Hilding - Stemma
Hilding

Hilding

Hilding

Kaikki Hilding-sängyt ja -patjat valmistetaan Närpiön tehtaalla ja niille on myönnetty Avainlipputunnus. Kotimainen valmistus on Hildingin suuri ylpeydenaihe ja erinomainen hinta-laatusuhde on menestyksemme avain. Hilding haluaa auttaa ihmisiä nukkumaan hyvin ja olla samalla johtava sänkyjen toimittaja, jota muut alan yritykset arvostavat ja johon kuluttajat luottavat.

Kaikki laadukkaat Hilding-tuotteet valmistetaan Suomessa Närpiön tehtaalla, ja niille on myönnetty Avainlipputunnus. Mallisto koostuu tuotteista, jotka on suunniteltu näyttämään yhtä hyviltä kuin ne tuntuvat. Hyvä ergonomia, ilmanlaatu ja hygienia ovat ominaisuuksia, joita jokainen haluaa sängylleen. Hilding-tuotteet ovat kestäviä ja palvelevat käytössä monta vuotta. 

Valitse juuri itsellesi sopiva kokonaisuus Hildingin monipuolisesta mallistosta, joka kattaa jenkkisängyt, säätösängyt, runkopatjat ja joustinpatjat. Sänkyjen ja patjojen lisäksi valikoimaan kuuluu sijauspatjoja, sängynpäätyjä ja muita tarvikkeita.

Tutustu mallistoon ja selaa Hilding-esitettä tästä linkistä.

65 Tuotetta

  • Tuoteryhmät
  • Hinta

Kotiinkuljetus vain 69 €!

Älä turhaan rehki painavien huonekalujen kimpussa, sillä toimitamme ne kotiinne vain 69 € lisämaksusta.

Lue lisää kotiinkuljetuksesta

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus
69€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet