Matot

Matot


Ihastuttavat matot aitoon elämään

Matto löytyy lähes jokaisesta kodin huoneesta ja on kodin sisustamisen peruspilari. Matolla on kaksi tehtävää: se suojaa lattiaa kulumiselta ja likaantumiselta, ja toisaalta tuo kodin sisustukseen ilmettä ja elämiseen mukavuutta. Miten ihanaa onkaan astua pehmoiselle matolle paljain varpain sängystä noustessa. Ja miten upeasti suuri, näyttävä matto sitoo ruokailuryhmän tai sohvaryhmän eheäksi kokonaisuudeksi. 

Matolla on helppo muuttaa koko kodin yleisilmettä ja huoneiden värimaailmaa edullisesti. Mattoja voikin vaihdella esimerkiksi kausittain vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaan. Stemman mattovaihtoehdoissa ei ole pulaa materiaaleista, kuoseista tai eri kokoisista matoista.

Stemmasta matot kodin kaikkiin huoneisiin

Suuresta valikoimastamme löydät varmasti matot kodin jokaiseen huoneeseen, olipa sisustustyylisi sitten moderni tai perinteinen. Maton valinta kannattaa aloittaa miettimällä tarkoin, mihin tilaan ja tarkoitukseen matto hankintaan. Pitkään kapeaan tilaan sopii käytävämatto, kun taas olohuoneessa tai makuuhuoneessa tilan sitoo yhteen sopivan kokoinen keskilattiamatto. Muista myös pohtia, että olisiko toimivin ratkaisu sittenkin näyttävä pyöreä matto.

Ruokailutilan tai lastenhuoneen matoksi kannattaa valita helppohoitoinen ja helposti puhdistettava matto, kun taas olohuoneen maton voi valita vahvemmin ulkonäön ja mukavuuden perusteella. Parvekkeelle ja terassille löytyy omat ulkokäyttöä ja vesipesua kestävät mattovaihtoehtonsa.

Meiltä Stemmasta saat ylelliset villamatot ja viskoosimatot, pehmoiset nukkamatot sekä helppohoitoiset puuvillamatot ja bukleematotMuista myös mattosuojat ja matonhoitoaineet, joilla helpotat puhtaanapitoa kaikissa elävän elämän käänteissä – lapsi- ja lemmikkiarjesta juhlallisuuksiin.

Stemmasta myös kotimaiset matot

Stemman mattovalikoimasta löydät myös kotimaisia, Suomessa valmistettuja mattoja. Suomalaisen VM Carpetin huolellisesti suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja mattoja on kudottu jo vuodesta 1973 lähtien. Nämä kotimaiset matot edustavat paikallista, ammattitaitoista ja Avainlippu-merkittyä, rehtiä suomalaista työtä. Mikäli siis haluat suosia suomalaista kotisi mattovalinnoissa, suuntaa matto-ostoksille Stemmaan!

Stemmasta löydät sekä ylelliset että helppohoitoiset matot elämänmakuisiin koteihin, rehtiin hintaan. Tutustu laajaan mattovalikoimaamme!