Sänky osamaksulla: vinkit unelmasängyn ostamiseen osamaksulla

Sänky osamaksulla: vinkit unelmasängyn ostamiseen osamaksulla

(Kuva: Jensen Beds)

Sängyn ostaminen on investointi, joka voi tuntua kerralla maksettuna suurelta menoerältä. Jottei unen laadun parantaminen jäisi hinnasta kiinni, kaikki Stemman valikoimassa olevat sängyt ovat saatavissa osamaksulla. Rahoituskumppaninamme toimii Svea. Rahoituspalvelu on saatavilla sekä myymälöistä että netistä ostaessa.

Tässä artikkelissa käymme läpi neljä syytä, miksi sängyn ostaminen netistä on hyvä vaihtoehto. Lisäksi kerromme mitä on hyvä huomioida, kun ostat sängyn osamaksulla.

💡 Lue myös: Sängyn valinta - Opas elämäsi parhaan sängyn valintaan

Neljä syytä miksi sängyn ostaminen netistä on fiksu valinta

1. Laaja valikoima helposti vertailtavissa

Stemman verkkokaupassa pääset tutustumaan kaikkiin valikoimassamme oleviin sänkymalleihin eri värivaihtoehtoineen. Tuotekuvia selaamalla näet, miltä sänkymallit näyttävät eri värisillä verhoilukankailla. Voit tutkia eri malleja, lukea arvosteluita ja vertailla hintoja omassa rauhassasi.

Tutustu Stemman kattavaan sänkyvalikoimaan

2. Asiantuntijat apunasi

Halutessasi voit varata maksuttoman palveluajan SänkyKoutsille joko etänä tai lähimpään myymälään. Stemman SänkyKoutsit helpottavat sängyn valintaasi ja auttavat sinua löytämään juuri itsellesi oikean sängyn.


Lue lisää ja varaa maksuton palveluaika SänkyKoutsille

3. Maksutavaksi valittavissa osamaksu

Kaikki Stemman valikoiman sängyt ovat saatavissa osamaksulla. Valitse ostokorissa maksutavaksi Svea osamaksu, niin voit määritellä itsellesi sopivan maksuaikataulun.

Lue lisää verkkokauppamme maksutavoista

4. Toimitus myymälään tai suoraan kotiin

Tilatessasi sängyn Stemman verkkokaupasta, voit valita myymälätoimituksen tai kotiinkuljetuksen.

Myymälätoimitus on aina veloitukseton. Valmistaja toimittaa tilaamasi sängyn lähimpään Stemma-myymälääsi, josta voit noutaa sen peräkärryn tai pakettiauton kanssa.

Vaihtoehtoisesti voit tilata kotiinkuljetuksen, jolloin lähimmän Stemma-myymäläsi kauppias ottaa sinuun yhteyttä kotiinkuljetuksen sopimiseksi. Säästät aikaa ja vaivaa, kun et joudu itse kuljettamaan sänkyä kotiisi.

Lue lisää kotiinkuljetuspalvelusta

Sängyn ostaminen osamaksulla on joustava tapa unelmien sängyn hankkimiseen

Sänky on yksi elämäsi tärkeimmistä hankinnoista, sillä oikein valittu sänky edesauttaa levollisia yöunia, jotka puolestaan vaikuttavat olennaisesti jaksamiseen arjessa. Siksi sängyn valintaan kannattaa panostaa.

Jottei unelmiesi sänkyostos jää hinnasta kiinni, tarjoamme joustavat maksutavat Svea-rahoituspalvelun kautta. Erämaksu on joustava ratkaisu, joka mahdollistaa laadukkaan sängyn hankkimisen ilman, että joudut maksamaan koko summaa kerralla.

Miksi hankkia sänky osamaksulla?

1. Hallittu budjetointi

Erämaksulla voit jakaa sängyn hinnan useaan pieneen erään. Svea-rahoituksen kautta valitset itsellesi sopivan kuukausierän, joten saat suunniteltua lyhennyksen oman budjettisi mukaiseksi. Kun maksat osissa, vältyt suurelta kertamaksulta.

2. Ei säästämisen tuomaa odottelua

Sen sijaan, että säästäisit useamman kuukauden ajan ennen uuden sängyn ostoa, erämaksun avulla voit tilata sängyn ilman odottelua ja lyhentää summaa pikkuhiljaa. Näin pääset nauttimaan uudesta sängystäsi nopeammin.

3. Kerralla unelmiesi sänky

Sängyn ostaminen on sijoitus omaan hyvinvointiisi jopa kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Siksi sängyn hankintaan kannattaa panostaa, eikä tyytyä keskinkertaiseen vaihtoehtoon, jossa nukkuisit levottomasti ja kärsisit huonoista yöunista. Erämaksun ansiosta voit panostaa kerralla unelmiesi sängyn hankintaan ja nauttia levollisista yöunista seuraavat 15–20 vuotta.

”Mieluummin panostaa sängyn valintaan kerralla kunnolla niin, että on joka yö hyvä sänky, eikä niin että tyytyy keskinkertaiseen ja kärsii siitä seuraavat 15 vuotta.”– Stemman SänkyKoutsi Ari Pajunen

4. Joustavat maksuehdot

Verkkokaupassamme ja myymälöissämme rahoituskumppaninamme toimii Svea, joka tarjoaa erilaisia osamaksuvaihtoehtoja. Voit itse valita maksuaikataulun ja lyhennyserien suuruuden omien tarpeidesi mukaan.

Lue lisää verkkokauppamme maksutavoista

Mitä huomioida sängyn ostamisessa osamaksulla?

✅ Tarkista rahoituskulut

Kun ostat sängyn osamaksulla, muista tarkistaa rahoituksen korot ja muut kulut. Tee laskelma kokonaiskustannuksista, jotta tiedät paljonko sänky todellisuudessa maksaa.

✅ Mieti maksukykyäsi

Arvioi realistisesti omaa maksukykyäsi ja valitse osamaksusuunnitelma, joka sopii omaan budjettiisi.

✅ Lue sopimusehdot huolellisesti

Ennen osamaksusopimuksen allekirjoittamista, varmista että ymmärrät kaikki sopimuksen ehdot. Svea-rahoituksen tarkemmat sopimusehdot löydät Svean sivuilta.

Sängyn ostaminen osamaksulla nopeuttaa hankintaa – mutta muista huomioida kokonaiskustannukset

Kaikki Stemman valikoiman sängyt ovat saatavilla osamaksulla. Sängyn ostaminen osamaksulla on joustava ja käytännöllinen tapa hankkia laadukas sänky heti käyttöösi.

Muista valita osamaksusuunnitelma, joka sopii omaan budjettiisi ja lue sopimusehdot huolellisesti läpi. Näin voit tehdä unelmiesi sänkyostoksen huoletta ja nauttia hyvistä yöunista pitkään!

Tutustu Stemman kattavaan sänkyvalikoimaan

Hyödynnä SänkyKoutsien apua sängyn valinnassa netissä

Stemman SänkyKoutsit helpottavat sängyn valintaasi ja auttavat sinua löytämään juuri itsellesi oikean sängyn asioitpa sitten verkossa tai myymälässä.

Varaa palveluaika lähimpään myymälääsi tai valitse etäaika puhelimitse ja löydä uusi unelmiesi sänky Stemmasta.

Varaa maksuton palveluaika SänkyKoutsille