Valaisimet

Valaisimet


Valaisimet aitoon elämään

Valaistuksella saat luotua viihtyisyyttä ja lämmintä tunnelmaa kotiisi. Oikeanlainen valaisin paitsi valaisee, se on myös merkittävässä roolissa luomaan huoneisiin erilaista ilmettä. Laajasta valaisinmallistostamme löydät käytännölliset ja kauniit vaihtoehdot jokaiseen kodin tilaan. Valikoimaamme kuuluvat Design by Grönlundin tyylikkäät ja ajattomat valaisimet.

Lisäksi valaisimet ovat tärkeä osa kodin sisustusta. Siksi kannattaakin valita huolellisesti jokaiseen kodin huoneeseen juuri kyseisen huoneen tyyliin ja valon tarpeeseen sopiva valaisin. Mieti myös, tarvitseeko kukin huone mieluummin kirkkaan kohdevalon vai himmeämmän tunnelmavalaistuksen. 

Valaisimia jokaiseen makuun ja tarkoitukseen

Stemman valaisinvalikoimasta löydät mieleisesi vaihtoehdon, olipa sisustusmakusi sitten maalaisromanttinen, moderni, skandinaavinen tai koristeellinen. Valaisimia on tarjolla monessa eri muodossa, värissä ja koossa. 

Perinteiset riippuvat kattovalaisimet ovat loistavia valonlähteitä moneen erilaiseen tilaan, kuten olohuoneeseen, keittiöön tai lastenhuoneeseen. Näyttävyyttä ja koristeellisuutta sisustukseen saat kattokruunulla. Huomaamattomampi vaihtoehto puolestaan on plafondi, joka sopii esimerkiksi eteiseen tai vaatehuoneeseen.

Seinävalaisimella luot kotiisi kauniita ja tyylikkäitä sisustuksellisia yksityiskohtia. Seinävalaisimen avulla voit korostaa kodissasi tiettyjä kohtia, ja ne toimivat hyvin myös sängyn tai sohvan vieressä lukuvalona. 

Lattiavalaisimet toimivat korkean kokonsa ansiosta kauniina sisustuselementtinä, lukuvalona sekä pienemmässä huoneessa yleisvalona. Kevyttä lattiavalaisinta on helppo siirrellä aina tarvittaessa ja muuttuvan sisustuksen mukana.

Näppärällä pöytävalaisimella luot lisävaloa ja tunnelmaa kotisi sisustukseen. Pöytävalaisin sopii moneen eri käyttötarkoitukseen. Se toimii erinomaisena luku- tai työskentelyvalona. Sivupöydälle tai lipastolle sijoitettu pöytälamppu korostaa kauniita pintoja. Kätevä ja siirrettävä pöytävalaisin tuo valoa sinne, missä sitä milloinkin tarvitset.

Kodin työhuoneessa tai työnurkkauksessa tärkeä esine on työpöytävalaisin. Työpöydän valaistuksen tulee olla tarpeeksi tehokas ilman että se häikäisee. Kunnollinen valaisin säästää silmiä rasittumiselta, ja taipuvan työpöytävalaisimen voi helposti kohdistaa juuri oikeaan kohtaan.

Stemmasta löydät valoa kansalle ja erilaisia valaisimia elämänmakuisiin koteihin, rehtiin hintaan. Tutustu laajaan valaisinvalikoimaamme!