Avaa valikko

Stemma-ketju etsii kauppiaita

Tule mukaan menestymään!

44-vuotias Stemma on yksityisten huonekalukauppiaiden perustama ja omistama 100 % kotimainen ketju, johon kuuluu noin 40 myymälää ympäri Suomen. Stemma on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kodin huonekaluja myyvistä ketjuista ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli noin 34 miljoonaa euroa.

Stemma-kauppias toteuttaa haaveita, tekee koti-ihmisiä onnellisiksi ja tuo koteihin tunnelman – se kaikki on kotiin päin! Stemma-kauppiaana johdat itsenäisesti omaa yritystäsi, vaikutat myymäläsi tarjontaan Stemma-ketjun laajalla tuella.

Etsimme nyt uusia Stemma-kauppiaita eri puolelle Suomea, mm. Hämeenlinnaan, Poriin, Forssaan, Raumalle, Mikkeliin, Kokkolaan sekä Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomen paikkakunnille, jossa Stemmalla ei ole vielä edustusta. Voit olla jo alalla toimiva yrittäjä tai sellaiseksi haluava.

Odotamme sinulta yrittäjä- ja palveluhenkisyyttä, ideointikykyä, oppimishalukkuutta, uteliaisuutta ja energisyyttä! Arvostamme myös kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja myyntityöstä. Myös näkemyksellinen ote huonekalualaan ja sisustamiseen on sinulle kotiin päin. Odotamme sinulta luonnollisesti myös taloudellisia ja henkisiä resursseja toimia yrittäjänä sekä sitoutumista Stemma -brändiin ja mallistoon.

Tarjoamme Stemma-kauppiaalle kattavan ja laadukkaan, selkeän malliston, joka koostuu kauppiasystävällisesti hinnoitelluista tuotteista. Sopivasti keskitetty tavarantoimitus tukee ansaintaasi ja tehostaa liiketoimintaasi. Kilpailukykyisen tuotevalikoiman, yksinmyyntimallistojen, tehokkaiden logistiikkapalveluiden ja ketjun markkinointituen sekä liiketoimintakoseptin ohella tarjoamme käyttöösi tutun, kodikkaan, vahvan ja turvallisen Stemma-brändin!

Jos kiinnostuit, ota reilusti heti yhteyttä!

Toimitusjohtaja
Henri Kumpulainen
puh 040 864 3631
henri.kumpulainen@stemma.fi

Myyntipäällikkö
Jari Tuhkanen
puh 040 670 2722
jari.tuhkanen@stemma.fi