Keijo Toivanen: "Minulla ei ole huonoa sanottavaa Stemmasta"

Julkaistu 02.10.2016
Asiakaskokemus - Pelkkää hyvää sanottavaa Stemman palvelusta.

Keijo Toivanen on ollut Pieksämäen Stemma-kauppiaan, RH-Huonekalun, asiakas jo 1980-luvun alkupuolelta saakka. Toivasten perhe on vuosien varrella hankkinut Stemmasta sisustustuotteiden ohessa niin tietokonepöytiä ja -tuoleja kuin vuodesohvankin. Viimeisimpänä Toivasille toimitettiin Lakeus Designin mittatilausliukuovet. Stemman palvelualttius ja toimitusvarmuus ovat keskeiset syyt pitkälle asiakassuhteelle.

Toivaset ovat asuneet Pieksämäellä yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1981 saakka. Lapset ovat perustaneet jo omat perheensä, ja pariskunta viettää rauhallisia eläkepäiviä omakotitalossaan.

- Asumme omakotitaloalueella tässä ihan lähellä Stemmaa. Sieltä on ollut vuosien varrella helppo hakea esimerkiksi mattoja, kun ne on aina annettu ensin kotiin sovitettavaksi, Keijo kertoo.

- Tietysti Stemman kanssa asiointiin on vaikuttanut myös heidän ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu.

Kokonaispaketti Stemman kautta

Keijon viimeisimmät kokemukset asioinnista Pieksämäen Stemman kanssa ovat tuoreita. Toivaset teettivät hiljattain laajemman sisustussuunnitelman, jossa asunnon ilmettä tarkasteltiin niin pintamateriaalien kuin erilaisten huonekaluratkaisujenkin kautta.

Osana Pieksämäen Stemman Enni Leväisen tekemää sisustussuunnitelmaa olivat Lakeus Designin liukuovet, jotka Toivaset teettivät mittatilaustyönä sopiviksi kaapistojen vanhoihin runkoihin.

- Kolmeen makuuhuoneeseen ja eteiseen hankittiin Stemman kautta liukuovet. Vanhat rungot olivat vielä hyviä, joten ovet teetettiin sopiviksi niihin. Eteiseen valittiin peililiukuovet, Keijo kertoo tyytyväisenä.

“En lähde merta edemmäs kalaan”

Toivasten kokonaisuus sisälsi liukuovien lisäksi paljon muutakin sisustamiseen ja kalustamiseen liittyvää. Jopa uusi keittiö hankittiin Stemman paikallisen kauppiaan verkostoja hyödyntäen. Myös tarvittavat palvelut kuuluivat pakettiin.

- Kun aloimme suunnitella kokonaisuutta, pyysin tarjouksen viideltä eri paikkakunnalla sijaitsevalta taholta. Näistä viidestä valitsin Stemman. Heillä esimerkiksi liukuovitoimitukseen kuului suoraan rahti tehtaalta kotiin, ja Stemmasta tuli asentajat, jotka asensivat ovet paikoilleen, Keijo summaa.

- Ei kannata lähteä ajamaan peräkärryn kanssa ympäriinsä, kun omalta paikkakunnalta saa yhdestä paikasta kaiken. Jos tykkää vaivattomuudesta ja helppoudesta, niin kyllä näin pääsee itse kaikkein vähimmällä.

“Minulla ei ole huonoa sanottavaa Stemmasta”

Keijon mukaan niin liukuovien toimitus ja asennus kuin kokonaisuuden muutkin osa-alueet sujuivat Stemman ja sen yhteistyökumppaneiden kanssa hyvin. Keijo kehuu Stemman palvelua, joka tänä päivänä sisältää yhä monipuolisempia elementtejä.

- Minulle ilmoitettiin, että liukuovet saapuvat kello 13:15. Auto oikeasti oli tuossa pihassa jo kello 13:14! En voi käsittää, että jos kaveri lähtee Kauhajoelta ajamaan, niin se on minuutilleen perillä Pieksämäellä, Keijo nauraa.

- Ei tarvinnut itse kuin ihmetellä. Asentajat purkivat vanhat ovet, pistivät uudet paikoilleen, siivosivat paikat ja veivät roskat mennessään - mitään ei jäänyt tehtäväksi itselle.

- Kyllä minä suosittelen Stemmaa. Heidän kokonaispaketti on hyvin mietitty, ja toimintaa kuvastaa ystävällisyys, toimitusvarmuus ja luotettavuus, Keijo sanoo lopuksi.