Elämänmakuiseen kotiin

Me stemmalaiset tunnemme suomalaiset kodit ja kalustevalmistajat. Poikkeuksellisten aikojen keskellä kotimaisen työn tukeminen on tärkeää työn jatkuvuudelle, mutta kotimaiset tuotteet ovat myös rehdisti hyvä ostopäätös. Uudessa blogisarjassamme esittelemme kotimaisia kalustealan valmistajia ja listaamme syitä suosia suomalaista osaamista. Tutustu kotimaisiin valmistajiimme, jotka tekevät työtään intohimoisesti ja rakkaudesta lajiin. Ensimmäisenä esittelyssä mattojen kärkitoimittaja -VM Carpet.
Jatka lukemista
Toisen mielestä ruma on toisesta aivan ihastuttava! Onpa etsimäsi tyyli sitten värikäs ja leikkisä, rennon boheemi tai klassisen minimalistinen, voit sisustaa kotisi edullisesti ja haaveittesi mukaisesti tyylitietoisen sisustajan aarreaitassa, eli Stemman Outletissa. Listasimme kolme syytä, miksi myös sinun kannattaisi kiinnostua tästä löytöjen unelmapaikasta.
Jatka lukemista
Vuosi 2020 muutti useat kodit myös toimistoksi ja moni näistä toimistoista jatkaa virassaan vielä tänäkin vuonna. Nopeasti väsätty kotitoimisto jää kuitenkin toimivuudeltaan helposti konttoria heppoisammaksi ja kotona rentoutuminen voi vaikeutua työkoneen muistuttaessa keittiönpöydällä seuraavan päivän etäpalaverista. Näillä muutamalla huomiolla parannat etätyöarkesi laatua roppakaupalla.
Jatka lukemista
Tipahtiko postilaatikosta mainoslehtinen huonekaluliikkeiden alennusmyynneistä? Miksi joku myy samoja tuotteita -70% alennuksella ja toiset vain -20%? Järkihän sen jo sanoo, että tässä on jotain outoa. Tässä blogissa perehdytään aleprosenttien eroihin: mistä tuotteen hinta muodostuu ja miksi me Stemmalla emme lähde mukaan näyttävään hintakikkailuun tai nosta lähtöhintoja!
Jatka lukemista