Avaa valikko

Stemma-kauppiaita kautta maan

Stemma on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kodin huonekaluja myyvistä ketjuista, joka on yksityisten huonekalukauppiaiden perustama ja omistama

Stemma-ketju palvelee sisustamisesta ja laatuhuonekaluista kiinnostuneita noin 40 paikkakunnalla Suomessa. Tutustu laajaan kalustevalikoimaan huonekaluja lähimmässä Stemma-myymälssä. Valitse myymälä alla olevasta kartasta tai kaupunkivalikosta vasemmalta ja katso liikkeen yhteystiedot. Esillä oleva valikoima ja tuotekohtainen varastotilanne vaihtelee myymälöittäin.

Tuotteen myymäläkohtainen saatavuus on helpointa tarkastaa suoraan lähimmästä Stemmasta!

Asiakaslähtöistä palvelua

Stemma-myymälät tarjoavat asiakkaille erilaisia palveluita, jotka helpottavat kalusteiden hankintaa, ostamista ja käyttöönottoa.

Palvelut vaihtelevat myymälöittäin, joten niiden saatavuus kannattaa varmistaa kaupanteon yhteydessä aina omalta Stemma-kauppiaalta.

Kasauspalvelu

Osa huonekaluista toimitetaan kokoamattomina. Stemman kasauspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka ja kokoaa ne tarvittaessa valmiiksi asiakkaan osoittamalle paikalle. Kalusteiden kasauksesta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä. Kotona tehty kalusteiden kokoamistyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Lisää tietoa saat Stemma-myymälästä.

Kuljetuspalvelu

Stemma-myymälöiden kuljetuspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka. Asiakkaan hankkimat kalusteet toimitetaan perille sovittuna päivänä ja kannetaan sisään asti. Palvelu kattaa myymälän lähialueet kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Osa Stemma-myymälöistä vuokraa autoa myös asiakkaiden omatoimiseen käyttöön. Kysy lisää vaihtoehdoista ja hinnoista paikallisesta Stemma-myymälästä.

Sisustussuunnittelupalvelu

Stemma sisustaa sydämellä. Stemma-myyjät ovat kodin ammattilaisia ja tarjoavat oman osaamisensa asiakkaiden käyttöön niin yksittäisten kalusteiden valinnassa kuin huonekokonaisuudenkin suunnittelussa. Tarvittaessa tarjolla on myös kokonaisvaltaista apua kodin sisustuksen suunnitteluun aina valaisin- ja tekstiilivalinnoista alkaen. Tarkemmat tiedot mahdollisuuksista saat omasta Stemma-myymälästäsi.

Verkkokaupan asiakaspalvelu auttaa sinua verkkokauppatuotteita koskevissa kysymyksissä ja tilauksissa.

Joustoa hankintoihin aktiivirahalla

Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostokset esimerkiksi 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa! Kysy Stemma-myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa.
Lue lisää rahoituksesta >

Nuolet osoittavat paikkakunnille joilla sijaitsee Stemma-myymälä. Myymälän tarkan sijainnin näet klikkaamalla Stemma-merkkiä tai valitsemalla paikkakunnan sivuvalikosta.

Tykkää meistä Facebookissa