Riipputuolin valinta – tutustu, ihastu ja löydä oma suosikkisi!

Riipputuolin valinta – tutustu, ihastu ja löydä oma suosikkisi!

 Riippukeinu ihastuttaa niin olohuoneessa, terassilla, parvekkeella kuin pihalla. Mukava ja käytännöllinen riipputuoli on yhtä aikaa sekä sisustuksen helmi että levähdyshetkien luottopaikka – parhaimmillaan ympäri vuoden.

Lue sisustuksen ammattilaistemme vinkit riippukeinun valintaan ja löydä oma suosikkisi!

Tutustu Stemman riippukeinuvalikoimaan →


Riipputuolilla on rauhoittava vaikutus

Riippukeinut tarjoavat ihanteellisen paikan esimerkiksi lukemiselle tai rentoutumiselle, sillä ne hyödyntävät erästä tehokkainta rentouttamisen muotoa. Rauhallinen heijaava liike on omiaan nappaamaan istujan jopa painottomuuden kaltaiseen syleilyyn, jolla voi olla voimakas hermostoakin rauhoittava vaikutus.

Ei ihme, että niin lapset, aikuiset kuin iäkkäämmät ihmiset saattavat torkahtaa juuri riippukeinuun niin helposti! 

Riippukeinu ilahduttaa käytännöllisenä osana sisustusta

Monelle riippukeinu on kodin tai mökin lempipaikka, jossa on hyvä lukea, juoda kuppi kuumaa tai istua alas päivän kuulumisia vaihtamaan. Riippukeinut ovat myös tyylikäs lisä muuhun sisustukseen, esimerkiksi kun toiveenasi on tarjota monipuolisempia vaihtoehtoja osana suurempaa seurustelutilaa.

Riipputuoli kiinnittää sisustuksessa usein vierailijoidenkin huomion ensimmäisten joukossa ja houkuttelee asettumaan sen tarjoamaan kelluvaan liikkeeseen. Piha, terassi tai pienikin parveke voi saada juuri kaipaamansa täydennyksen sopivasta riipputuolista! 

Katso Stemman riippukeinut tästä →

Riippukeinu parvekkeelle tai terassille

Riippukeinut ovat yksi suosituimmista parvekkeen ja terassin kalusteista, eikä ihme. Monikäyttöiset ja miellyttävät riipputuolit ovat yhtä aikaa sekä kauniita sisustuselementtejä, että eräitä parhaimpia paikkoja rentoutumiselle.

Löydät Stemman valikoimastamme riippukeinut ulos, jotka sopivat hyvin myös pienempään tilaan, kuten napakalle terassille. Tee riippukeinulla terassista tai parvekkeestasi kesän ja syksyn lempipaikkasi!

Riippukeinu pihalle tai mökille

Stemman riippukeinuissamme on muhkean mukavat pehmusteet, jotka kutsuvat rentoutumaan. Tuoleissa käytetyt verhoilukankaat ovat miellyttäviä iholla ja ne kestävät hyvin aktiivistakin käyttöä sekä erilaisia sääolosuhteita.

Monet korituolimme on valmistettu helppohoitoisesta ja säätä kestävästä polyrottingista. Jos olet pidempiä aikoja poissa, voit halutessasi irrottaa korituolin pehmusteet ja siirtää ne sisälle lialta suojaan esimerkiksi mökkikäyntien välissä.

Riipputuoli sisällä tarjoaa ympärivuotisen levähdyspaikan

Riippukeinu toimii niin kaupunkikodissa kuin omakotitalossa esimerkiksi olohuoneen tai makuuhuoneen osana. Helppohoitoinen ja kestävä huonekalu on ihanteellinen valinta myös lapsiperheeseen tai lemmikkitalouteen.

Koska riipputuolit on suunniteltu kestämään luonnonolosuhteita ulkona, ne kestävät hyvin arkista käyttöä ja ne on helppo puhdistaa. Parasta on, että riippukeinun pehmusteet ovat vaihdettavissa tarpeen mukaan, mikä pidentää entisestään laadukkaan huonekalun pitkää käyttöikää.

 

Riippukeinuistamme sanottua:

”Keinuminen on luksusta!”

Marjut W.

 

Katso riippukeinut tästä →

 

Näin valitset sopivan riipputuolin käyttötarpeesi mukaan

Kun mietit sopivaa riipputuolia, voit kartoittaa vaihtoehtoja ainakin näiden neljän ominaisuuden kautta:

  •  ripustustapa
  • riippukeinun painoraja
  • 1 vai 2 hengelle
  • riippukeinun väri

Riippukeinun kiinnitys: köysi vai teline?

Ripustatko riippukeinun kattokoukusta, parrusta tai pihapuusta roikkumaan? Vai haluatko jalallisen riippukeinun, joka on helpompi liikuteltava?

Riipputuoli kattoon:

Jos mielessäsi on ennemmin sopiva kiinteä paikka riippukeinulle ja haluat mahdollistaa suuren keinumissäteen, voi ripustettava riippukeinu olla sopivin vaihtoehto. Tällöin olennaista on varmistaa tukeva kiinnitys ja että ympärillä on riittävästi vapaata tilaa. Tärkeintä on, ettei riippukeinu aiheuta vaaratilanteita tai osu keinuessaan ympärillä oleviin huonekaluihin.

Toki, voit valita ripustettavan riippukeinun myös napakampiin tiloihin, jos tarkoituksena ei olekaan keinua, vaan ennemmin hyödyntää riippumisen tarjoamaa rauhallista heijausta ja pientä liikettä. Katosta roikkuva riipputuoli on jo itsessään näyttävä sisustuselementti.

Riippukeinu telineellä:

Mikäli suosit vaihtoehtoa, joka on näppärästi siirreltävissä minne vain, sisällä tai ulkona, kannattaa katsoa jalalliset vaihtoehdot. Telineeseen rakennetut riippukeinumme on valmistettu kevyestä ja kestävästä materiaalista, jolloin niiden siirtäminen vaikka päivän parhaan paisteen tarjoavaan kohtaan ei ole työn ja tuskan takana. Siirreltävyys on mainio valinta myös silloin, jos tykkäät varioida sisustasi.

Riippukeinu telineellä takaa tukevat heijaukset. Voit ottaa riippukeinun heti käyttöön, ilman kattoon tarvittavia asennustöitä. Näin riippukeinun käyttäminen ei jätä myöskään mitään jälkiä kattoon.

Riippukeinujen painorajat vaihtelevat noin 90 kilon ja 150 kilon välillä. Moni riippukeinu sopii myös pidemmille istujille, sillä istuintyynyn ja korin katon välissä on tyypillisesti reilusti tilaa.

Tutustu tuotekohtaisiin painorajoihin ja ripustusmahdollisuuksiin tuotekuvauksista, tai kysy meiltä lisää!

Katso kaikki riippukeinut tästä →

 

Riippukeinu kahdelle: hulppea löhöpesä

Jos haluat, että riippukeinussa on enemmän tilaa esimerkiksi yhteisille hetkille, pötköttelylle tai vaikka tyynyröykkiölle ja torkkupeitoille, kannattaa harkita kahden hengen riippukeinua!

Perinteisten pihakeinujen ystävät nauttivat usein mahdollisuudesta istuksia kaksistaankin. Jos kaipaat kuitenkin pihakeinua kevyempää ratkaisua, niin leveä riipputuoli voi olla juuri oikea vastaus tarpeeseesi.

Tukevalla jalalla varustellut isommat riippukeinumme tarjoavat uudenlaista yhteistä tilaa, kun on aika rentoutua ja seurustella. Ne ovat ilahduttava lisävaihtoehto esimerkiksi perinteisten ruoka- ja sohvaryhmien rinnalle.

Kahden hengen riippukeinut edustavat uudempaa sisustustrendiä, ja löydät valikoimastamme muun muassa vuoden 2024 uutuuden Suvi-riippukeinun miellyttävissä värivaihtoehdoissa, jotka toimivat varmasti joka sisustuksessa!

Tutustu 2-istuttavaan riippukeinuun tästä →

 

Valitse eri värivaihtoehdoista sisustukseesi sopivin riippukeinu!

Korituolit toimivat monessa eri värissä: musta ja harmaa ovat eräitä luotetuimpia vaihtoehtoja. Tiesitkö, että voit myös yhdistää eri värejä riippukeinussasi?

Voit valita esimerkiksi Suvi-riipputuolin mustalla korilla ja vihreillä pehmustetyynyillä, tai ottaa korin luonnonvärillä ja rungon sekä pehmusteet mustina. Nämä ovat vain eräitä valikoimamme värivaihtoehtoja!  

Vuoden 2024 uutuutena löydät Stemman valikoimastamme myös ihanat beiget riippukeinut. Jos taas kaipaat perinteisempää ja ekologista vaihtoehtoa, voit tutustua ajattomiin rottinkisiin riipputuoleihin.

Tutustu riipputuolivaihtoehtoihin tästä →

 

Päivitä riippukeinua helposti mieleisillä sisustustuotteilla

Halutessasi voit täydentää riipputuolin omia istuin- ja niskatyynyjä makusi mukaisilla sisustustyynyillä tai torkkupeitoilla. Se ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä riipputuolien omat pehmusteet ovat lähtöjään jo paksuja.

Löydät riipputuoleihin myös niille tarkoitetut lisäpehmustesarjat suoraan verkkokaupastamme. Niiden avulla voit esimerkiksi varioida riippukeinun ulkonäköä pehmusteiden väriä vaihtamalla!

Vai löytyykö sinulta jo riippukeinu, jonka ilmettä haluat päivittää? Kulahtanutkin korituoli on parhaimmillaan taas kuin uusi, kun otat käyttöön vain uudet muhkeat riipputuolin pehmusteet.

Katso kaikki koristetyynyt ja torkkupeitot tästä

 

Korituolin laatu takaa mielekkäät ja lukuisat käyttövuodet

Riippukeinuja on saatavilla lukuisia eri vaihtoehtoja hintaluokan, koon ja ulkonäön osalta.

Huonekaluliikekauppiaina suosittelemme kiinnittämään huomiota oman tarpeen lisäksi tuotteen laatuun – oikein valittu laadukas riippukeinu voi olla pitkässä juoksussa kaikkein edullisin ja eniten tyytyväisyyttä tuova hankinta.

Et varmasti halua hankkia yhden kesän ihmettä tai joutua varomaan liikaa riippukeinun käyttöä kanto- tai kestokyvyn vuoksi. Stemman valikoimassamme panostamme uusimpiin malleihin, jotka on suunniteltu palvelemaan käytössä lukuisia vuosia.

Miksi valita riippukeinu Stemmalta:

  •  tuet paikallisia kauppiaita
  • kestävä hintalaatu-suhde
  • käyttöä ja aikaa kestävät tuotteet

 

Hyödynnä Stemman maksutonta kalustus- ja räätälöintipalvelua unelmiesi riippukeinun valintaan

Kaipaatko vinkkejä riipputuolin valintaan tai haluatko asiantuntijan avuksesi suunnittelemaan toimivinta sisustusta? Stemman maksuton kalustus- ja räätälöintipalvelumme on apunasi, kun haluat lisävarmuutta huonekalukaupoilla. 

Autamme löytämään budjettiisi ja tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot ihanteellisella hintalaatu-suhteella.

Palvelemme paikallisten kauppiaiden voimin kymmenillä eri paikkakunnilla! Katso täältä lähin myymäläsi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme täältä.

 

👉 Tutustu Stemman riippukeinuvalikoimaan →

👉 Lue lisää kalustus- ja räätälöintipalvelusta →