Maksuaikaa ja etuja Ecster-kortilla

Maksuaikaa ja etuja Stemmasta Ecter-kortilla

Unelmoi. Osta. Maksa osissa.

Asioidessasi liikkeissämme voit maksaa ostoksesi sinulle sopivissa tasaerissä. Hyödynnä edulliset maksuaikatarjoukset ja hanki tarvitsemasi tuotteet kotiisi sinulle sopivin kuukausierin. Mukaasi myymälään tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, ajokortin tai passin.

Hyödynnä parhaat edut

Ecster-kortti on monipuolinen ja joustava luottokortti, jolla helpotat arkeasi ja mahdollistat unelmiasi. Se toimii maksuvälineenä Suomessa sekä ulkomailla.

HUOM! Jos olet Aktiiviraha-kortin haltija, voit myös hyödyntää edulliset maksuaikatarjoukset. Saat uuden Ecster-kortin automaattisesti, kun Aktiiviraha-korttisi voimassaoloaika päättyy.

Ecster-kortissa ei ole vuosimaksua, avausmaksua eikä laskutuslisää. Kortissa on kuukausimaksu, joka määräytyy valitun luottorajan mukaan. 1000 € luottorajassa kuukausimaksu on ainoastaan 3,04 €. Kuukausimaksu on enimmillään 12,50 € ja luottoraja maksimissaan 20 000 €.

Ecster-kuukausimaksutaulukko

Lue lisää Ecsterin sivuilta tästä linkistä.

Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 26,06 % ja maksettava kokonaismäärä 1696,68 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 17,03 % (11/2022).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 141,39 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki

Finnair Plus -pisteitä Ecster-ostoksista

Jokainen Ecster-kortilla maksettu ostos kerryttää Finnair Plus -palkintopisteitä

Voit käyttää pisteitä matkustamiseen, ravintolaherkutteluun, liikuntaan, leffalippuihin, Finnair Shop -etutuotteisiin tai vaikka Museokorttiin! Voit maksaa palkintopisteillä ePassi-sovelluksessa ja halutessasi voit myös lahjoittaa pisteitä hyvään tarkoitukseen monille eri järjestöille.

Näin saat palkintopisteitä:

  • Ilmoita Finnair Plus -jäsennumerosi meille nettipalvelun kautta. Jos et vielä ole Finnair Plus -jäsen, voit liittyä veloituksetta osoitteessa finnair.fi
  • Pisteet kertyvät kaikista Ecster-kortilla maksamistasi ostoksista, niin arjen ruokakauppaostoista kuin isommista hankinnoista.
  • Yksi euro kerryttää yhden palkintopisteen.
  • Pisteet tilitetään Finnair Plus -tilillesi kuukausittain.