Jouluksi kotiin

Joululahjaksi käytännöllistä ja pitkäikäistä kodin kalustusta ja sisustusta.

Unohtuiko jotain tärkeää? Joulustressistä menikö sekaisin pää? Vieraita tulossa, pöytään on tunkua, lahjoja puuttuu, koti on ankea. Ei hätää, ota rennosti. Nämä ehtivät jouluksi kotiisi! Olemme koonneet viime hetken sisustus- ja lahjaideat valmiiksi sinua varten, vieläpä tonttujen paketoimin hinnoin.

Lahjaksi käytännöllisyyttä ja kodin ilmeen päivitystä

Jouluna on aikaa rentoutua sohvalla ja kokoontua yhteisen pöydän ääreen. Sohvat ja ruokapöydät saavat suuren roolin pyhien aikaan, eikä alkava vuosi uusine tilaisuuksineen kuulosta pitkäikäisten kalusteiden parissa ollenkaan hassummalta. Anna lahjaksi vaikkapa paremmat yöunet uuden sängyn, tai petivaatteiden muodossa. Valoisampaa arkea voisi lahjoittaa valaisimilla ja pehmeämpiä askelia talveen toisivat uudet matot. Käytännölliset ja laadukkaat lahjat eivät jää kellään nurkkiin pyörimään.

Käytännöllisyyttä kotiin jouluksi, ruokapöytä ja ruokapöydän tuolit.

Aina ei tarvitse uusia edes koko huoneen kalustusta kerralla, esimerkiksi keittiön tunnelman saa päivitettyä jo pelkän pöydän, tai tuolien vaihtamisella. Verhoillut kuppituolimallit pehmentävät ruokapöytä-kokonaisuutta, kun taas puisilla pinnatuoleilla ruokaryhmästä saa keveämmän näköisen. Myös huonekalujen värivaihdoksilla saa huoneiden somistuksessa aikaan paljon muutosta. Olohuoneen sisustukselliset Velvet Gold-, tai Day -rahit tuovat koristeellisuutensa lisäksi mukavuutta sohvalla oleiluun.

Joululahjaksi eteinen ojennukseen naulakolla ja kenkätelineellä.

Eteistilan kalustat toimivaksi Padova-sarjan kenkähyllyillä ja naulakoilla. Sarjassa on myös kätevä kenkähylly, joka on samalla eteispenkki, jolla on mukava pukea alapuolen hyllyiltä kenkiä jalkaan.

Ylimääräiset tavarat piiloon ja järjestykseen

Jos tuntuu, että tavaran paljous yllättää aina joulun jälkeen, voisi säilytystilan lisääminen olla ennakoitu ratkaisu. Lipasto tai senkki käy huoneeseen, kuin huoneeseen ja siellä säilytät kaiken pikkutavarasta vaatteisiin ja astioihin, tai vaikkapa kenkiin. Lipastoon saa piiloon ja järjestykseen kaiken tarpeellisen odottamaan käyttöään, eikä säilytystilan myötä lisääntyvä pöytä-, ja laskutila arjessa, saati sitten juhlassa harmita.

Kalusta kotisi käytännölliseksi, joululahja josta on iloa pitkään.

Karo -sarjan modernit säilytyskalusteet vaatekomeroa myöten ehtivät vielä helposti joulusiivouksen sekamelskan selättämiseen ja niistä voi helposti koota erilaisia kokonaisuuksia. Karo-sarjasta koristeellisempien esineiden säilyttämiseen ja esillä pitämiseen on saatavilla lasiovisia vitriineitä. Sarjalla kalustat skandinaavisesti kotia enemmänkin - löytyy sohvapöytää, tv-tasoja, työpöytiä, sängynpäätyjä ja yöpöytiä. Kannattaa samalla kertaa kurkata myös Verner-sarjan jouluksi kotiin ehtivät nuorekkaan hauskat lipastot ja tv-taso.

Ehtivät jouluksi kotiin

Kaikki Jouluksi kotiin -tuotteet löydät verkkokaupastamme ja tilaat kätevästi kotiinkuljetuksella hintaan 15 € / 69 €. Voit myös noutaa ne lähimmästä Stemma-myymälästäsi kokonaan ilman toimitusmaksua. Myymälöistämme löydät paljon lisää tuotteita ja asiantunteva henkilökuntamme on valmiina palvelemaan teitä. Kunhan teet hankintasi 15.12.2019 mennessä, voit hyvissä ajoin syventyä joulun tunnelmointiin.

Tästä rennommaksi ei joulunalusaika voi enää muuttua.

Rauhaisaa joulun odotusta!

Hyvää joulun odotusta Stemmasta, kalustetaan yhdessä joulu kotiisi!