Joustava rahoitus Aktiivirahalla

Aktiiviraha - Edullinen rahoitus juuri silloin, kun sitä tarvitaan

  • Saatavana Stemma-myymälöistä kautta maan
  • Saat huonekalut kotiin ilman käsirahaa
  • 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa
  • Korttia voi myös käyttää jokapäiväiseen käyttöön.
  • Aktiiviraha-korttiisi kuuluvat automaattisesti Omavastuuturva- ja Matkaturva -vakuutukset
  • Aktiivirahalla saat myös Finnair Plus -palkintopisteitä

Kaksi kätevää tapaa käyttää korttiasi

Normaalikäytössä saat kaikille kortilla maksamillesi ostoille noin kuukauden korotonta maksuaikaa. Sen jälkeen voit päättää, maksatko ostoksesi kerralla tai pienemmissä korollisissa kuukausierissä.

Kun haluat hyödyntää edullisia maksuaikatarjouksia myyjäliikkeissä, poikkeavat maksuajat ja korko normaalikäytöstä. Sinulla voi samanaikaisesti olla käytössäsi useampia maksuaikatarjouksia ja voit hyödyntää niitä aina käyttövarasi puitteissa. Kaikista ostoista saat yhden yhteisen laskun.

Todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (8/2020).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luoton pääoma maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä, ja että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Lue lisää Aktiivirahan verkkosivuilta tästä linkistä.