Avaa valikko

Asiakaslähtöistä palvelua

Stemma-myymälät tarjoavat asiakkaille erilaisia palveluita, jotka helpottavat kalusteiden hankintaa, ostamista ja käyttöönottoa.

Palvelut vaihtelevat myymälöittäin, joten niiden saatavuus kannattaa varmistaa kaupanteon yhteydessä aina omalta Stemma-kauppiaalta.

Kasauspalvelu

Osa huonekaluista toimitetaan kokoamattomina. Stemman kasauspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka ja kokoaa ne tarvittaessa valmiiksi asiakkaan osoittamalle paikalle. Kalusteiden kasauksesta tulee sopia aina erikseen kaupanteon yhteydessä.

Kotona tehty kalusteiden kokoamistyö oikeuttaa kotitalousvähennykseen.
Lisää tietoa saat Stemma-myymälästä.

Kuljetuspalvelu

Stemma-myymälöiden kuljetuspalvelu tuo kalusteet kotiin saakka. Asiakkaan hankkimat kalusteet toimitetaan perille sovittuna päivänä ja kannetaan sisään asti. Palvelu kattaa myymälän lähialueet kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Osa Stemma-myymälöistä vuokraa autoa myös asiakkaiden omatoimiseen käyttöön. Kysy lisää vaihtoehdoista ja hinnoista paikallisesta Stemmasta.

Sisustussuunnittelupalvelu

Stemma sisustaa sydämellä. Stemma-myyjät ovat kodin ammattilaisia ja tarjoavat oman osaamisensa asiakkaiden käyttöön niin yksittäisten kalusteiden valinnassa kuin huonekokonaisuudenkin suunnittelussa.

Tarvittaessa tarjolla on myös kokonaisvaltaista apua kodin sisustuksen suunnitteluun aina valaisin- ja tekstiilivalinnoista alkaen. Tarkemmat tiedot mahdollisuuksista saat omasta Stemma-myymälästäsi.