Stemman Rehti Ale on täällä!

Pistä rahasi käyttöön ja laatuun, älä näyttäviin prosentteihin. Meillä Stemmassa tuotteiden laatua tai lähtöhintaa ei tarvitse arvailla.

Tarjoukset ovat voimassa 31.1.2021 saakka, ellei tuotteen kohdalla ilmoiteta toisin.

Me emme nosta lähtöhintoja

Houkutteleeko -50 % ja -70 % alennus? Ehkä tekisi mieli uskoa moiseen, mutta järkikin sen jo sanoo, että tässä on jotakin outoa... Me Stemmassa emme nosta lähtöhintoja isojen aleprosenttien tähden. Hinnoittelemme tuotteemme aina rehdisti, niin valmistajalle, tuottajalle, kauppiaalle kuin asiakkaille. Maksat siis lopulta saman verran, mutta pienemmällä prosentilla.

Antaudu ale-ajan palvelulle

Älä osta sikaa säkissä, vaan antaudu Stemman asiantuntijoiden palvelulle. Autamme sinua löytämään elämäsi kalusteet sekä tekemään omanlaisia ja kestäviä päätöksiä, myös näin Ale-aikaan. Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Tervetuloa palveltavaksi lähimpään myymälään!

Mattokympin ja VM Carpetin matot -20 %

Katso kaikki matot tästä

Laatusänkyjen rehti ale

Hilding Cross -sängyt -25 %

Hilding on kotimainen laatusänkyjen mallisto, jonka hinta-laatusuhde on vertaansa vailla. Nyt Ale-aikaan voimme yhteistyössä tehtaan kanssa tarjota Hilding Cross -sängyt huippuhintaan! Innovatiivinen hybridipatjamallisto yhdistää pussijousiston ja kehon lämpöön sekä painoon reagoivan Ergo-materiaalin ainutlaatuisella tavalla.

Tiesithän, että nämä sängyt tehdään Suomessa Närpiössä ja niille on myönnetty Avainlipputunnus sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksyntä.

Tutustu ja osta

Jensen-mallisto -20%

Laadukasta sänkyä ei kannata valita isojen alennusprosenttien perusteella. Jensen on unelmiesi sänky, joka tunnetaan korkeasta laadusta sekä hyvistä yöunista.

Nyt kannattaa tulla lähimpään Stemma-myymälään kokeilemaan ja valitsemaan itsellesi huippusänky, joka toteuttaa kaikki toiveesi. Valitse tarpeesi mukaan joko jenkkisänky, moottorisänky, runkopatja ja joustinpatja.

Katso tuotteet

Lisää tarjoustuotteita

Leo-Matti Ojalan kalusteita -20 %

Etelä-Pohjanmaalla toimiva pitkän linjan kalustevalmistaja Leo-Matti Ojala on tunnettu kestävistä ja laadukkaista suomalaiseen makuun tehdyistä kalusteista. Mallistosta löytyy runsaasti vaihtoehtoja niin perinteistä, kuin modernin pelkistettyä tyyliä kaipaavalle. Pitkä kokemus ja korkea osaaminen näkyvät laadukkaissa tv-tasoissa, senkeissä ja vitriineissä, jotka ovat monen kodin luottokalusteita.

Tutustu ja osta

Sohvia jokaisen makuun -20 %

Haluatko tinkiä sohvan hinnasta, mutta et laadusta? Rehti Ale tarjoaa useita vaihtoehtoja laatusohvan ystäville. Mikä esimerkiksi näistä on sinun suosikkisi?

1. Laadukas Komia kotimainen
2. Pohjanmaan kalusteen hyvin tehdyt suosikit
3. Penkkiurheilijan unelma Denver-mekanismisohva

Katso kaikki tarjoussohvat

Parhaat alelöydöt

Parhaat alelöydöt Stemman verkkokaupasta

Ale on paras aika tehdä sisustuslöytöjä tai päivittää astetta parempiin kalusteisiin. Keräsimme tähän Rehdin alen mielenkiintoisimmat ja houkuttelevimmat tuotteet. Haaveiletko kenties Grönlundin design -valaisimesta, kotimaisesta Hilding-laatusängystä, muhkeasta mekanisimisohvasta tai uudesta ruokailuryhmästä? Nyt on oikea hetki toimia!

Viimeinen
mahdollisuus