Stemma – rehtiä laatua, rehtiin hintaan.

Stemman 100% rehdit hinnat

Elämällä ja kalustamisella on hintansa, ja meillä se hinta on reilu kaikille. Siksi hinnoittelemme tuotteemme aina rehdisti, niin valmistajalle, tuottajalle, kauppiaalle kuin asiakkaille. Tuotteiden lopullinen hinta perustuu työmäärään ja laatuun, ei nostettuun lähtöhintaan tai näyttäviin aleprosentteihin.

HYVÄ OSTOS
Hyvä ostos -takuumerkki kertoo siitä, että tämä tuote on pysyvästi edullinen Stemman valikoimassa. Ei enää alen tai tarjousten kyttäystä, sillä tämä hinta on voimassa vuoden jokaisena päivänä. Stemman Hyvä ostos -hinta kestää vertailun!

TARJOUS

Tämä merkki kertoo siitä, että kyseinen tuote on erikoistarjouksessa, eli olemme laskeneet entisestään jo valmiiksi rehtiä hintaa. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Tarjoustuotteita on rajattu määrä ja nopeat syövät hitaat. Tarjoushinta on aina rehti, ilman lähtöhinnan nostamista.

ALE
Ale on odotettu kampanja, jolloin sesongin vaihtuessa on mahdollista paljon edullisia löytöjä alehintaan. Aletuotteita on saatavana rajoitetusti ja Stemman tapaan alennettu hinta on meillä aina rehti, ilman lähtöhinnan nostamista.
POISTOHINTA

Poistohinta se hinta, jolla tuote poistuu valikoimasta. Tämä tuote ei enää palaa valikoimaan, joten toimi nopeasti. Poistohinta on aina rehti, ilman lähtöhinnan nostamista.

 


100% rehtiä laatua

Meillä Stemmassa tuotteiden laatua ei tarvitse arvailla. Me kerromme rehdisti mistä maksat ja miksi. Meiltä löydät niin hyvät, paremmat ja parhaat ratkaisut kotisi kalustamiseen. Jotta sinun ei tarvitsisi arvailla tuotteiden laatua, teimme sen sinulle näkyväksi.
REHDISTI KOTIMAINEN
Me kannatamme kotimaista kalustealan ammattitaitoa ja laadukkaita raaka-aineita. Tämä merkki tarkoittaa, että tuote on suunniteltu ja valmistettu rehdisti Suomessa. Valmistaja on suomalainen yritys, jonka kalusteiden kotimaisuusaste vastaa avainlippumerkintää.

REHDISTI HYVÄ
Tämä tuote on varustettu hyvällä hinta-laatusuhteella. Kaluste on peruskestävä ja sopii varmasti kotiin kuin kotiin.  Tuotteiden suunnittelussa, materiaaleissa tai valmistuksessa on kiinnitetty huomiota kustannustehokkuuteen.

REHDISTI PAREMPI
Tämän tuote on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Nämä tuotteet ovat suunniteltu parantamaan elämänlaatua. Tuotteiden suunnitteluun, materiaaleihin tai valmistukseen on panostettu tavanomaista enemmän.

REHDISTI PARAS
Hinta sen jo kertoo, tämä tuote on hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaa. Se on suunniteltu ja valmistettu ammattitaitoisesti, laadusta tinkimättä. Sopii kuin nenä päähän vaativampaan käyttöön tai yksilölliseen elämään.