Stemma etsii uusia kauppiaita joukkoonsa

Ainoa kauppiasvetoinen ketju Suomessa

Stemma on ainoa kauppiasvetoinen ketju Suomessa. Se tarjoaa kauppiailleen paljon menestysmahdollisuuksia. Stemma on valtakunnallinen ketju ja se tuo neuvotteluvoimaa ja suuruuden ekonomiaa, jota yksin toimimalla ei saisi.

 

Kilpailukykyinen yksinmyyntimallisto

Stemmalla on laaja ja kilpailukykyinen mallisto, josta suurin osa on Stemman yksinmyyntituotteita. Malliston ytimenä ovat sängyt ja sohvat. Kaikissa myymälöissä on esillä malliston kärkituotteet ja lisäksi suuremmissa myymälöissä on useampia tuotevariaatioita esillä.

 

Valtakunnallinen ketju ja brändi

50-vuotias Stemma brändi tunnetaan valtakunnallisesti ja paikallisesti. Ketjussa ovat sitoutuneet yrittäjä-kauppiaat, jotka ovat alueellaan hyvin verkostoituneita.

 

Ketjukonsepti ja työkalut

Ketjukonsepti ja ketjun tarjoamat työkalut kauppiaille kuten mallisto- ja myymäläkonsepti, yhtenäinen myynnin järjestelmä, joka tarjoaa kyvykkyydet tiedolla johtamiseen.

 

Kuluttajille

Stemma on palvelevin ja asiantuntevin ketju. Kauppiasvetoisuutemme ansiosta meillä on Kaikki onnistuu -asenne. Pystymme räätälöimään suuren osan valikoimamme huonekaluista asiakkaan mittoihin ja väreihin.
Pitkien työsuhteiden myötä asiantuntijamme osaavat kertoa asiakkaalle  suosituksensa asiakkaan tarpeiden perusteella.

 

Sopimustoimittajille

Sopimustoimittajille Stemma on kiinnostava ja haluttava kumppani laajalla ja kasvavalla myymäläverkostollaan sekä verkkokaupallaan. Stemma hakee kasvua uusilla liikkeillä erityisesti kasvukeskuksissa. Myymälästrategian myötä Stemma onkin vahvasti kasvuun sitoutunut ketju.

 

Yhtenäinen markkinointi valtakunnallisesti ja
paikallisesti

Stemman markkinointitiimi vastaa valtakunnallisesta näkyvyydestä panostaen vahvasti digitaaliseen markkinointiin. Paikallisesta mainonnasta vastaavat kauppiaat, johon heille tarjotaan tuki mm. paikallisen digimainonnan ja lehti-ilmoituspohjien muodossa.

 

Kasvava verkkokauppa

Verkkokaupan tuotevalikoima on myymälöiden tuotevalikoimaa laajempi ja se tarjoaa mahdollisuuden kauppiailleen myydä tuotteita koko Stemman laajasta mallistosta. Stemman verkkokauppa on hyvässä kasvussa ja se tuo suoraa kasvua kauppiaille, sillä myös verkkokauppa on paikallinen. Kaikki kauppiaan alueen verkkokauppatilaukset tulevat suoraan myymälälle.

 

Tuki uudelle kauppiaalle

Stemman pääkonttori ja kokeneet Stemma-kauppias kollegat tarjoavat tuen uudelle kauppiaalle toiminnan aloittamiseksi.

 

Win-win-win

Stemmalla on strateginen mittaristo, jolla mitataan kuluttajien, kauppiaiden ja sopimustoimittajien tyytyväisyyttä. Stemmalle on tärkeää, että toimitusketjun jokainen osa on tyytyväinen.

 

Stemma on reilu kaikille

Stemma on yli 50-vuotisen taipaleensa aikana kalustanut huomattavan määrän suomalaisten elämänvaiheita ja koteja. Nyt kultaisen keski-iän kynnyksellä on helppo todeta, että kalustaminen on meille elämänmittainen luottamustoimi, joka kannattelee ihmisten elämänlaatua niin pikkupaikkakunnilla kuin kasvukaupungeissa.

Tässä iässä sitä jo ymmärtää, että emme ole vain kalustekauppa, enemmänkin asiakkaiden ja valmistajien luotettu kumppani elämän kalustamisessa. Me kuljemme rinnalla ja autamme erilaisissa käännekohdissa, niin onnellisissa kuin arvaamattomissakin.

Me olemme aina paikallisia kauppiaita, joille luottamus on elinehto. Alaa vaivaava hintakikkailu, kertakäyttökulttuuri ja kertakaupan maksimointi eivät ole meitä varten. Uskomme syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi haluamme varmistaa niiden saatavuuden ympäri Suomen. Me teemme sen rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen.

 

Olisitko sinä uusi Stemma-kauppias?

Kysy lisää:

Sari Kankkunen
Stemma Oy
Toimitusjohtaja

p. +358 40 56 100 10
etunimi.sukunimi@stemma.fi