Elämänmakuiseen kotiin

Lämpimien kesäpäivien ja -iltojen luodessa mitä ihanimpia mahdollisuuksia ulkoiluun, saattavat jopa tukaliksi äityvät kesäyöt tuoda omia haasteitaan nukkumiselle. Uni on jokaiselle välttämätöntä ja kovin tärkeää. Se, kuinka nukut yöllä vaikuttaa suoraan seuraavan päivän vireystilaan ja mielialaan. Jotta saisit nauttia kesäpäivistä energisenä, levänneenä ja valmiina seikkailuihin, kokosimme neljä vinkkiä, joilla parantaa yöunta näin kesäaikana!
Jatka lukemista
Tipahtiko postilaatikosta mainoslehtinen huonekaluliikkeiden alennusmyynneistä? Miksi joku myy samoja tuotteita -70% alennuksella ja toiset vain -20%? Järkihän sen jo sanoo, että tässä on jotain outoa. Tässä blogissa avaamme sitä, mistä tuotteen hinta muodostuu ja miksi me Stemmalla emme lähde mukaan hintakikkailuun tai nosta lähtöhintoja!
Jatka lukemista
Päätimme tehdä brändiuudistuksen kirkastaaksemme sitä, mitä me jo olemme. Uudistuksen tavoitteena oli ajatus kuluttajien valintojen helpottamisesta ja siitä, kuinka uusien huonekalujen ostamisesta voisi tehdä mahdollisimman yksinkertaista. On ehdottoman tärkeää, että virheostoilta säästytään ja uuden kalusteen voi viedä kotiin luottavaisin mielin. 
Jatka lukemista