Elämänmakuiseen kotiin

Päätimme tehdä brändiuudistuksen kirkastaaksemme sitä, mitä me jo olemme. Uudistuksen tavoitteena oli ajatus kuluttajien valintojen helpottamisesta ja siitä, kuinka uusien huonekalujen ostamisesta voisi tehdä mahdollisimman yksinkertaista. On ehdottoman tärkeää, että virheostoilta säästytään ja uuden kalusteen voi viedä kotiin luottavaisin mielin. 
Jatka lukemista
Kesäloma on monen mielestä vuoden parasta aikaa, eikä mikään ihme. Mikäpä sen mukavampaa kuin auringon lämpö iholla, kiireetön yhdessäolo perheen tai ystävien kanssa ja tunne siitä, ettei ole kiire minnekään? Kesän matkasuunnitelmat ovat saattaneet mennä uusiksi, mutta aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Kokosimme sinulle viisi vinkkiä, kuinka luot lomaparatiisin lähemmäs kuin arvaatkaan eli omaan kotiisi tai mökillesi. Nappaa siis vinkit talteen ja laita oma parveke, terassi tai takapiha kuntoon!
Jatka lukemista
Laadukas patja on jokaisen yöunien arvoinen sijoitus. Varmistathan, etteivät hyvät unet jää patjasta kiinni, etkä unohda tarjota laadukkaita unia myöskään vieraillesi. Uuden aamun kuuluu alkaa virkeänä ja levänneenä, niin sängystä, kuin sohvalta herätessä. Kuinka sitten valita juuri se nukkujalleen täydellinen patja? Tässä kirjoituksessa käymme lyhyesti läpi aiemmassa tekstissä vinkatun Patjaoppaan sisällön.
Jatka lukemista