Eimi - Stemma

Eimi

Eimi Kaluste on perheyritys, joka kasvoi yhden sukupolven elinaikana pienestä kellariverstaasta Suomen suurimmaksi keinutuolien valmistajaksi.

”Keinutuolit tekevät parhaillaan uutta tulemista osana jokaisen kodin sisustusta. Eimin keinutuolit löytävät omistajan yhä useammin nuoresta kaupunkilaskodista. Keinutuoli onkin vahvasti osana hidastamisen ja kotoilun trendejä.”

Eimi-keinun istuinosan viimeistelyssä näkyy puuseppien kädenjälki:

Istuinosan ja pinnojen puut lajitellaan tuolikohtaisesti puun syykuvioiden ja värisävyjen mukaan, jotta lopputulos on pinnaltaan ja väriltään tasainen.  Jalakset on valmistettu suomalaisesta täyskoivuvanerista joka on kestävyys- ja lujuusominaisuuksiltaan ihanteellinen materiaali, sillä vaneri kestää kulutusta ja taivutusta. Lopuksi jokainen osa viimeistellään käsin ennen kasausta, jonka jälkeen keinu pintakäsitellään vähintään kahteen kertaan ja hiotaan välissä. Suuri käsityön osuus tuotannossa takaa laadukkaan lopputuloksen, joka kestää ajan hammasta sukupolvelta seuraavalle!

9 Tuotetta

Kotiinkuljetus vain 69 €!

Älä turhaan rehki painavien huonekalujen kimpussa, sillä toimitamme ne kotiinne vain 69 € lisämaksusta.

Lue lisää kotiinkuljetuksesta

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus
69€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet