Kalusta ja huolla terassi kesäkuntoon – lataa ilmainen hoito-opas!

Kalusta ja huolla terassi kesäkuntoon – lataa ilmainen hoito-opas!
Oiva tapa purkaa kevätintoa on laittaa parvekkeet ja terassit kesäkuntoon! Sisusta ulkotilasi tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivaksi laadusta tinkimättä. Uudet kalusteet kannattaa hankkia jo alkukeväästä, sillä suosituimmat kesäkalusteet myydään nopeasti. Asianmukaisella huollolla pidät uudet ja vanhat kalusteet kunnossa pitkään.

Huolla kesäkalusteet oikein ja nauti kalusteistasi pidempään

Pinnat kuntoon! Aloita parvekkeen ja terassin kevätsiivous pintojen putsaamisella. Tiedämme, kuinka kutkuttavaa kesäkalusteiden asettelu on, mutta malta vielä hetki! Lattian, ikkunoiden ja seinien puhdistaminen kalustamattomalla terassilla tai parvekkeella on paljon mukavampaa kuin tavaroiden jatkuva siirtely.

Puhdista oikein. Sitten on kalusteiden huollon aika. Modernit kesäkalusteet on yleensä valmistettu kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista. Säännöllisellä ja oikeanlaisella hoidolla pihakalusteet kuitenkin pysyvät siistimpinä, säilyttävät käyttömukavuutensa paremmin ja kestävät pidempään. Valitse puhdistusaineeksi aina materiaalille sopiva tuote.

Muista myös suojaus. Puhdistuksen lisäksi myös kalusteen suojaaminen on tärkeää. Mikäli kalusteet ovat esimerkiksi jatkuvasti suorassa auringonvalossa, on tärkeää käsitellä ne UV-suoja-aineilla. UV-säteily haalistaa erityisesti puisten kalusteiden väriä, mutta oikeanlaisilla suoja-aineilla tältä voidaan välttyä.

Apua oppaasta. Tuotekohtaiset hoito- ja käyttöohjeet tulevat aina kalusteiden mukana, mutta yleistietoa suosituimpien ulkokalustemateriaalien hoidosta löydät Stemman Kesäkalusteiden hoito-oppaasta. Voit myös turvautua koska tahansa Stemman osaaviin myyjiin.

 

Lataa Stemman patjaopas tästä

Uutta ilmettä etsimässä? Kalusta elettäväksi!

Luottokalusteemmekaan eivät palvele ikuisesti. Käyttö ja sään rasitus kuluttavat ulkokalusteita ja myös omat tarpeemme muuttuvat. Päivittämällä muhkuraiset tyynyt ja liian ahtaat säilytyskalusteet raikastat tilan ilmettä kokonaisvaltaisesti sekä maksimoit ulkotilasta saamasi hyödyn ja huvin.

Mitä sinun parvekkeesi tai terassisi kaipaa? Tekisikö laadukas ja helppohoitoinen ulkotilojen matto parvekkeella ulkotilassa oleskelusta mukavampaa? Entä tarvitseko pienen pöydän aamukahveille vai ajan ja sään kestävän lankkupöydän ison joukon ruokailuille? Tai oletko aina haaveillut omasta riippukeinusta? Tämä riippukeinu istuu pienemmällekin terassille tai parvekkeelle!

Jos löydät itsesi suunnittelemasta terassin laajennusta kaapin takia tai harkitsemasta kansalaisopiston verhoilukurssia yhden sohvanpäällisen vuoksi, suosittelemme Stemman kalustus- ja räätälöintipalvelua. Säästetään aikaasi ja rahojasi, ja mitoitetaan kesäkotisi kalusteet juuri sinun parvekkeellesi tai terassillesi sopivaksi.

>> Tutustu Stemman kalustus- ja räätälöintipalveluun täällä!

Psst! Muista myös käsitellä ja huoltaa uudet kesäkalusteesi ennen käyttöönottoa, käyttökauden aikana sekä vielä kerran ennen varastointia!