Mobiilimaksaminen

Stemman verkkokaupassa teet hankinnat nyt helposti ja turvallisesti useilla suosituilla mobiilimaksutavoilla.

MobilePay

MobilePayllä maksat ostokset verkossa, sovelluksissa ja kaupoissa vain yhdellä pyyhkäisyllä. MobilePaylla myös rahansiirto kaverille tai laskujen jakaminen onnistuu kätevästi. Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.

Tee kuten yli miljoona suomalaista ja lataa MobilePay puhelimeesi. Voit käyttää MobilePayta kaikenlaisessa maksamisessa. Maksat ostokset sujuvasti kaupassa, verkkokaupassa tai sovelluksissa vain muutamalla sormen liikkeellä. Maksut hyväksyt pyyhkäisemällä – helposti ja turvallisesti.

Lue lisää tästä linkistä.

Pivo

Maksa netissä yhdellä pyyhkäisyllä - ei säätöä tunnusten kanssa! Kun maksat Pivolla netissä, sinun ei tarvitse kaivaa maksun hetkellä verkkopankkitunnuksia tai korttinumeroitasi esille. Riittää, että olet syöttänyt tietosi Pivoon. Maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä.

Kun maksat Pivolla, sinun ei tarvitse antaa korttitietojasi tai vaikkapa henkilötunnustasi verkkokauppaan, vaan tärkeät tietosi pysyvät turvallisesti tallessa Pivossa. Kauppias saa ainoastaan tiedon maksun onnistumisesta.

Pivolla voivat maksaa verkossa kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat.

Lue lisää tästä linkistä.

Siirto

Siirto-maksujärjestelmä mahdollistaa maksut helposti kännykällä, luotettavasti tunnistetun puhelinnumeron välityksellä, myös eri pankkien tilien välillä. Siirto-maksulla rahaa voi siirtää mobiililaitteella henkilöiden välillä, tuhansissa verkkokaupoissa ja myös kahviloissa ja muissa maksupisteissä.

Lue lisää tästä linkistä.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Lue lisää: www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot