univiikot 2.8. - 12.9.2021

Reilusti unettavia valintoja

Me tiedämme, että valintojen tekeminen jo itsessään voi viedä yöunesi. Me haluamme auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivimmat ratkaisut parempiin yöuniin.

👉 Koodilla ilmainentoimitus500 toimitamme väh. 500 € ostokset veloituksetta kotiovellesi.

Nauti ilmaisesta kotiinkuljetuksesta

Hyödynnä maksuton toimitus myymälästä ja verkkokaupastamme. Vanhan kalusteen jälleenmyynti tai kierrätys ei aina ole vaivatonta tai saati sitten ilmaista. Voit tilata meiltä myös vanhojen kalusteiden poisvienti- ja kierrätyspalvelun. Koodilla ilmainentoimitus500 toimitamme vähintään 500 € ostokset veloituksetta kotiovellesi!

Tutustu

Nyt päivitetään sängyt ja patjat!

Ihminen nukkuu kolmanneksen elämästään. Varmista siis itsellesi ja perheellesi hyvät yöunet ja hanki laadukas sänky Stemman Univiikoilta rehdein tarjoushinnoin. Valmiit sänkypakettimme tuovat helpon ja hinta-laatusuhteeltaan hyvän ratkaisun, jos sänkykokonaisuuden miettiminen aiheuttaa valinnanvaikeutta.

Osta tästä

Valitse se oikea SänkyKoutsin avulla

Sänkyjen vertailu ja ostaminen on työläs ja aikaa vievä prosessi. Saat käyttöösi paikkakunnan parhaan "Koutsin", joka tuntee laajan sänkyvalikoiman. Palvelu on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Ajan varanneet sängynostajat saavat Stemma-sijauspatjan suojan kaupan päälle.

Varaa aika Koutsille

Hyvin nukuttavia sohvia -20 %

Jos et halua nuukailla istumis- tai nukkumismukavuudesta, tutustu valikoimaamme ja hyödynnä rehdit tarjoushinnat.

Osta tästä

Pienillä muutoksilla parempaan uneen

Tiesitkö, että tyynyt tulisi hygieniasyistä vaihtaa kahden vuoden välein ja peitot ja sijauspatjat neljän vuoden välein? Päivittämällä tuet kehon optimaalista lämpötilaa ja asentoa. Löydä ratkaisumme kehoa hellivään uneen ja hyödynnä rehdit tarjoushintamme.

Osta tästä

Tunnelmaa makuu- ja vierashuoneisiin

Kaipaako makuu- tai vierashuoneesi pehmeitä askelia tai rauhoittavampaa tunnelmaa? Kokosimme valikoiman parhaita tuotteita, joilla taiot kotiisi ylellisyyttä ja tunnelmaa. Tervetuloa inspiroitumaan ja hyödyntämään rehdit tarjoushinnat!

Osta tästä

Kuinka valita täydellinen patja?

Kokosimme oppaan, jonka avulla voit tutustua erilaisiin sänkyihin, mekanismeihin ja patjoihin, sekä saat näkökulmaa kohti onnistuneita valintoja.

Lataa opas