Sisustajan vinkit

 

Rajaa vinkkejä: Kaikki | Blogi | Hoito-ohjeet | Esitteet ja oppaat

Palvelutarjontamme paketissa

Blogit 31.03.2020

Kalusteiden elinkaaren kattava palvelutarjontamme kannattaa vilkaista läpi. Kokosimme tietopaketin verkkokaupan ja myymälöiden lisämaksullisten palveluiden osalta. Yksityisiltä Stemma-myymälöiltä kannattaa kuitenkin aina kaupanteon yhteydessä tarkistaa kunkin palvelukokonaisuuden hinta ja tarkka sisältö.

Lue koko artikkeli

Patjaopas 🗝 avain parempiin uniin

Blogit 05.03.2020

Monelle tulee yllätyksenä, että useimmiten elämänlaatuun kaikkein suurin vaikuttava tekijä on se alusta, jolla vietämme noin kolmasosan vuorokaudesta - patja. Tähän suhteellisen pitkäaikaiseen hankintaan kannattaa vähän paneutua ja sitä varten kokosimme Patjaoppaan. Oppaan vinkeillä pääset alkuun yöllisen elämän perustan parantamisesta.

Lue koko artikkeli

Parempi elämänlaatu patjaa vaihtamalla

Blogit 05.03.2020

Laadukas patja on jokaisen yöunien arvoinen sijoitus. Varmistathan, etteivät hyvät unet jää patjasta kiinni, etkä unohda tarjota laadukkaita unia myöskään vieraillesi. Uuden aamun kuuluu alkaa virkeänä ja levänneenä, niin sängystä, kuin sohvalta herätessä. Kuinka sitten valita juuri se nukkujalleen täydellinen patja? Tässä kirjoituksessa käymme lyhyesti läpi aiemmassa tekstissä vinkatun Patjaoppaan sisällön.

Lue koko artikkeli

Opas kesäkalusteiden hoitoon

Esite

Hyvällä hoidolla kesäkalusteistasi on iloa pitkään.

Selaa tuote-esitettä

Lataa PDF

Opas patjan valintaan

Esite

Opas täydellisen patjan valintaan.

Selaa tuote-esitettä

Lataa PDF

Kalusteet kerralla kuntoon ja kiertoon

Blogit 13.02.2020

Hankittaessa uusia huonekaluja tulee useimmiten tarve päästä entisistä eroon. Se ei ole aina helppoa, eikä halpaa, ja lisäksi monilla on huoli ympäristön kuormittumisesta. Me Stemmalla haluamme vähentää kalusteiden uusimisesta koituvaa ympäristökuormaa. Kannamme uudet kalusteet sisään ja kuljetamme, sekä kierrätämme vanhat puolestasi.

Lue koko artikkeli

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
80€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet