Meiltä saat reilummin palvelua

Reilu ja rehti palvelu on meille sydämen asia, asioit sitten myymälässä tai verkkokaupassa. Verkkokaupan valikoima on tilattavissa myös Stemma-myymälöihin.

Aidosti osaavaa paikallista palvelua

Me kalustamme elämäsi ratkaisuilla, jotka on tehty käyttöön, ei koristeiksi. Tuemme asiakkaitamme kestävään, persoonalliseen ja elämänmakuiseen kalustamiseen, pitkän kalustealan kokemuksemme sekä paikallisten palveluiden turvin.

Rehdisti ja reilusti ihmiseltä ihmiselle

Meille ei ole tärkeintä kaupanteko, vaan aito halu auttaa. Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon me suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä.


Verkkokauppa palvelee

Asiointi puhelimitse ja sähköpostitse
Palvelemme arkisin ma-pe 8:30 - 16:00
Puhelin: 0424 896 606
Puhelun hinta: pvm/mpm
Sähköposti: verkkokauppa@stemma.fi

Chat-palvelu
On aina valmiina auttamaan verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme arkisin klo 8 - 23 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 9 - 21.

Yhteydenotto sähköisellä lomakkeella
Tämän sivun alaosassa on lomake, jonka täyttämällä voit ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

Maksutavat
Verkkokaupassa maksaminen käy kätevästi monilla eri tavoilla. Tutustu kaikkiin maksamistapoihin tästä ja lue lisää Klarnan joustavasta erämaksusta sekä laskusta tästä.

Kuljetukset
Verkkokauppatilauksen kuljetuksen hoitaa joko paikallinen Stemma-myymälä tai Posti, toimitusosoitteen postinumerosta riippuen. Tilausvahvistuksella on tieto kuljetuksen hoitajasta. Ennen toimitusta sinuun otetaan ensin yhteyttä ja sovitaan käypä jakeluajankohta. Lue lisää verkkokaupan toimitustavoista tästä.

Noutopisteet
Verkkokaupan tilaukset voi noutaa maksutta Stemman myymälöistä.

Palautukset
Palautuksesta sovitaan aina erikseen verkkokaupan asiakaspalvelun kanssa. Sinulla on oikeus palauttaa käyttämätön tuote 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta, mutta täysin vaivatonta ja maksutonta se ei ole. Tutustu siis palautuskäytäntöömme sekä verkkokaupan toimitusehtoihin.


Palvelevat Stemma-myymälät

Tiesitkö että stemma kauppiaat ovat aina paikallisia yrittäjiä? Suomalaisten kotien kalustaminen on meille luottamustoimi, johon suhtaudumme rehellisyydellä, ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Me palvelemme sinua 35 eri paikkakunnalla Suomen laajuisesti.

Katso myymälöiden yhteystiedot


Valikoima myymälöissä 
Esillä oleva valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Kalustus- ja räätälöintipalvelu
Palvelemme sinua myymäläkohtaisten aukioloaikojen puitteissa. Voit myös varata erillisen palveluajan kalustusratkaisuihin tästä tai sängyn valintaan tästä.

Kuljetus-, kasaus- ja kierrätyspalvelut
Lue lisää Stemman kuljetus-, kasaus- ja kierrätyspalveluista tästä. Osa Stemma-myymälöistä vuokraa autoa myös asiakkaiden omatoimiseen käyttöön. 


Ota meihin yhteyttä

Ota yhteyttä Stemman verkkokaupan asiakaspalveluun täyttämällä alla oleva lomake.