Stemma-kauppiaita kautta maan

Stemma on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kodin huonekaluja myyvistä ketjuista, joka on yksityisten huonekalukauppiaiden perustama ja omistama.

Stemma-ketju palvelee sisustamisesta ja laatuhuonekaluista kiinnostuneita 35 paikkakunnalla Suomessa.  Valitse myymälä alla olevasta kartasta tai kaupunkivalikosta oikealla ja katso liikkeen yhteystiedot. Esillä oleva valikoima ja tuotekohtainen varastotilanne vaihtelee myymälöittäin. Stemma-ketju on perustettu jo vuonna 1974.

Stemma-myymälät tarjoavat asiakkaille erilaisia palveluita, jotka helpottavat kalusteiden hankintaa, ostamista ja käyttöönottoa.

Kysy lisää saatavuudesta ja hinnoista paikallisesta Stemma-myymälästä kaupanteon yhteydessä.

 1. Verkkokaupan nouto 0 €
  Voit noutaa verkkokaupassa tehdyn tilauksen seuraavista Stemma-myymälöistä: Hamina, Huittinen, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Kristiinankaupunki, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mäntsälä, Nummela, Oulu, Parikkala, Pieksämäki, Riihimäki, Savonlinna, Tornio, Turku, Varkaus, Ylitornio ja Ylivieska.
 2. Kasauspalvelu
  Osa huonekaluista toimitetaan kokoamattomina. Stemman kasauspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka ja kokoaa ne tarvittaessa valmiiksi asiakkaan osoittamalle paikalle. Kotona tehty kalusteiden kokoamistyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen.
 3. Kuljetuspalvelu
  Stemma-myymälöiden kuljetuspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka. Asiakkaan hankkimat kalusteet toimitetaan perille sovittuna päivänä ja kannetaan sisään asti. Palvelu kattaa myymälän lähialueet kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Osa Stemma-myymälöistä vuokraa autoa myös asiakkaiden omatoimiseen käyttöön.
 4. Sisustussuunnittelupalvelu
  Stemma-myyjät ovat kodin ammattilaisia ja tarjoavat oman osaamisensa asiakkaiden käyttöön niin yksittäisten kalusteiden valinnassa kuin huonekokonaisuudenkin suunnittelussa. Paikallisten yhteistyökumppaneiden kautta on tarjolla on myös kokonaisvaltaista apua sisustussuunnittelijan kautta. 
 5. Joustoa hankintoihin Aktiivirahalla
  Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostokset esimerkiksi 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa! Kysy Stemma-myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa. Lue lisää rahoituksesta >

Liikkeet kartalla

Nuolet osoittavat paikkakunnille joilla sijaitsee Stemma-myymälä. Myymälän tarkan sijainnin näet klikkaamalla Stemma-merkkiä tai valitsemalla paikkakunnan sivuvalikosta.

Tykkää meistä Facebookissa

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
69€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet