Avaa valikko

JOUSTOA HANKINTOIHIN verkkokaupassa

Verkkokaupassa maksaminen käy kätevästi Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla

Maksaminen on turvallista ja helppoa. Lisää tuotteet ostoskoriin, siirry kassalle ja valitse haluamasi maksutapa.

Paytrail maksutavat verkkokaupassa

 

 

 

 

Kun valitset kassalla maksutavaksi Collector laskun tai osamaksun, saat maksuaikaa ostoksille!

collector lasku & osamaksu

 

 

 

Laskulla maksaminen on helppoa

  1. Mene kassalle ja valitse maksutavaksi Collector Bank Lasku/Osamaksu.
  2. Täytä yhteystietosi. Saat tuotteen kotiin.
  3. Lasku toimitetaan paketin mukana, kirjeenä tai sähköpostilla.
  4. Voit valita haluatko maksaa koko laskun kerralla vai erissä. Laskun vähimmäiserä ilmoitetaan laskulla.

Tarkemman palvelukuvauksen löydät TÄÄLTÄ

Osamaksu

Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa ja mahdollisuus osamaksuun turvaa talouttasi.

Valitsemalla Collector Bank Lasku/Osamaksun kassalla, päätät itse kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Kuukausierän vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio.)

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät TÄÄLTÄ

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät TÄÄLTÄ

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

JOUSTOA HANKINTOIHIN myymälöissä

Joskus hankinnat ovat vähän isompia. Silloin on hyvä, jos voi jakaa takaisinmaksun pidemmälle aikavälille. Kun käytössäsi on Aktiiviraha-kortti, voit käyttää hyväksesi kauppiaiden tarjoamia maksuaikatarjouksia. Miltä kuulostaa, jos voisit maksaa ostosi esim. 10 kuukaudessa, 10 yhtä suuressa erässä ilman korkoa!

Kysy Stemma-myymälästä sinulle sopivinta maksuaikatarjousta: 6 kk, 10 kk tai 20 kk edullista maksuaikaa.

 

 

 

Aktiiviraha-kortti

Voit hakea Aktiiviraha-korttia Stemma-myymälöissä.

Aktiiviraha-kortilla käytössäsi ovat kauppiaiden maksuaikatarjoukset. Aina kun tarvitset rahoitusta ostoillesi. Aktiiviraha on kortti myös ihan jokapäiväiseen käyttöön.

  • saat huonekalut kotiin ilman käsirahaa
  • saat Ostoturva-vakuutuksen kortilla maksetuille yli 50 € esineille
  • kortilla voit maksaa yhtä lailla pienet kuin isommat ostoksesi, sekä Suomessa että ulkomailla
  • voit itse valita korttisi tunnusluvun
  • lähimaksupäätteillä maksat pienet, alle 25 € ostokset ilman tunnusluvun näppäilyä.

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 25,98 % (4/2017), kun nimelliskorko on 12,81 %. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Esimerkki maksuaikatarjouksesta: Maksuaikaa 6 kuukautta tasaerissä

Sovit oston yhteydessä myyjän kanssa maksuaikatarjouksesta. Saat tuotteen heti mukaan ja maksat ostosi kuudessa yhtä suuressa kuukausierässä. Ainoa kulusi on tilinhoitopalkkio 5 €/kk.

Esimerkkilaskelma: Ostoksesi summa on 1 200 € tai 6 kuukauden maksuajalla 205 €/kk, korko 0 %, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, luottohinta 1 230 €.