Eimi - Stemma

Eimi

Eimi Kaluste on perheyritys, joka kasvoi yhden sukupolven elinaikana pienestä kellariverstaasta Suomen suurimmaksi keinutuolien valmistajaksi.

”Keinutuolit tekevät parhaillaan uutta tulemista osana jokaisen kodin sisustusta. Eimin keinutuolit löytävät omistajan yhä useammin nuoresta kaupunkilaskodista. Keinutuoli onkin vahvasti osana hidastamisen ja kotoilun trendejä.”

Eimi-keinun istuinosan viimeistelyssä näkyy puuseppien kädenjälki

Istuinosan ja pinnojen puut lajitellaan tuolikohtaisesti puun syykuvioiden ja värisävyjen mukaan, jotta lopputulos on pinnaltaan ja väriltään tasainen.  Jalakset on valmistettu suomalaisesta täyskoivuvanerista joka on kestävyys- ja lujuusominaisuuksiltaan ihanteellinen materiaali, sillä vaneri kestää kulutusta ja taivutusta. Lopuksi jokainen osa viimeistellään käsin ennen kasausta, jonka jälkeen keinu pintakäsitellään vähintään kahteen kertaan ja hiotaan välissä. Suuri käsityön osuus tuotannossa takaa laadukkaan lopputuloksen, joka kestää ajan hammasta sukupolvelta seuraavalle!

  (15 Tuotetta)

  Kotiinkuljetus vain 69 €!

  Älä turhaan rehki painavien huonekalujen kimpussa, sillä toimitamme ne kotiinne vain 69 € lisämaksusta.

  Lue lisää kotiinkuljetuksesta

  Stemma palvelee!

  Asiakaspalvelu

  042 489 6606
  Ark. 8.30-16.30

  verkkokauppa­@stemma.fi

  Toimituskulut

  Kotiinkuljetus / Nouto
  69€ / 0€

  Stemma-myymälöitä

  35

  paikkakunnalla

  Suomessa

  Maksutavat

  2020 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet