Lakatut & maalatut huonekalut

Julkaistu 10.03.2017

Lakatut & maalatut huonekalut

Lakatut & maalatut huonekalut

Huonekaluja ei saa sijoittaa voimakkaaseen auringonvaloon, sillä UV-säteily haalistaa puun sävyn nopeasti.


Kuumia astioita ei saa laittaa suoraan puupinnalle. Puu- ja viilupinta ei myöskään kestä seisovaa vettä, joten veden läikkymistä tulee varoa esimerkiksi kukkia kasteltaessa.


Pölyt pyyhitään kostealla liinalla ja pinta kuivataan. Tahrat tulee poistaa heti, jotta lika ei pääse imeytymään huonekalun pintaan. Tahranpoistoon voidaan käyttää laimentamatonta astianpesuainetta, hankaavia puhdistusaineita ei saa käyttää.


Kosteapyyhinnän jälkeen pinta kannattaa kuivata. Himmeät ja puolihimmeät pinnat ovat kaikista arimmat. Niiden kohdalla kannattaa erityisesti välttää hankausta, sillä ne alkavat helposti kiiltää.


Erityisesti kiiltomaalatuille ja polyuretaanilakalla käsitellyille kalusteille tarkoitetulla kiiltovahalla voidaan palauttaa pinnoille niiden alkuperäinen kiilto. Vahauksella häivytetään myös pienet naarmut käsitellyiltä pinnoilta. Teak-, tammi-, mahonki- ja lämpökäsitelty puukaluste voidaan käsitellä puuöljyllä kulutusta kestävän pinnan säilyttämiseksi.

Tutustu Softcare puuöljyyn.

 

Jaa artikkeli Facebook

Stemman verkkokauppa palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus
69€

Palautusoikeus

14

vrk. vaihto- ja
palautusoikeus

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet