Kestäviä kalustusvalintoja myös lemmikkikoteihin

Lemmikkikotien kalustusviikot Stemmassa 12.10. - 8.11.2020 

Asuuko teillä karvainen perheenjäsen?

Kestävämpiä valintoja elämäntyylin mukaan.

Kurkista tästä vinkkimme, millaisia kestäviä valintoja kannattaa suosia käytännölliseen kotiin, etenkin näin syksyn kurakelien kynnyksellä. 

Pestävät ja kestävät ratkaisut

Mikäli lemmikkisi lepäilee sohvilla tai sängyillä, on hyvä kiinnittää huomiota kangasvalintoihin ja kestävyyteen. Pestävät ja vaihdettavat päälliset tekevät elämisestä huolettomampaa. Muista myös sijauspatjan suoja sänkyyn.

Antistaattiset ja kestävät materiaalit

Materiaalivalinnoissa kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin ja staattisuuteen. Liukkaat lattiat kannattaa peittää kookkailla ja sileillä matoilla, jotka hylkivät likaa ja on myös helppo puhdistaa.

Eläimellisen hyvät säilytysratkaisut

Korkeilla kalusteilla voi luoda kissoille aivan oman maailman katonrajaan, kun taas ulkoilevien koiraperheiden kannattaa panostaa eteisen säilytysratkaisuihin.

Suojaavia etuja sohvanostajille

Etusi myymälässä: Tehdassuojaus Pohjanmaan kalusteen sohviin

Vaikka sinulla ei olisi lemmikkiä, niin uuden sohvan suojaaminen kannattaa aina. Suojakäsittely estää tahtojen imeytymisen pintamateriaalin kuituihin ja helpottaa huonekalun puhdistusta. Annamme nyt kaikkiin myymälöistä tilattuihin Pohjanmaan kalusteen sohviin, nojatuoleihin ja raheihin verhoilun tehdassuojauksen kaupan päälle. Etu voimassa 12.10. - 8.11.2020.

Katso tuotteet

Etusi verkkokaupassa: Sohvan ostajalle Softcare-hoitosetti

Jos löydät unelmasohvasi verkkokaupastamme, saat Softcaren vesipohjaisen tekstiilin- tai nahanhoitopakkauksen kaupan päälle. Pakkauksessa on kaikki tarvittava kangas- tai nahkasohvan hoitoon ja suojaukseen. Tuotteet ovat vesipohjaisia ja ympäristöystävällisiä, ja ne valmistetaan vastuullisesti Suomessa. Etu voimassa 12.10. - 8.11.2020.

Katso tuotteet

Rahoitus auttaa juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Lue lisää rahoituksesta