Kierrätystakuu - Stemma
Kierrätystakuu

HELMIKUU ON KIERRÄTYSKUU

Hankittaessa uusia huonekaluja tulee useimmiten tarve päästä entisistä eroon. Se ei ole aina helppoa ja halpaa, ja lisäksi monilla on huoli ympäristön kuormittumisesta. Me Stemmalla haluamme vähentää kalusteiden uusimisesta koituvaa ympäristökuormaa.

Uuden kodin etsiminen on parempilaatuisille huonekaluille aina ensisijainen vaihtoehto. Stemma-kauppias arvioi kierrätyskalusteiden kunnon ja parhaat löydöt voit tehdä Stemma-myymälässä tai tori.fi -sivustolla myymälöiden kauppapaikoilla. Elinkaarensa ehtoopuolella olevat kalusteet kierrätämme asianmukaisesti jätelain, sekä alueellisten jätehuoltomääräysten mukaisesti.

Nyt voit säästää sohvien ja sänkyjen kierrätys- ja kuljetusmaksuissa. Kierrätämme vanhan sohvasi tai sänkysi veloituksetta, kun ostosten arvo on vähintään 500 euroa. Lisäksi kannamme uudet kalusteet sisään ja viemme vanhat pois yli 1000 euron ostoksille.

  (565 Tuotetta)

  Kotiinkuljetus vain 69 €!

  Älä turhaan rehki painavien huonekalujen kimpussa, sillä toimitamme ne kotiinne vain 69 € lisämaksusta.

  Lue lisää kotiinkuljetuksesta

  Stemma palvelee!

  Asiakaspalvelu

  042 489 6606
  Ark. 8.30-16.30

  verkkokauppa­@stemma.fi

  Toimituskulut

  Kotiinkuljetus / Nouto
  69€ / 0€

  Stemma-myymälöitä

  35

  paikkakunnalla

  Suomessa

  Maksutavat

  2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet