Vinkkejä huonekalujen valintaan

Omaan makuun luottaminen ja intuitio ovat hyviä lähtökohtia omaan kotiin huonekaluja valitessa. Valikoiman laajuus, erilaiset mallistot ja vertailtavien huonekalujen lukemattomat ominaisuudet tekevät valinnasta joissakin tapauksissa hyvin haastavaa. Kokosimme vinkkejä, joiden avulla huonekalujen ostaminen voisi olla vieläkin helpompaa.

Huonekalu on pitkäikäinen hankinta. Laadukas kaluste kestää aikaa jopa useita vuosikymmeniä ja siksi sen valintaan kannattaa satsata hieman aikaa. Kalusteiden ja sisustustavaroiden valinta omaan kotiin on hyvin henkilökohtainen asia. Omat mieltymykset, lempivärit, trendit, kodin sisustustyyli ja intuitio ohjaavat paljolti huonekalujen valintaa. Oman harkinnan avulla pärjää huonekaluostoksilla varsin hyvin, mutta haluamme ojentaa silti auttavan kätemme ja tarjota sinulle käytännön vinkkejä ostamiseen, jotta löytäisit valikoimistamme juuri itsellesi sopivimmat huonekalut ja sisustustavarat.

Lisäksi aina valmis ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua huonekalujen valinnassa kaikissa Stemma-myymälöissä.

Lue huonekalujen ostajan ohjeita tuoteryhmittäin:

Näin valitset itsellesi sopivan patjat »

 

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
69€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet