Patjaopas 🗝 avain parempiin uniin

Julkaistu 05.03.2020

Lataa paremmat unet - aloita patja-oppaalla

Lataa paremmat unet - aloita lataamalla Patjaopas

Patja on yksi tärkeimmistä sijoituksista elämänlaatuun, sillä käytämme elämästämme kolmasosan nukkumiseen. Keräsimme tärkeimpiä asioita oikeanlaisen patjan hankinnan suunnitteluun Patjaoppaaseen. Oppaaan avulla voit tutustua erilaisiin sänkyihin, mekanismeihin ja patjoihin, sekä saat näkökulmaa kohti onnistuneita valintoja. Oppaassa kerrotaan millainen patjan olisi oltava, jotta vuoteessa vietetystä ajasta saisi kaiken hyödyn irti. Jos olet patjaostoksesi jo tehnyt, saat oppaasta vinkkejä, kuinka huolehdit uudesta hyvinvointia parantavasta hankinnastasi, jotta se olisi mahdollisimman pitkäikäinen.

Nukkumisen merkitys hyvinvoinnille

  • Paremmat unet auttavat jaksamaan arjen keskellä.
  • Riittävä uni on ihmiselle elinehto, joka ylläpitää terveyttä ja vastustuskykyä. Emme selviäisi ilman unta montaakaan päivää.
  • Levollinen, yhtenäinen uni on tärkeintä, sillä väsymys ja huono unen laatu aiheuttavat mielialan vaihteluita, keskittymisvaikeuksia ja tarkkaamattomuutta esimerkiksi liikenteessä.

Nukkumismukavuuden vaikutuksia elämänlaadulle

  • Hyvällä patjalla uni on rauhallista, nukkumisasento miellyttävä ja lihakset rentoutuvat nukkumisen aikana. 
  • Hyvä patja tukee selkärankaa ja nivelten terveyttä mukaillen vartalon linjoja, joten jokaisen yksilölliset ominaisuudet ovat ratkaisevia tekijöitä valinnassa.
  • Patjan oikea valinta ja säännöllinen uusiminen vähentävät allergiaoireita ja puhdas, hyväkuntoinen nukkuma-alusta on paras valinta terveelläkin.
  • Lue lisää vaikutuksista elämänlaatuun.

Nukkumismukavuus ennen kaikkea


Univiikot 2.3.-13.4.2020 - parempien unien vuoksi

Patjaoppaaseen tutustuttua kannattaa lähteä käymään paikanpäällä lähimmässä Stemma-myymälässä. Oikea patja löytyy testaamalla vaihtoehtoja, vertailemalla ja rauhassa kokeilemalla. Vietämme kevään ajan Univiikkoja vaihtuvin tarjouksin ja tarjoamme asiantuntevaa henkilökohtaista apua helpottamaan valintaa. Lähde ajan kanssa tutustumaan, niin etsitään monipuolisesta valikoimastamme juuri sinulle sopivin ratkaisu parhaalla hinta-laatusuhteella. Patjoja saa ja kannattaa vertailla myymälöissä ihan tosissaan, sillä riisumalla kengät ja ulkovaatteet, niistä saa parhaimman tuntuman. Vertailemalla vaihtoehtoja sekä selällään, että kyljellään makuulla, voit parhaiten huomata mikä tuntuu omimmalta. Nyt on mahdollista päästä myös todella nopeasti aivan uusia unikuvia katselemaan, sillä patjoja on saatavilla lyhyillä toimitusajoilla ja kätevästi kotiin asti toimitettuna!

Jaa artikkeli Facebook

Lue myös nämä

Patjaopas 🗝 avain parempiin uniin

Julkaistu 05.03.2020

Monelle tulee yllätyksenä, että useimmiten elämänlaatuun kaikkein suurin vaikuttava tekijä on se alusta, jolla vietämme noin kolmasosan vuorokaudesta - patja. Tähän suhteellisen pitkäaikaiseen hankintaan kannattaa vähän paneutua ja sitä varten kokosimme Patjaoppaan. Oppaan vinkeillä pääset alkuun yöllisen elämän perustan parantamisesta. [...]

Lue koko artikkeli

Parempi elämänlaatu patjaa vaihtamalla

Julkaistu 05.03.2020

Laadukas patja on jokaisen yöunien arvoinen sijoitus. Varmistathan, etteivät hyvät unet jää patjasta kiinni, etkä unohda tarjota laadukkaita unia myöskään vieraillesi. Uuden aamun kuuluu alkaa virkeänä ja levänneenä, niin sängystä, kuin sohvalta herätessä. Kuinka sitten valita juuri se nukkujalleen täydellinen patja? Tässä kirjoituksessa käymme lyhyesti läpi aiemmassa tekstissä vinkatun Patjaoppaan sisällön. [...]

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
80€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet