Huijaustili Stemman nimissä

Huijaustili Stemman nimissä
Facebookissa on liikkeellä Stemman nimissä luotuja huijausarvontoja, joiden takana on huijausprofiili. Kilpailupostauksissa väitetään arvottavan Stemman Suvi-riippukeinuja, kuten aidossa arvonnassakin. Tämän lisäksi huijausprofiili on käynyt kommentoimassa Stemman oikeassa arvontapostauksessa monien kommentteja huonolla suomenkielellä muun muassa seuraavalla tavalla: ”Hei kiitos osallistumisestasi. onnittelut olet valinnut voittajaksi. vieraile profiilissani ja täytä voittajatiedot saadaksesi palkinnon”.
Arvonnoissa pyydetään osallistujaa muun muassa tykkäämään kilpailupostauksesta, jakamaan sen, täyttämään osallistujan tiedot erillisen linkin takana sekä lähettämään tositteen osallistumisesta. Teksti on kirjoitettu huonolla suomenkielellä. ”Voittajia” pyydetään myös täyttämään tietonsa erillisen linkin takana.
Stemma Oy ei ole järjestänyt kyseistä arvontaa eikä kommentoinut arvontaan osallistuneiden kommentteja. Emme pyydä omissa sosiaalisen median kilpailuissamme/arvonnoissamme osallistujilta tositteita osallistumisesta tai täyttämään henkilötietoja linkin takaa. Ilmoitamme voitosta kilpailujemme voittajille postauksessa määriteltynä ajankohtana, jonka lisäksi olemme henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin. Stemma Oy ei myöskään ota kantaa julkaisuissaan uskonnollisiin tai poliittisiin kysymyksiin.
Tässä linkki Stemman aitoon Facebook-profiiliin: https://www.facebook.com/stemma.fi 
Toivomme, että huijauksesta ei ole aiheutunut suurta vahinkoa. Stemma Oy on ryhtynyt toimenpiteisiin huijauksen vuoksi muun muassa ilmiantamalla huijausprofiilin. Kiitos myös monille seuraajistamme, jotka olette aktiivisesti ilmoittaneet huijausyrityksistä sekä ilmiantaneet profiilia!
Lisätietoja: verkkokauppa­@stemma.fi