Stemman SänkyKoutsi palvelee

Stemman SänkyKoutsit tekevät juuri sinulle oikean sängyn valinnasta entistä helpompaa ja mukavampaa. Me kerromme sinulle rehellisesti, että miten sängyt oikeasti eroavat toisistaan, ja mikä niissä maksaa. 

Oletko lykännyt sängyn valintaa valinnanvaikeuden vuoksi? Sänkyjen vertailu ja ostaminen voi olla yllättävän työläs ja aikaavievä prosessi. Me Stemmalaiset haluamme tehdä siitä entistä helpompaa uudella SänkyKoutsi-palvelullamme. Saat käyttöösi paikkakunnan parhaan "koutsin", joka tuntee niin laajan valikoiman kuin valmistajat. Palvelu on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Miksi varata erillinen palveluaika?

  • Saat yksilöllistä palvelua ja tietoa räätälöintimahdollisuuksista, suoraan sänkyihin perehtyneeltä ammattilaiselta sinulle sopivana aikana myymälässä tai etänä puhelimitse.
  • Annamme rehtiä ja selkeää tietoa eri sänkyratkaisuista ja materiaaleista sekä niiden vaikutuksesta nukkumiseen.
  • Tuemme sinua valintaan, jossa sekä budjetti, että laatu ovat juuri sinulle sopivat.
  • Me emme painosta sinua, jotta voit välttää hätäisten virhevalintojen tekemisen ja aikaa pohtia sitä mitä tarvitset.
  • Saat meiltä rehdin hinnan, toimitusaika-arvion ja myös kotiinkuljetus-, kasaus- ja kierrätyspalvelut.

Näin palvelumme toimii

  1. Palveluajan sopiminen: Soita myymälään tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Sovimme palveluajan lähimmän Stemma-myymäläsi SänkyKoutsille joustavasti. Huomioithan, että palvelu on myymäläkohtainen ja se on mahdollista toteuttaa halutessasi myös etäpalveluna puhelimitse.
  2. Kartoitus myymälässä / Etäkartoitus: Kartoitamme budjettisi, tilan ja toiveesi sekä mahdolliset rajoitukset sängyn hankinnalle. Käymme kanssasi läpi erilaiset sänky- ja materiaalivaihtoehdot.
  3. Ehdotus: Saat meiltä yölliseen elämääsi ja budjettiisi sopivan ratkaisuehdotuksen sekä toimitusaika-arvion.
  4. Rahoitus: Meillä on sinulle myös joustava ja edullinen rahoitusratkaisu, josta kerromme mielellämme lisää.
  5. Tilaus ja toimitus: Tarkistetaan vielä yhdessä, että toimitusaikataulut, kuljetukset ja mahdollinen vanhan sängyn kierrätys ovat selkeät kaikille osapuolille.

Varaa aika alla olevalla lomakkeella tai suoraan lähimmästä myymälästäsi.
Mainitse viestissäsi asuinpaikkakuntasi tai se paikkakunta, jonka Stemma-myymälästä haluat varata palvelun. Kerro toiveesi palveluajankohdasta tai sinulle tutusta SänkyKoutsista.

Tutustu myös Stemman patjaoppaaseen

Miten pitkään hyvä sänky tai patja kestää? Mistä tiedän, milloin on aika vaihtaa uuteen? Mitä eroa on runkopatjalla ja jenkkisängyllä, millaiseen käyttöön moottorisänky sopii? Entä kuinka kova tai pehmeä sänky minun tulisi valita? Miten huolehdin uudesta patjastani, jotta se olisi mahdollisimman pitkäikäinen?

Esimerkiksi tällaisiin kysymyksiin löydät vastaukset Stemman patjaoppaasta. Varmista, etteivät hyvät unet jää patjasta kiinni ja lataa opas käyttöösi täysin vastikkeetta!

Lataa Stemman patjaopas tästä

Varaa palveluaika tällä lomakkeella