Kalusteet kerralla kuntoon ja kiertoon

Julkaistu 13.02.2020

Helpota elämääsi

Uusia huonekaluja hankittaessa tulee usein tarve päästä vanhoista eroon. Ero entisestä kalusteesta voi olla vaivalloista ja tulla yllättävänkin kalliiksi. Jos kuljettaminen ei omalla autolla onnistu, saattaa kuljetuksen ja jätemaksujen kokonaishinta nousta moniin kymppeihin, tai jopa satoihin euroihin. Haluamme osaltamme helpottaa prosessia, sekä olla mukana vähentämässä kalusteiden uusimisesta koituvaa ympäristökuormaa ja edistämässä kiertotaloutta. Ostaessasi uuden sohvan tai sängyn Stemmasta, tarjoamme vanhan kalusteen kierrätyspalvelua.

Kierrätys kunniaan

Jo huonekalun hankintavaiheessa kannattaa panostaa laatuun, sillä laadukas kaluste voi kestää useita vuosikymmeniä. Pitkä käyttöikä, jos mikä on ekologista! Vanhojen kalusteiden laatu on ratkaiseva tekijä elinkaarta arvioitaessa myös kierrätysvaiheessa.

Parempilaatuisille huonekaluille uuden kodin etsiminen on aina ensisijainen vaihtoehto. Stemma-liikkeisiin tulleiden kierrätyskalusteiden kunto arvioidaan ja parhaat laitetaan myyntiin myymälään ja Tori.fi-sivustolle. Mikäli kyseessä on huonolaatuisempi kaluste, eikä uutta kotia löydy, sen vastuullinen hävittäminen jää ainoaksi vaihtoehdoksi.  Yhteistyökumppanimme kuljettavat ja kierrättävät huonokuntoiset kalusteet jätelain, sekä alueellisten jätehuoltomääräysten mukaisesti. Huonekaluista valmistetaan pääasiassa kierrätyspolttoainetta ja osa materiaaleista päätyy hyötykäyttöön.

Sydän ympäristölle

Helmikuu on kierrätyskuu

Nyt saat sohvien ja sänkyjen kierrätys- ja kuljetuspalvelun Stemmasta veloituksetta! Kierrätämme vanhan sohvasi tai sänkysi ilman lisämaksua, kun ostosten arvo on vähintään 500 euroa. Lisäksi kannamme uudet kalusteet sisään ja viemme vanhat pois yli 1000 euron ostoksille. Kampanja on voimassa 1.3.2020 asti.

Kotiinkuljetuksen hinta sisäänkannettuna on normaalisti 69 €. Entisen kalusteen poisvienti ja toimitus kierrätykseen on normaalisti 30 €, sisältäen kaikki jäte- ja kierrätysmaksut.

Yhteistyö Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa

Käyttämiemme pakkausmateriaalien vastuullisuudesta ja kierrätyksestä huolehdimme sopimusyhteistyössä Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa. Rinki toimii yhteistyössä pakkausalan tuottajayhteisöjen kanssa ja vastaa siitä, että tuotepakkauksia koskeva lakisääteinen tuottajavastuumme toteutuu luonnonvaroja säästäen.

Rinki Oy

Jaa artikkeli Facebook

Lue myös nämä

Kalusteet kerralla kuntoon ja kiertoon

Julkaistu 13.02.2020

Hankittaessa uusia huonekaluja tulee useimmiten tarve päästä entisistä eroon. Se ei ole aina helppoa, eikä halpaa, ja lisäksi monilla on huoli ympäristön kuormittumisesta. Me Stemmalla haluamme vähentää kalusteiden uusimisesta koituvaa ympäristökuormaa. Kannamme uudet kalusteet sisään ja kuljetamme, sekä kierrätämme vanhat puolestasi. [...]

Lue koko artikkeli

Stemma Uniikit - Tori.fi -yhteistyö

Julkaistu 10.01.2020

Haluatko tehdä laadukkaita sisustamisen huippulöytöjä myymälöiden esittely- ja poistokalusteista, sekä sisustustuotteista. Stemman Uniikit on laatutietoista sisustajaa varten ♻ uusi löytönurkka Tori.fi-sivustolla. Antamalla uuden kodin lempikalusteellesi säästät samalla rahaa. [...]

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
69€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet