FAMILON SILVER korkea untuvatyyny 50 x 60 cm - Stemma
x

Varaa netistä ja nouda myymälästä
Klikkaa haluamaasi paikkakuntaa ja katso saatavilla olevat vaihtoehdot tuotteesta

print image
  • familon_untuva_silver_tyyny_korkea_1.jpeg
  • familon_untuva_silver_tyyny_matala_2.jpeg
familon_untuva_silver_tyyny_korkea_1.jpeg
Korkea ja napakka untuvatyyny sopii erityisesti kyljellään nukkuvalle ja takaa luonnollisen ylelliset unet.
familon_untuva_silver_tyyny_matala_2.jpeg
Familon Silver korkea untuvatyyny kuvattuna edestä ja sivusta.

FAMILON SILVER korkea untuvatyyny 50 x 60 cm

85 €

Tilaustuote, toimitusaika 2 - 5 päivää
      Verkkokaupan toimitusmaksu 15 €

Katso saatavuus myymälöistä

Tuotteen kuvaus

Korkeassa Familon Silver-untuvatyynyssä on ergonominen kolmikerrosrakenne: uloimmat kerrokset ovat täyteläisen pehmeää untuvaseosta ja ydinkerros hyvin niskaa tukevaa höyhentä. Silver-untuvatyynyn täyte on 60% untuvaa / 40% höyhentä. Kevyet höyhen ja untuva säätelevät luonnostaan erinomaisesti lämpöä ja ylläpitävät mukavaa, hiostamatonta lämpötilaa. Korkea ja napakka tyyny sopii erityisesti kyljellään nukkuvalle ja takaa luonnollisen ylelliset unet. Untuvatyynyn kangas on hienointa puuvillapercalea ja reunoissa on tummanharmaa satiiniterenauha.

Ekologisesti ja eettisesti valmistetun korkealaatuisen Familon Silver -untuvatyynyn kanssa uinahdat mukavasti lempeään uneen – kohti höyhensaaria.

Väri
- valkoinen, tummanharmaa terenauha

Koko
- 50 x 60 cm

Materiaali ja hoito
- päällinen: 100 % puuvillapercale
- täyte: 60/40 % untuva/höyhen 920 g
- hoito: vesipesu 60ºC, kloorivalkaisu kielletty, yhden pisteen rumpukuivatus

Kerro ystävillesi:
Tulosta

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Lisätiedot:Familon Silver -untuvatyynyjen ja -peittojen höyhenillä ja untuvilla on Downafresh®-laatutakuu. Untuvatuotteiden valmistuksessa sitoudutaan eettiseen ja ekologiseen tuotantoon sekä eläinten eettiseen kohteluun. Downafresh® Greenline -sertifioidut untuvat ja höyhenet ovat tiukan Eurooppalaisen hygienia-standardin EN 12935 mukaisia, ja niiden alkuperä sekä tuotantoprosessi dokumentoidaan huolellisesti. Familon Silver -untuvatyynyjen tutkitusti turvalliset ja puhtaat Downafresh®:-sertifioidut untuvat ja höyhenet on vesipesty ja kuivatettu vähintään 100 C:ssa käyttäen ympäristöystövällisiä luonnonmateriaalien ominaisuudet säilyttäviä pesuaineita. Familonin sertifioidun untuvatuotannon korkealaatuiset raaka-aineet tulevat Saksasta ja Tsekeistä, ne saadaan elintarviketeollisuuden yliäämästä, ei koskaan elävistä linnuista. Traumpass-sertifikaatti takaa, että höyhenet ja untuvat on kerätty eläinten hyvinvoinnin ehdoilla. Familonin untuvatyynyjen ja -peittojen Nomite-tunnus takaa tuotteiden sopivuuden pölypunkki-allergikoille. Korkealaatuisten Familon Silver -untuvatuotteiden erittäin tiheän kudottu puuvillapercalekangas (lankaluku TC 230) toimii lisäsuojana herkistymistä ja pölypunkkeja vastaan. Familonin Silver-untuvatyynyjen ja -peittojen valmistuksessa käytetään ainoastaan I- tai II-luokan kaikista korkealaatuisimpia untuva- ja höyhentäytteitä. Familonin untuvatyynyt säilyvät oikein hoidettuna kuohkeina ja ilmavina pitkään. Pöyhi tyynyä säännöllisesti. Pesusuositus tyynylle 3-4 kertaa vuodessa. Tuulettaminen ja peseminen pitävät tyynyn hygieenisenä ja raikkaana. Untuvatyynyn ja untuvapeiton pesu ei merkittävästi eroa tavallisten vuodevaatteiden hoidosta, mutta kuivumisvaiheessa kannattaa huolehtia riittävästä pöyhimisestä. Pese untuvatyyny 60 C konepesussa, annostele nestemäistä pesuainetta 1/3 normaalimäärästä. Kuivaa untuvatyyny ilmavasti ja pöyhi tyynyä kuivumisen aikana. Untuvatyyny ei vaadi rumpukuivausta, mutta se on hyvä tapa lisätä untuvatäytteen pöyheyttä. Tee rumpukuivaus untuvatyynyn ollessa jo lähes kuiva, jotta kuivauksen aikana ei syntyisi untuvalle ominaista tuoksua. Säilytä untuvatyynyä aina kuivassa paikassa ilmavasti, jotta untuva pysyy kuohkeana. Kuivata ja huolla höyhentyyny aina ennen säilytykseen siirtämistä. Vaihda tyyny uuteen noin kahden vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi unenlaadullesi. Suosittelemme tuulettamaan uutta untuvatyynyä 48 tuntia ennen käyttöönottoa luonnontuotteissa olevan tuoksun vuoksi. Tyyny on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Täydentävät tuotteet:

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Kauttamme saat maksuaikaa niin verkossa kuin
Stemma-myymälässäsi tekemääsi ostokseen.

Lue lisää rahoituksista

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
80€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet