Sisustajan vinkit

 

Rajaa vinkkejä: Kaikki | Blogi | Hoito-ohjeet | Esitteet ja oppaat

Kalusteet kerralla kuntoon ja kiertoon

Blogit 13.02.2020

Hankittaessa uusia huonekaluja tulee useimmiten tarve päästä entisistä eroon. Se ei ole aina helppoa, eikä halpaa, ja lisäksi monilla on huoli ympäristön kuormittumisesta. Me Stemmalla haluamme vähentää kalusteiden uusimisesta koituvaa ympäristökuormaa. Kannamme uudet kalusteet sisään ja kuljetamme, sekä kierrätämme vanhat puolestasi.

Lue koko artikkeli

Stemma Uniikit - Tori.fi -yhteistyö

Blogit 10.01.2020

Haluatko tehdä laadukkaita sisustamisen huippulöytöjä myymälöiden esittely- ja poistokalusteista, sekä sisustustuotteista. Stemman Uniikit on laatutietoista sisustajaa varten ♻ uusi löytönurkka Tori.fi-sivustolla. Antamalla uuden kodin lempikalusteellesi säästät samalla rahaa.

Lue koko artikkeli

Jouluksi kotiin

Blogit 05.12.2019

Joulukuu on menossa jo pitkällä, vajaat kolmisen viikkoa jäljellä jouluun. Unohtuiko jotain tärkeää? Ei hätää, ota rennosti - nämä ehtivät vielä jouluksi kotiisi.

Lue koko artikkeli

Stemmasta valoa syksyn pimeyteen tyylikkäästi

Blogit 22.11.2019

Olisiko hyvä aika laittaa kodin valaistus kuntoon? Talven lähestyessä illat pimenevät aikaisemmin ja kodin hyvän valaistus-suunitelman merkitys kasvaa. Olemme keränneet tähän vinkkejä hyvään ja toimivaan kodin valaistuksen suunnitteluun.

Lue koko artikkeli

Parempien unien puolesta - Hilding

Blogit 18.10.2019

Unen laadulla on paljon enemmän merkitystä, kuin nukutuilla tunneilla. Nukutko sinä tarpeeksi laadukkaasti, vai meneekö osa yöstäsi unen ja valveillaolon rajamailla? Hildingin, huippulaadukkaan suomalaisen sänkyjen valmistajan mottona on antaa maailmalle hyvää unta - nimenomaan laadukasta.

Lue koko artikkeli

Stemman kesäkalusteet

Esite

Tutustu Stemman puutarhakalustevalikoimaan ja inspiroidu kesäisistä kalustekokonaisuuksista!

Selaa tuote-esitettä

Lataa PDF

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
69€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet