Mika Mäki-Asiala: "Stemman kanssa homma toimii aivan loistavasti!"

Julkaistu 03.10.2016
Asiakaskokemus - Stemmassa toimii kaikki erityisen hyvin.

Sieviläinen Mika Mäki-Asiala kalusti keväällä 2015 Kalajoelle valmistuneen loma-asuntonsa osaksi Stemman avulla. Ensimmäisten kokemusten myötä seuraavan asunnon kaikki kalusteet tulivat Stemmasta. Mika on ollut tyytyväinen kalusteiden korkeaan laatuun ja Stemman hyvään asiakaspalveluun.

LähiTapiolan yritysvakuutuspuolella työskentelevän Mäki-Asialan työpaikka sijaitsee Ylivieskassa. Työmatkalla on kätevä poiketa huonekaluostoksille Ylivieskan Stemmaan, jonka kauppiaan Maarit Jokitalon Mika on tuntenut ja pidemmän aikaa.

- Aina, kun olen huonekaluostoksia tehnyt, olen käynyt Stemmasta kyselemässä. Useiden vuosien ajan olen heidän kanssaan tehnyt kauppaa, ja joka kerta on tullut hyvää palvelua!

“Oikein nauratti, että voiko tämä mennä näin helposti!”

Keväällä 2015 Mika kaipasi apua Kalajoen Hiekkasärkille valmistuvan loma-asuntonsa kalustamisessa. Osa kalusteista tuli Stemmasta, ja koska yhteistyö toimi hyvin, valitsi Mika Stemman koko asunnon kalustetoimittajaksi, kun seuraavan kohde valmistui keväällä 2016.

- Otin tähän uusimpaan asuntoon ihan kaiken Stemmasta. Heidän auto tuli asunnon pihaan sovittuun aikaan ja työntekijät alkoivat kantaa tavaroita sisälle toiseen kerrokseen. He purkivat huonekalut paketeista ja aloittivat tavaroiden kasaamisen, Mika kertoo.

- Siinä ei mennyt kuin pari tuntia, niin kämppä oli kalustettu! Stemman kautta tuli sängyt, sohvat, ruokaryhmä ja TV-tasot. Lisäksi mukaan tuotiin tauluja, mattoja ja lamppuja, joista osan valitsin asuntoon ja loput he veivät mennessään.

Erityisen tyytyväinen Mika on siihen, että toimitusprosessin jokainen yksityiskohta oli huomioitu.

- Asentajat laittoivat jopa tuolin- ja pöydänjalkoihin pehmustetarrat paikoilleen. Lähtiessään he veivät pakkausjätteet mukanaan. Tiedän, mihin soitan taas seuraavalla kerralla, kun tulee tarvetta huonekaluille, Mika kiittelee.

“Juuri mitään kulumista ei ole tapahtunut”

Koska Mäki-Asiala vuokraa loma-asuntoja läpi vuoden, on huonekalujen laatu merkittävässä osassa kalusteita valittaessa. Mika on pyrkinyt valitsemaan sellaisia kalusteita, jotka kestäisivät aktiivista käyttöä useamman vuoden.

- Ruokaryhmä on Pohjanmaan mallistoa Stemmasta. Sen tietää, että se on kestävä, ja kun pöytä on vielä koivukannella, siihen ei ihan herkästi tule jälkiä.

- Vuodesohvaa valittaessa en ottanut sitä halvinta. Sängyt taas ovat jämäkät ja vähän paremmalla jousella olevat, Mika toteaa.

Yhdessä Stemman kanssa valitut huonekalut ovat osoittautuneet toimiviksi ratkaisuiksi Mikan loma-asuntoihin. Ensimmäisen vuoden jälkeen aktiivinen käyttö ei näy kalusteissa kulumisena tai rikkoutumisena.

- Ensimmäinen asunto on nyt vuoden ollut vuokralla ja tein juuri tarkastuksen sinne. En nähnyt, että huonekaluissa olisi tapahtunut juuri mitään kulumista.

- Havaitsin, että sohvan kaksi eri osaa ovat normaalisti irti toisistaan, jolloin niitä herkästi siirrellään omatoimisesti. Kysyin tähän apua Stemmalta, jolloin heidän porukka otti porakoneen ja ruuvasi osat kiinni toisiinsa.

- Palvelu on se juttu, minkä takia Stemman kanssa mielellään asioi, vaikka joku tarjoaisi vähän halvemmalla, Mika toteaa lopuksi.