Avaa valikko

Kitee

Stemma Kitee
Kiteen Kaluste Ykkönen

0400 142 755

kitee@stemma.fi

Kiteentie 5, 82500 Kitee

www.kiteenkaluste.fi

Aukioloajat

arkisin 9 - 17
lauantaisin 9 - 13

some-ikoni

Yritysesittely

Kiteen Kaluste on monipuolinen täyden palvelun huonekaluliike joka palvelee asiakkaitaan Itä-Suomen alueella jo yli 20 -vuoden kokemuksella.

Meiltä saat kaiken kodin tai työpaikan huonekalu ja sisustustarpeisiin. Liikkeessämme autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset huonekalut ja muut tuotteet sisustuksesi ja tarpeidesi mukaan. Meillä on yli 20 -vuoden kokemus alalta, joten voit luottaa osaamiseemme kaikissa huonekaluihin ja sisustukseen liittyvissä asioissa.

Tutustu laajoihin valikoimiin sivuillamme ja ota yhteyttä, tai tule käymään paikan päällä liikkeessämme. Meiltä saat parhaat tuotteet aina edulliseen hintaan ja voit halutessasi maksaa myös joustavasti osamaksulla!

Palvelut

Jos tarvitset huonekaluille kuljetusta, kasausta tai asennusta, meiltä järjestyvät kaikki ammattilaisten tekeminä.
Nopeasti, joustavasti ja edulliseen hintaan!

  • Toimitamme huonekalut haluamanasi päivänä sisään kannettuina joustavasti ja nopeasti. Kuljetuspalvelumme kattaa pääasiassa myymälän lähialueet. Erikoistapauksista voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä tarkemmin.
  • Jos tarvitset apua kasaamiseen tai asennukseen, ammattilaisemme hoitavat huonekalut koottuina ja asennettuina haluamallesi paikalle.
  • Kuljetus-, kasaus- ja asennuspalveluista tulee aina sopia erikseen kaupanteon yhteydessä.

Henkilökunta

Stemman Kiteen liikkeessä Teitä palvelevat:

Tero Hakulinen

Kauppias

Urho Toropainen

Myyjä

Seuraa myymälää somessa: