf-huonekalulevyä.

Pinnatuoli on kotimainen klassikko, joka on muotokieleltään tuttu kaluste monesta mummolasta. Ahven-tuoli edustaa tätä perinteistä tyyliä. Tuolit ovat kevyitä liikutella ja vaivattomat pitää puhtaana. Ahven-pinnatuoleja on saatavana mustina tai valkoisina.  

Selkeästi toisistaan erottuvat materiaali- ja värivalinnat tekevät ruokailutilan kokonaisilmeestä mielenkiintoisen. Kokeile sinäkin leikitellä sisustuksella!

 

 

Jaa artikkeli Facebook

Lue myös nämä

Mix & match – yhdistele ruokapöydät ja tuolit kuten haluat

Julkaistu 15.11.2018

Usein ruokailuryhmät ostetaan yhtenä pakettina, jolloin tuolit sopivat luontevasti pöydän kanssa yhteen. Mielenkiintoisen kokonaisuuden voi kuitenkin saada myös etsimällä ruokapöydän ympärille aivan eri tyyliset tuolit. [...]

Lue koko artikkeli

3 tärkeintä syytä valita jenkkisänky

Julkaistu 05.10.2018

Näyttävä jenkkisänky on tällä hetkellä Stemman ehdottomasti suosituin sänkyvaihtoehto! Pohdimme tuoreessa blogissamme, mitkä ominaisuudet tekevät jenkkisängystä kotien ylivoimaisen sänkysuosikin. Tutustu blogiimme ja uppoudu jenkkisänkyjen ylellisen mukavaan maailmaan! [...]

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus
69€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet