Jensen - Stemma
Jensen

Jensen

Pitkän historiansa ja perintönsä ansiosta Norjalaisella Jensenillä on ainutlaatuista kokemusta ja tietoa sänkyjen ja patjojen alalla.

Jensenin historia ulottuu aina vuoteen 1947 asti, jolloin ensimmäiset Jensen-patjat valmistettiin toisen maailmansodan jälkeen niistä materiaaleista, joita oli tarjolla. Kauaksi on tultu hevosenjouhitäytteistä ja nykyään Jensen voikin ylpäeän kutsua itseään Euroopan johtavaksi merkiksi sänkyjen ja patjojen alalla.

Jensen on pysynyt juurillaan ja sänkyjen valmistus Norjassa on tae siitä, että ne ovat aina tiukimpien laatuvaatimusten mukaisia. Samalla ne edustavat parasta skandivaanista muotoilua. Yhdistelemällä luonnon inspiroimia materiaaleja ja ajattomia tekstiilejä luodaan tuotteita, jotka ovat erittäin mukavia, mutta myös kauniita.

Riippumattomista testeistä saadut laatuleimat varmistavat turvallisemman sänkyostoksen ja hyvät yöunet.

Koko historiansa ajan Jensenin tärkein pyrkimys on ollut optimaalisen nukkumismukavuuden saavuttaminen. Neutraalin testauslaitoksen Goodnight's Sleep Labs:in antamat laatuleimat ovat turvallisuustakuu sänkyä ostettaessa. Jensen-vuoteiden ergonomisuus, hygieenisyys, ilmasto ja kestävyys testataan systemaattisesti yhtiön sveitsiläisessä laboratoriossa yhteistyössä teknologiainstituutti AEH:n kanssa.

9 Tuotetta

Kotiinkuljetus vain 69 €!

Älä turhaan rehki painavien huonekalujen kimpussa, sillä toimitamme ne kotiinne vain 69 € lisämaksusta.

Lue lisää kotiinkuljetuksesta

Stemma palvelee!

Asiakaspalvelu

042 489 6606
Ark. 8.30-16.30

verkkokauppa­@stemma.fi

Toimituskulut

Kotiinkuljetus / Nouto
69€ / 0€

Stemma-myymälöitä

35

paikkakunnalla

Suomessa

Maksutavat

2019 © Stemma Oy | Design Fulmore Oy | Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage, Teknologia © online.fi | Sivukartta | Extranet