Kuvien käyttöehdot

Kuva olis kiva!

Me Stemmalla ilahdumme joka kerta, kun näemme asiakkaidemme julkaisemia kuvia tuotteistamme aidossa ympäristössä – sinun kotonasi. Haluamme tuoda esille näitä rehdisti elämänmakuisia koteja, jotka on sisustettu elämästä nauttimiseen, ei kiiltokuvaelämään.

Ohje oman kuvan julkaisuun

Jaa oma kuvasi Instagramissa ja/tai Facebookissa ja käytä tunnisteita #stemmakoti sekä #elämänmakuinenkoti. Näin kuvasi tulee näkyviin kyseisten tunnisteiden taakse. Kaikkien Stemman yhteisöön kuuluvien on helppo löytää inspiroivaa sisältöä näiden aihetunnisteiden avulla.

Merkitsemällä Stemman julkaisuusi (Instagram: @stemma.fi tai Facebook: @stemma), saat kuvasi näkyviin myös Stemma-ketjun omaan profiiliin asiakkaiden jakamiin julkaisuihin (Instagram: Merkityt tai Facebook: Yhteisö).

Anna Stemmalle lupa kuvasi käyttöön

Jotkut asiakkaidemme kuvat ovat niin ihania, että haluaisimme jakaa ne myös omissa kanavissamme kaikkien iloksi. Tällöin kysymme sinulta erikseen luvan kuvan käyttöön. Mikäli saamme hyväksyntäsi, voimme julkaista kuvasi mm. sosiaalisen median kanavissamme (Instagram, Facebook), verkkosivustollamme (www.stemma.fi) sekä sähköisessä uutiskirjeessämme.

Kuvien käyttöä koskevat ehdot

Kun annat Stemmalle (Stemma Oy -katto-organisaatiolle ja paikallisille Stemma-myymälöille) luvan sisällön käyttöön, vakuutat, että omistat sen kaikki oikeudet, eli olet ottanut kuvan itse tai sinulla on kuvan ottajalta lupa sen julkaisemiseen kanavissamme. Jos kuvassa esiintyy sinun lisäksesi muita henkilöitä, vakuutat saaneesi myös heiltä luvan kuvan julkaisemiseen. Vakuutat, että kuva on hyvän maun mukainen, eikä se loukkaa mitään oikeuksia tai lain säännöksiä.

Stemmalla on oikeus muokata (esim. rajata) kuvaa käyttötarkoitukseen sopivaksi. Stemmalla ei ole velvollisuutta merkitä kuvaan käyttöoikeuden antanutta henkilöä. Stemmalla ei ole myöskään velvoitetta maksaa rahallista tai muuta korvausta sisällön käytöstä näissä ehdoissa mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Stemma ei myy, vuokraa tai luovuta kuvaa kolmansille osapuolille. Stemma ei kuitenkaan ole vastuussa siitä, jos joku kolmas osapuoli kopioi luvatta sisältöä Stemman digitaalisen median kanavista.