Elämänmakuiseen kotiin

Lämpimien kesäpäivien ja -iltojen luodessa mitä ihanimpia mahdollisuuksia ulkoiluun, saattavat jopa tukaliksi äityvät kesäyöt tuoda omia haasteitaan nukkumiselle. Uni on jokaiselle välttämätöntä ja kovin tärkeää. Se, kuinka nukut yöllä vaikuttaa suoraan seuraavan päivän vireystilaan ja mielialaan. Jotta saisit nauttia kesäpäivistä energisenä, levänneenä ja valmiina seikkailuihin, kokosimme neljä vinkkiä, joilla parantaa yöunta näin kesäaikana!
Jatka lukemista
Tipahtiko postilaatikosta mainoslehtinen huonekaluliikkeiden alennusmyynneistä? Miksi joku myy samoja tuotteita -70% alennuksella ja toiset vain -20%? Järkihän sen jo sanoo, että tässä on jotain outoa. Tässä blogissa avaamme sitä, mistä tuotteen hinta muodostuu ja miksi me Stemmalla emme lähde mukaan hintakikkailuun tai nosta lähtöhintoja!
Jatka lukemista
Päätimme tehdä brändiuudistuksen kirkastaaksemme sitä, mitä me jo olemme. Uudistuksen tavoitteena oli ajatus kuluttajien valintojen helpottamisesta ja siitä, kuinka uusien huonekalujen ostamisesta voisi tehdä mahdollisimman yksinkertaista. On ehdottoman tärkeää, että virheostoilta säästytään ja uuden kalusteen voi viedä kotiin luottavaisin mielin. 
Jatka lukemista
Kesäloma on monen mielestä vuoden parasta aikaa, eikä mikään ihme. Mikäpä sen mukavampaa kuin auringon lämpö iholla, kiireetön yhdessäolo perheen tai ystävien kanssa ja tunne siitä, ettei ole kiire minnekään? Kesän matkasuunnitelmat ovat saattaneet mennä uusiksi, mutta aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Kokosimme sinulle viisi vinkkiä, kuinka luot lomaparatiisin lähemmäs kuin arvaatkaan eli omaan kotiisi tai mökillesi. Nappaa siis vinkit talteen ja laita oma parveke, terassi tai takapiha kuntoon!
Jatka lukemista
Laadukas patja on jokaisen yöunien arvoinen sijoitus. Varmistathan, etteivät hyvät unet jää patjasta kiinni, etkä unohda tarjota laadukkaita unia myöskään vieraillesi. Uuden aamun kuuluu alkaa virkeänä ja levänneenä, niin sängystä, kuin sohvalta herätessä. Kuinka sitten valita juuri se nukkujalleen täydellinen patja? Tässä kirjoituksessa käymme lyhyesti läpi aiemmassa tekstissä vinkatun Patjaoppaan sisällön.
Jatka lukemista