Verkkokaupan maksutavat

Valitse itsellesi sopiva maksutapa Stemman verkkokaupan monipuolisista vaihtoehdoista. Toteutamme turvallisen verkkomaksamisen yhdessä yhteistyökumppanimme Klarnan kanssa.

Verkkopankkimaksu

Voit maksaa ostoksesi heti verkkopankkimaksuna. Palvelu toimii seuraavien pankkien tileillä: OP, Nordea, S-Pankki, Danske Bank, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, OmaSP ja Ålandsbanken.

Korttimaksu

Voit maksaa ostoksesi heti seuraavilla pankki- ja luottokorteilla: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express.

Lasku

Klarnan ‘Maksa myöhemmin’ -maksutapaa käyttäessäsi saat laskun, jossa on 14 päivää maksuaikaa. Useimmiten lasku lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka valitset ostoksia tehdessäsi, mutta joskus lasku lähetetään postitse tai tilaamasi paketin mukana. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.

Erämaksu

Klarnan ’Maksa erissä’ -maksutapaa käyttäessäsi voit helposti jakaa laskusi pienempiin kuukausieriin. Kun jaat laskusi eriin, lasku lisätään tililaskullesi, joka lähetetään sinulle seuraavan kuukauden puolessa välissä.

Joustava erämaksu
Voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/100 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).

Kiinteä erämaksu
Voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Kampanjalasku
Jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.

Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

 


Verkkopankkimaksamiseen liittyvän verkkopankki- ja luottokorttimaksunvälityspalvelun sekä laskulla tai erämaksulla maksamisen toteuttaa Klarna Bank AB. Päätoimipiste Ruotsi, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Organisaatiotunnus: 556737-0431. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Stemma Oy ei käsittele tai tallenna asiakkaan maksu- tai tilitietoja, ja näitä käsittelee ainoastaan Klarna Bank AB.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Klarna Bank AB:n asiakaspalvelun yhteystiedot: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ p. 09 – 425 99771.

Klarnan ehdot: https://www.klarna.com/fi/ehdot/