Elämänmakuiseen kotiin

Kesäasunnon ei tarvitse olla enää perintökalusteiden loppusijoituspaikka. Jos asut mökillä lähes koko kesän, on hyvä idea panostaa asumismukavuuteen ja kestäviin valintoihin. Kesäkalusteista on iloa pitkään, kun niiden materiaalit ovat käyttötarkoitukseen sopivia. Kestävät valinnat ohjaavat myös kesäkalusteiden hankintaa, mutta tunnetko materiaalien eron ja kestävyyden?
Jatka lukemista
Oiva tapa purkaa kevätintoa on laittaa parvekkeet ja terassit kesäkuntoon! Sisusta ulkotilasi tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivaksi laadusta tinkimättä. Uudet kalusteet kannattaa hankkia jo alkukeväästä, sillä suosituimmat kesäkalusteet myydään nopeasti. Asianmukaisella huollolla pidät uudet ja vanhat kalusteet kunnossa pitkään.
Jatka lukemista
Me stemmalaiset tunnemme suomalaiset kodit ja kalustevalmistajat. Poikkeuksellisten aikojen keskellä kotimaisen työn tukeminen on tärkeää työn jatkuvuudelle, mutta kotimaiset tuotteet ovat myös rehdisti hyvä ostopäätös. Uudessa blogisarjassamme esittelemme kotimaisia kalustealan valmistajia ja listaamme syitä suosia suomalaista osaamista. Tutustu kotimaisiin valmistajiimme, jotka tekevät työtään intohimoisesti ja rakkaudesta lajiin. Ensimmäisenä esittelyssä mattojen kärkitoimittaja -VM Carpet.
Jatka lukemista
Toisen mielestä ruma on toisesta aivan ihastuttava! Onpa etsimäsi tyyli sitten värikäs ja leikkisä, rennon boheemi tai klassisen minimalistinen, voit sisustaa kotisi edullisesti ja haaveittesi mukaisesti tyylitietoisen sisustajan aarreaitassa, eli Stemman Outletissa. Listasimme kolme syytä, miksi myös sinun kannattaisi kiinnostua tästä löytöjen unelmapaikasta.
Jatka lukemista