Jensen - Stemma
Jensen

Jensen

Jensen

Norjalainen Jensen on Pohjoismaiden suurin sänkymerkki, jonka tuotteet ovat AEH -testattuja ja hyväksyttyjä. Riippumattomista testeistä saadut laatuleimat varmistavat turvallisemman sänkyostoksen ja hyvät yöunet!

Neutraalin testauslaitoksen Goodnight's Sleep Labs:in antamat laatuleimat ovat turvallisuustakuu sänkyä ostettaessa. Jensen-vuoteiden ergonomisuus, hygieenisyys, ilmasto ja kestävyys testataan systemaattisesti yhtiön sveitsiläisessä laboratoriossa yhteistyössä teknologiainstituutti AEH:n kanssa.

Jensen-mallistosta löytyy parivuoteita, yhden hengen sänkyjä sekä säädettäviä vuoteita, jotka tarjoavat ainutlaatuista nukkumismukavuutta. Kaikki mallit tukevat hyvin vartaloa, ja patjoissa on runsaasti valinnanvaraa pehmeästä jämäkkään. Sängynpäädyt ja yöpöydät ja viimeistelevät kauniin kokonaisuuden.

Kaikilla Jensen-patjoilla on viiden vuoden kokonaistakuu ja 25 vuoden takuu runko- ja jousimurtumien varalta. Täydet takuuehdot voit lukea patjan mukana tulevasta takuutodistuksesta.

10 Tuotetta

Kotiinkuljetus vain 69 €!

Älä turhaan rehki painavien huonekalujen kimpussa, sillä toimitamme ne kotiinne vain 69 € lisämaksusta.

Lue lisää kotiinkuljetuksesta

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus
69€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet