Ryhdy oman elämäsi sisustussuunnittelijaksi – valitse moduulisohva

Oman elämän sisustussuunnittelu kannattaa.

Oletko se ihminen, joka selaa sohvavaihtoehtoja loputtomiin, mutta löydät vain niitä “ihan kivoja”? Silloin kannattaa tutustua moduulisohviin, eli palasohviin. Näin pääset toteuttamaan sisustusunelmasi ja kotiisi saapuu juuri teidän näköisenne sohva.

Räätälöi mieleisesi sohva helposti! Toimi näin:

1. Valitse sinua miellyttävä sohvamalli.
2. Kokoa sen erilaisista moduuleista itsellesi sopiva kokoonpano.
3. Valitse verhoilu.
4. Valitse käsinoja- ja jalkamalli.
5. Osassa sohvamalleista voit valita myös istuin- ja selkätyynyjen pehmustemateriaalit.
6. Tilaa unelmiesi sohva!

Moduulisohvaa suunnitellessasi Stemma-myymälöiden ammattitaitoiset sisustusmyyjät ovat apunasi sopivan mallin ja moduulien valitsemisessa. Mikäli haluat aloittaa suunnittelun jo kotona, suuntaa verkkokauppaamme. Sieltä löydät tietoa moduulisohvamalleista ja valittavissa olevien osien vaihtoehdot.

Stemman moduulisohvavalikoimassa on eri tyylisiä vaihtoehtoja, joten löydät varmasti teille istuvan mallin. Tässä vielä esimerkkejä sohvista, jotka ovat muuten tällä hetkellä tarjouksessa! 

Cinema – elokuvafiilistelijälle tai mukavuudenhaluiselle

Cinema-mekanismisohva sopii sinulle, jos nautit rennoista elokuvailloista yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Valitset vain sohvan moduulit tarpeittesi mukaan tai jo valmiiksi suunnitellun sohvakokoonpanon. Cinemaan saa valittua myös yhden tai useamman juomakonsolin, johon laitat leffaherkut kätevästi tarjolle!

Palasista koottavat ja valmiit Cinema-moduulisohvat löydät niin verkkokaupasta kuin Stemma-myymälästä, mutta räätälöidyn mallin valitessasi kannattaa kääntyä myymälöidemme ammattitaitoisen henkilökunnan puoleen. Elokuvanautinnosta ei paljoa puutu, kun koko porukalla saa laskea selkänojan taakse ja nostaa jalat ylös!

Moduulisohvaan voi valita yhden tai useamman recliner-mekanismin.

Cinema-moduulisohvan päätyosissa on aina recliner-mekanismi, jonka voi valita myös yksittäiseen keskiosaan.

Monika – huippulaatua ja käsityötä arvostavalle

Monika on Suomessa tunnetun Pohjanmaan kalusteen moduulisohvamalli. Monikassa korostuvat laadukkaat materiaalit, tyylikkyys ja käyttömukavuus. Valmistusvaiheessa huomioidaan myös ympäristöä säästävät periaatteet, ja tuotteet valmistetaan toiveidesi mukaan käsityönä.

Monika-moduulisohvan hankkiessasi Stemma-myymälästä pääset valitsemaan istuin- ja selkätyynyjen kovuusasteen sekä käsinoja- ja jalkamallin. Voit valita istuintyynyihin joko kiinteän tai irrotettavan verhoilun. Verkkosivuiltamme löydät valmiita esimerkkikokoonpanoja eri koko- ja verhoiluvaihtoehdoilla.

Istuttavuus on ulkonäön kanssa hyvän sohvan tärkeitä ominaisuuksia.

Kevyt ja mittasuhteiltaan onnistunut ulkonäkö hyvän istuttavuuden kanssa ovat tärkeitä Monika-sohvan ominaisuuksia.

Bono – hyvän hinta-laatusuhteen metsästäjälle

Haluaisitko uudistaa kotiasi uudella sohvakalustolla, käyttämättä siihen suuria summia? Bono on penninvenyttäjän paras kaveri, eikä laadustakaan tarvitse tinkiä! Siinä on nimittäin hinta-laatusuhde vertaansa vailla. Moni ensimmäistä kotiaan sisustava valitsee Bono-moduulisohvan sen edullisen hinnan ja kestävyyden vuoksi. Bono-sohva on esimerkiksi opiskelijoiden suosikki ja varma valinta!

Verkkokaupassamme on saatavilla valmiita kokoonpanoja Bono-moduulisohvamallistosta. Myymälöistämme voit tilata räätälöidyn kokoonpanon ja valita verhoilun hyvin laajasta kangasvalikoimasta.

Käytännölllisen ja pieneenkin tilaan sopivan moduulisohvan hinta-laatusuhde ratkaisee.

Bono-sohva on käytännöllinen, pienempäänkin tilaan sopiva moduulisohva, jonka hinta-laatusuhde on vertaansa vailla.

Marriot – muuntautumiskykyinen Day & Night -sohva tyylitietoiselle

Marriot on sinun valintasi, jos haluat, että sohvasi on tyylikkäästi muotoiltu sekä muuntautumiskykyinen. Marriot-sohvamoduulien paikkaa voidaan vaihtaa esimerkiksi huonejärjestystä muutettaessa. Sohvaan voi myös tilata uusia moduuleita myöhemmin, mikä on kätevää esimerkiksi muuttaessa uuteen asuntoon tai kun saat vaikkapa perheenlisäystä! Marriot-moduulisohva toimii erinomaisesti myös vierasvuoteena reilun istuinsyvyytensä ansiosta – ota vain selkätyynyt pois ja vuode on valmis pedattavaksi.

Marriot-moduulisohva on saatavana verkkokaupastamme kahdella eri verhoiluvaihtoehdolla. Moduuleita on saatavana yksittäin ja myös valmiina sohvakokoonpanoina. Lisäksi Stemma-myymälässä on valittavana lukuisia verhoiluvaihtoehtoja ja useita eri jalkamalleja. Käytössäsi on myös ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka opastaa sinua unelmiesi sohvan hankinnassa!

Erilaiset sohvamoduulit mahdollistavat erilaiset kokoonpanot sohvaan.

Marriot-sohvamalliston viidestä eri moduulista saa tehtyä paljon erilaisia sohvakokoonpanoja.

Kiinnostuitko oman sohvan suunnittelusta, mutta mikään edellisistä ei ollut ihan se oikea? Tutustu muihin Stemman moduulisohvamalleihin verkkokaupassamme tai tule käymään lähimmässä Stemma-myymälässä!