Suomi 100 - Stemman kotimaiset huonekalutoimittajat

Julkaistu 29.08.2017

Suomi 100 - Stemman kotimaiset huonekalutoimittajat

Suomalainen huonekalumuotoilu on aina ollut maailmanlaajuisesti tunnettua ja teollisen huonekalutuotantomme korkea laatu tunnetaan kansainvälisestikin. Stemman mallistoissa kotimaisten toimittajien tuotteet ovat olleet aina näyttävästi edustettuina. Kotimaisuus on esillä erityisesti näin Suomen juhlavuonna ja siksi haluamme nostaa esiin huonekalutoimittajiamme, jotka osaltaan ovat mukana edistämässä suomalaista työtä ja huonekaluteollisuutta.

 

Eimi Kaluste

Eimi Kaluste Oy on Suomen suurin keinutuolivalmistaja. Eimi Kaluste aloitti huonekaluvalmistuksen käsityöpajasta, laajentuen yhä suurempiin tiloihin yksittäiskappalevalmistuksen kasvettua pienteollisuudeksi. Yli 50 vuotta toimineen yrityksen tuotantolaitos sijaitsee nykyään Padasjoella. Eimi Kaluste Oy:n puusepäntyö ja viimeistely on ensiluokkaista ja suurinosa työvaiheista tehdään käsin. Yrityksen valmistamissa keinuissa käytetään puuosien kiinnittämisessä kalustevalmistajan itse kehittämää Eimi-liitosta. Tutustu Eimi-keinuihin »

Eimi Kaluste Oy:n valmistamat keinutuolit huokuvat perinteistä käsityöläishenkeä.

 

Hilding Anders

Hilding Andersin Närpiön tehtaassa valmistettua ja kehitettyä Hilding-mallistoa myy Suomessa yksinomaan Stemma. Hilding-mallistoon kuuluvat jenkkisängyt, säätösängyt, sängynpäädyt, runkopatjat ja joustinpatjat ja sijauspatjat. Hilding Andersin Aalto ja Meri ovat yksinomaan Stemmasta saatavia Stemman private label -mallistoja. Hilding Anders on Suomen markkinajohtaja patjantoimittajana ja sen tuotteille on myönnetty Avainlipputunnus. Tutustu Hilding-mallistoon ».

 

Kiteen Huonekalutehdas

Kiteen Huonekalutehdas Oy on yksi Suomen merkittävimmistä koivuhuonekalujen valmistajista. Yrityksen tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Kiteellä. Kalusteissa käytetty puutavara tulee kestävän kehityksen metsistä. Tuotteet viimeistellään ekologisilla vesipohjaisilla pintakäsittelyaineilla. Massiivipuisten kalusteiden valmistuksessa käsityön osuus on merkittävä. Yrityksen käsityöperinteet juontavat juurensa vuoden 1920 Sortavalaan ja se on koko historiansa ajan ollu perheomisteinen. Yritys tunnetaan mm. ikäihmisille suunnitellusta Seniori-sarjasta sekä hauskasta Notte-tuotesarjasta. Notte-sarjan kalusteet ovat tyylikkäitä, kevyitä ja niissä on paljon pieniä yksityiskohtia. Tutustu Kiteen Huonekalutehtaan Notte-tuoteperheeseen ».

 Kiteen Huonekalutehdas tunnetaan mm. Seniori-sarjan kalusteista.

 

Järvi-Z/Reimann

Järvi-Z Oy/Reimann-puutarhakalusteiden materiaalina käytetään PECF-sertifioitua kotimaista puuta. Sertifiointi takaa, että puu on peräisin kestävästi hoidetusta metsästä. Tiheäsyinen havupuu on puutarhakalusteiden materiaalina erittäin kestävä Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Turvalliset ja tukevat Reimann-puutarhakalusteet valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla Evijärvellä. Stemman valikoimissa on tänä kesänä uutuutena Reimann-puutarhakalusteiden tyylikäs Laituri-mallisto.

 

Lakeus Design

Kauhajoella valmistetaan kotimaisin voimin Lakeus Design Oy:n liukuovikaapistot. Suomalaiseen käsityöosaamiseen luottava yritys valmistaa tuotteensa ympäristöä ja paikallisuutta korostaen. Kaapistojen kotimaiset pyörästöt ja kehykset ovat testattuja, laadukkaita, turvallisia ja ne toimivat äänettömästi. Lakeus Designin liukuovikaapistojen pyörästöillä on 25 vuoden takuu. Tutustu Lakeus Designin valikoimaan »

Lakeus Design Oy valmistaa korkealaatuisia kotimaisia liukuovikaapistoja.

 

Leo-Matti Ojala

Leo-Matti Ojala Oy:n tehdas on perustettu Kauhajoelle vuonna 1972. Vuosikymmenien kokemus ja korkea osaaminen näkyvät laadukkaissa tuotteissa. Yritys työllistää toistakymmentä henkeä. Yrityksen huonekaluvalikoimaan kuuluu laaja skaala esim. pöytiä, hyllyjä, tv-tasoja, sängynpäätyjä, kaappeja ja lipastoja. Leo-Matti Ojala Oy:n huonekaluissa käytetään korkealaatuisia E1-luokan materiaaleja, joka takaa, ettei niistä haihdu huoneilmaan haitallista formaldehydiä. Tehdas valmistaa Stemmalle Aada-, Viiva-, Usva-, Lumo- ja Shape-sarjoja.

 

Anttiina

Anttiina valmistaa huonekalunsa käsityönä umpipuusta takorautaisine metalliosineen omalla tehtaallaan Etelä-Pohjanmaalla. Käsityöläisperinteet näkyvät massiivipuisissa kalusteissa persoonallisina muotoina ja pintakäsittelyinä. Anttiinan kalusteet sopivat rohkean sisustajan kotiin, jossa ajan patina saa näkyä. Tutustu Stemma Vintage-kalusteisiin »

Anttiinan persoonalliset Vintage-kalusteet tehdään massiivipuusta.

 

Unico Finland

Unico Finland Oy:n joustinvuoteita ja sohvia on valmistettu jo 1950-luvulta saakka. Yli 100 henkeä työllistävän perinteikkään yrityksen laatu perustuu kotimaisiin raaka-aineisiin ja käsityöläisosaamiseen. Unico Finland valmistaa sängyt ja rungot Kauhavalla ja sohvat Lapualla. Unicon tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipputunnus. Unico Finland Oy:n valmistamat Komia kotimainen -kalusteet ovat hyvä esimerkki elegantista kotimaisesta huonemuotoilusta

Joko sinunkin kodistasi löytyy laadukkaita ja pohjoismaista tyylikkyyttä henkiviä kotimaista kalusteita? Edistä suomalaista työtä ja astele Stemma-myymälään tai siirry verkkokauppaamme tutustumaan kotimaisten toimittajiemme mallistoihin.

Jaa artikkeli Facebook

Lue myös nämä

Suomi 100 - Stemman kotimaiset huonekalutoimittajat

Julkaistu 29.08.2017

Stemman mallistoissa on aina ollut kotimainen huonekalutuotanto vahvasti esillä. Suomi 100 -juhlavuoden innoittamana Stemma haluaa esitellä joukon kotimaisia huonekalutoimittajia, joiden tuotteet ovat vuodesta toiseen olleet suomalaisten suosikkeja. [...]

Lue koko artikkeli

Opin tielle omasta kodista

Julkaistu 14.08.2017

Syksyn saapuessa lukuisat opiskelijat saapuvat opiskelukaupunkiinsa. Monen nuoren kohdalla opiskelun alkaessa on edessä ensimmäinen muutto omaan kotiin. Opiskelijan kodin sisustuksessa kannattaa aluksi laittaa kuntoon työskentelyyn ja lepäämiseen vaadittavat välttämättömyydet. Pienen budjetin sisustuksessa kalusteiden valinnassa kannattaa muistaa hankintojen kestävyys ja pitkäikäisyys. Laadukkaat kalusteet kestävät aikaa ja sopivat käyttötarkoitukseensa myöhemmin muissakin elämänvaiheissa. [...]

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
69€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet