Jukka ja Jessika Kulju: "Täyden kympin kokemus"

Julkaistu 30.12.2017

Stemmasta täyden kympin arvoinen asiakaskokemus.

Jukka ja Jessika Kulju ovat asuneet Ylivieskassa, uudessa omakotitalossaan puoli vuotta. Isoimmat huonekaluhankinnat Kuljut ovat tehneet paikallisesta Stemma-myymälästä.

”Hinta, laatu, asiantunteva palvelu ja kaikkien niiden kokonaisuus on parasta Stemmassa”, luettelee hankintapäällikkönä työskentelevä Jukka Kulju syitä, miksi he päätyivät tekemään kalustehankintansa juuri Stemmasta.

Kuljut ostavat kalusteensa mieluummin myymälästä, koska heistä on tärkeä nähdä kalusteet paikan päällä ennen valintaa.

”Stemma on ylivoimaisesti lähitienoon paras huonekaluliike, ja nimenomaan palvelunsa vuoksi”, Jukka Kulju kiittelee.

Ylivieskan Stemma-myymälässä on Kuljun mukaan hyvin laaja valikoima. Myös Stemman verkkokauppa on Kuljuille tuttu. He katselevat mielellään kalusteita Stemman netistä alustavasti, mutta haluavat mennä liikkeeseen toteamaan miltä huonekalut näyttävät luonnossa.

”Stemman verkkokauppa on selkeä paikka vertailla tuotteita. Olen nähnyt heikompiakin verkkokauppoja”, Kulju arvioi.

Apua suunnitteluun ja erinomaista palvelua

Mitä huonekaluja olette tilanneet kotiinkuljetus- ja kasauspalvelulla?

”En itseasiassa tiennyt, että kotiinkuljetukseen saa mukaan kasauspalvelun, ennen kuin kuljetuksen yhteydessä tilaamiamme huonekaluja alettiin kasata käyttövalmiiksi”, Jukka Kulju kertoo.

”Olemme tilanneet Stemmasta tähän mennessä kotiinkuljetuksena sängyn, kolme kappaletta sohvia, pari tv-tuolia, tv-tason, ruokapöydän, kaappeja, jokusen sisustustaulun sekä puutarhakalusteet, joihin sisältyi sohvaryhmä rahilla. Kaikki isoimmat kalustehankinnat olemme tehneet paikallisesta Stemmasta”, Kulju luettelee.

”Olemme olleet tosi tyytyväisiä Stemman palveluun. Kun tilasimme sängyn, niin totesimme patjan olevan liian pehmeä. Kun tiedustelimme mahdollisuutta patjan vaihtoon, saimme Stemmasta korvaavan patjan kotiin jo seuraavana päivänä veloituksetta”, Kulju kertoo tyytyväisenä.

Jukka Kuljun mukaan kotiinkuljetus- ja kasauspalvelussa on parasta sen mukanaan tuoma vaivattomuus.

”Meillä on kaksikerroksinen talo, joten kotiinkuljetuspalvelun avulla olemme itse säästyneet paljolta kantamiselta”, Kulju naurahtaa.

”Yllätyin, että kuljetuspalvelun työntekijät veivät vielä pakkausmateriaalitkin mennessään pois – koti jäi tosi siistiksi heidän jäljiltään. Stemman palvelussa on eri lähtökohta, kuin joissakin nimeltä mainitsemattomissa kalustefirmoissa, joissa kaikki huonekalut toimitetaan palasina ja ne kootaan itse”, Kulju sanoo.

Kotiinkuljetuksen ohessa saatava Stemman kierrätyspalvelu auttaa viemään vanhat kalusteet pois uusien tieltä. Kuljun perheessä on hyödynnetty tätäkin palvelua ja yksi sijauspatja on lähtenyt kierrätyspalvelun kyytiin.

Kuljun mukaan seuraavaksi voisi olla aika hankkia joitain pienempää sisustustavaraa, nyt kun isoimmat huonekaluhankinnat on jo tehty heidän kotiinsa.

”Annan täyden kympin Ylivieskan kauppiaalle Maaritille. Häneltä olemme saaneet paljon apua, myös sisustuksen suunnitteluun”, Kulju kertoo palvelukokemuksestaan.

”Uskallan suositella Stemmaa vaikka omille kavereilleni”, Jukka Kulju sanoo reteästi ja jatkaa

”Laitetaan Ylivieskan Stemmaan vielä kiitokset hyvästä palvelusta. Täyden kympin kokemus”, Jukka Kulju kiittää.