Opiskelija-asunto toimivaksi – vinkit kalustamiseen

Julkaistu 21.08.2018

/blogi/opiskelija-asunto-toimivaksi-vinkit-kalustamiseen

Pikkuhiljaa lähestyy se aika vuodesta, milloin moni on lähdössä kotoaan opiskelupaikkakunnalleen opintojensa perässä. Oman opiskelija- tai vuokra-asunnon kalustaminen on monella ensimmäistä kertaa mielessä. Ensimmäisen kodin sisustamisessa törmätään usein sekä rahan että tilan puutteeseen. Muutamalla vinkillä saat itsellesi opiskeluasunnosta toimivan ja viihtyisän kodin.   

Tärkein hankinta ensin – opiskelijan sänky kuntoon

Meri-runkopatjan pussijousitus tukee ja myötäilee äänettömästi vartaloasi - yksilöllisemmin kuin perinteiset joustimet.Lähtökohtana on pidettävä se, että uuden kodin on tarjottava toimivat puitteet sekä opiskelulle että lepäämiselle. Eniten päänvaivaa aiheuttaa sänky, joka on varmasti yksi tärkeimmistä hankinnoista uuteen opiskelijakotiin. Myös yksinasuva opiskelija kaipaa usein leveämpää vuodetta. Tuplaleveä sänky töröttää kuitenkin hallitsevasti huoneen keskellä, sillä neliöitä opiskelija-asunnossa on useimmiten niukasti. Unen laadusta ei kannata tinkiä tai opiskelut kärsivät, joten kannattaa panostaa hyvään runkopatjaan. Toimiva ratkaisu pieneen opiskelija-asuntoon on 120 cm leveä runkopatjapaketti.  

Opiskelijan vuoteen voi viimeistellä silmää miellyttävällä sängynpäädyllä, sillä sänky on parhaimmillaan opiskelijakodin sisustuselementti, joka on paljon näkyvillä. Muista hankkia myös vuodevaatteet peittoineen ja tyynyineen. Huomaat, että näistä tulee olemaan hyötyä, varsinkin silloin kun opiskelijakaverit saapuvat yöksi.

 

Siro sohva vierasvaraksi

Pia-vuodesohva on laadukas ja yleisilmeeltään pelkistetyn skandinaavinen vuodesohva kahdelle hengelle.Itsekseen yksiössä asuva opiskelija ei tarvitse kovinkaan paljon kalusteita, paitsi silloin kun kavereita tai sukulaisia tulee käymään. Hanki vierasvaraksi pieneen kotiin soveltuva kompakti sohva. Myös vuodepaikka järjestyy vieraille näppärästi vuodesohvan tai sohvasängyn avulla, josta saa nopeasti levitettyä parivuoteen kokoisen nukkumapaikan.  

 

Ergonominen työpiste opiskelijan käyttöön

Ranta/Kaisla on laadukas massiivipuinen ruokailuryhmä neljälle hengelle huippuedulliseen hintaan.Monta vuotta kestävää opiskeluaikaa ei kannata kituuttaa ankeassa ympäristössä. Opiskelija tarvitsee riittävästi tilaa työskentelylle, joten hankintalistalla ovat monikäyttöinen työpöytä, toimivat säilytysratkaisut, hyvä lukuvalo sekä laadukas säädettävä työtuoli, joka tarjoaa mahdollisimman hyvän istuma-asennon.

Pöytä on monen opiskelijan ostoslistalla ja tärkeä osa opiskelija-asunnon sisustusta. Pienikin ruokapöytä helpottaa elämää ja säästää sohvaa ruokatahroilta. Mukavan ja kompaktin ruokapöydän ääressä voit myös työskennellä, etkä silloin välttämättä tarvitse erillistä työpöytää.  

Näppärät säilytysratkaisut ovat kaiken A ja O

Kun opiskelija kokoaa muuttokuormansa uutta opiskelija-asuntoa varten, kannattaa mukaan napata lipasto. Tarkan euron opiskelijalle lipastona voi toimia myös tv-taso kaapeilla tai hyllyillä, joka yhdistää säilytysratkaisun, tason televisiota varten sekä siron monikäyttöisen sisustuselementin. Muista, että säilytystilaa löytyy myös vuoteen ja sohvan kaltaisten isompien huonekalujen alta.  

Valitsimme mallistostamme opiskelijan kotiin parhaiten sopivat kalusteet ja koostimme niistä kaksi erilaista opiskelijapakettia, joita voi käyttää apuna oman kalustuksen suunnittelussa. Opiskelijasetteihin pääset oheisista linkeistä.

Opiskelijakalustesetti 1 - ei rasita opiskelijan kukkaroa (yht. 1 120 €)

 

Tutustu koko kalustesettiin »

 

Opiskelijakalustesetti 2 - panosta laatuun (yht. 1 614 €)

 

Tutustu koko kalustesettiin »

Kun hankit kerrallaan kaikki tarvittavat kalusteet uuteen opiskelija-asuntoosi, kuljetus voi olla haasteellinen. Vältä muuttostressi – hae apua muuttamiseen! Stemmalta saat ripeän huonekalujen kotiinkuljetuksen ja sisäänkannon edulliseen hintaan vain 69 € kun tilaat verkkokaupastamme. Opiskelija, tilaa sinäkin Stemmasta vaivaton kotiinkuljetus uusille huonekaluillesi.

Jaa artikkeli Facebook

Lue myös nämä

Opiskelija-asunto toimivaksi – vinkit kalustamiseen

Julkaistu 21.08.2018

Alkusyksy on opiskelija-asuntojen sisustamisen aikaa! Ensi kertaa omaan kotiinsa muuttava nuori kaipaa asuntoonsa kodikkuutta ja toimivia ratkaisuja. Monikäyttöiset ja kompaktit kalusteet ovat monen opiskelijakodin sisustuksen kulmakiviä. Tutustu Stemman vinkkeihin, kuinka opiskelijakämpästä voidaan kalustamalla tehdä koti isolla Koolla. [...]

Lue koko artikkeli

Vapaa-ajan asunnon kalustaminen sisäpuolelta terassille

Julkaistu 06.08.2018

Vapaa-ajan asunnon sisustus voi olla tyyliltään moderni, kotoisasta tai koristeellinen. Vapaa-ajan asunnolla halutaan useimmiten viettää aikaa rennosti perheen kesken tai ystävien kanssa, joten mökin sisustuksessa on tärkeää ottaa huomioon rentoutumispaikat sisällä ja ulkona sekä yöpymispaikat mökkivieraita varten. [...]

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus
69€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet