Varaa maksuton aika Stemman SänkyKoutsille ja löydä unelmiesi sänky!

Stemman SänkyKoutsit helpottavat sängyn valintaasi ja auttavat sinua löytämään juuri itsellesi oikean sängyn. Varaa palveluaika lähimpään myymälääsi tai valitse etäaika puhelimitse ja löydä uusi unelmiesi sänky Stemmasta.
Palvelu on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. 
 

Stemman SänkyKoutsien avulla sängyn valinnasta tulee helppoa ja mukavaa 

Oletko lykännyt sängyn valintaa valinnan vaikeuden vuoksi? Sänkyjen vertailu ja ostaminen voi olla yllättävän työläs ja aikaa vievä prosessi. Helpottaaksemme sängyn valintaasi, tarjoamme käyttöösi maksuttoman SänkyKoutsi-palvelun!

Asiantuntevat Stemman SänkyKoutsit tuntevat laajan sänkyvalikoiman sekä valmistajat. Kuulet heiltä ensikäden tietoa, miten sängyt eroavat toisistaan ja mistä niiden hinta muodostuu. SänkyKoutsi-palvelu on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Yksilöllistä palvelua ja rehtiä tietoa - näistä syistä oman palveluajan varaaminen kannattaa

 • Saat yksilöllistä palvelua ja tietoa räätälöintimahdollisuuksista, suoraan sänkyihin perehtyneeltä ammattilaiselta sinulle sopivana aikana myymälässä tai etänä puhelimitse.
 • Annamme rehtiä ja selkeää tietoa eri sänkyratkaisuista ja materiaaleista sekä niiden vaikutuksesta nukkumiseen.
 • Tarjoamme sinulle vaihtoehtoja, jossa sekä budjetti, että laatu ovat juuri sinulle sopivat.
 • Palvelumme ei sido sinua mihinkään ja annamme sinulle aikaa pohtia päätöstäsi, jotta vältyt hätäisiltä virhevalinnoilta.
 • Saat meiltä rehdin hinnan, toimitusaika-arvion ja myös kotiinkuljetus-, kasaus- ja kierrätyspalvelut.

Varaa oma palveluaikasi sivun alalaidasta!

Stemman SänkyKoutsi-palvelu pähkinänkuoressa:

 1. Sovi palveluaika: Varaa oma palveluaikasi täyttämällä alla oleva lomake tai soittamalla suoraan lähimpään Stemma-myymäläsi. Huomioithan, että palvelu on myymäläkohtainen ja se on mahdollista toteuttaa halutessasi myös etäpalveluna puhelimitse.
 2. Kerro toiveesi ja tarpeesi: Palveluajan alussa kartoitamme budjettisi, tilan ja toiveesi sekä mahdolliset rajoitukset sängyn hankinnalle. Käymme kanssasi läpi erilaiset sänky- ja materiaalivaihtoehdot.
 3. Saat asiantuntijan ehdotuksen: Saat meiltä yölliseen elämääsi ja budjettiisi sopivan ratkaisuehdotuksen sekä toimitusaika-arvion.
 4. Rahoituksesta sopiminen: Meillä on sinulle myös joustava ja edullinen rahoitusratkaisu, josta kerromme mielellämme lisää.
 5. Tilauksen viimeistely: Tarkistamme lopuksi vielä yhdessä, että toimitusaikataulut, kuljetukset ja mahdollinen vanhan sängyn kierrätys ovat selkeät kaikille osapuolille.

Varaa aika alla olevalla lomakkeella tai suoraan lähimmästä myymälästäsi.

Varaa palveluaika täyttämällä lomake 

 1. Täytä yhteystietosi lomakkeelle.
 2. Kirjoita lomakkeen "Viesti"-kohtaan myymälä, johon haluat varata palvelun sekä toiveesi palveluajankohdasta ja toteutustavasta (myymälässä vai etänä).
 3. Lähetä lomake. Olemme sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluttua ja vahvistamme palveluaikasi.