Stemma Kitee

Yhteystiedot

Kiteentie 31
82500 Kitee
p. 0400 142 755
kitee@stemma.fi

Aukioloajat

arkisin 9 - 17
lauantaisin suljettu


Yritysesittely

Stemma Kitee on monipuolinen täyden palvelun huonekaluliike, joka palvelee asiakkaitaan Itä-Suomen alueella jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Meiltä saat kaiken kodin tai työpaikan huonekalu ja sisustustarpeisiin. Liikkeessämme autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset huonekalut ja muut tuotteet sisustuksesi ja tarpeidesi mukaan. Meillä on pitkä kokemus alalta, joten voit luottaa osaamiseemme kaikissa huonekaluihin ja sisustukseen liittyvissä asioissa.

Tutustu laajoihin valikoimiin sivuillamme ja ota yhteyttä, tai tule käymään paikan päällä liikkeessämme. Meiltä saat parhaat tuotteet aina edulliseen hintaan ja voit halutessasi maksaa myös joustavasti osamaksulla!


Palvelut

Jos tarvitset huonekaluille kuljetusta, kasausta tai asennusta, meiltä järjestyvät kaikki ammattilaisten tekeminä. Nopeasti, joustavasti ja edulliseen hintaan!

  • Toimitamme huonekalut haluamanasi päivänä sisään kannettuina joustavasti ja nopeasti. Kuljetuspalvelumme kattaa pääasiassa myymälän lähialueet. Erikoistapauksista voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä tarkemmin.
  • Jos tarvitset apua kasaamiseen tai asennukseen, ammattilaisemme hoitavat huonekalut koottuina ja asennettuina haluamallesi paikalle.
  • Kuljetus-, kasaus- ja asennuspalveluista tulee aina sopia erikseen kaupanteon yhteydessä.

Henkilökunta

Stemma Kiteellä Teitä palvelevat:

Tero Hakulinen
Kauppias

Urho Toropainen
Myyjä