Raimo Pollari: "Laadultaan ihan ensiluokkaista"

Julkaistu 17.01.2017

”Laadultaan ihan ensiluokkaista”

Raimo Pollari on ollut paikkakuntansa Stemma-myymälään niin tyytyväinen, ettei ole kokenut tarvetta vaihtaa asiointipaikkaa. Uusien, laadukkaiden huonekalujen osto, kotiinkuljetus ja vanhojen poisvienti sujuvat kaikki näppärästi.

Hankintoja sohvista keittiökalusteisiin – aina onnistuneesti

Stemma on ollut Pollarin perheen hovihankkija huonekaluostoksissa jo vuosien ajan.

”Stemmaa on käytetty oikeastaan kaikissa hankinnoissa, ja laatu on ollut ihan ensiluokkaista”, Raimo Pollari kertoo.

”Hankimme Stemmasta viimeksi sohvakaluston. Aikaisemmin olemme Stemmasta hankkineet mm. vuodesohvia, keittiökalusteita – lähes kaikkea, mitä koti tarvitsee.”

Sohvahankinta meni nappiin

Pollarit lähtivät sohvaostoksille sen takia, että heidän entinen sohvansa alkoi heidän mielestään näyttää jo hiukan vanhan malliselta.

”Kaipasimme vaimon kanssa jotain vähän rennompaa tilalle, ja Stemma oli kohde. Sieltä löytyi sopiva. Tällä paikkakunnalla ei ole tällä hetkellä muita huonekaluliikkeitä, mutta me olemme olleet Stemmaan tyytyväisiä, ja sen takia se tulee aina ensimmäisenä mieleen, että käydäänpä Stemmassa”, Raimo sanoo.

”Sohvan materiaali on tällaista nahalta tuntuvaa, mutta ei kuitenkaan nahkaa, mukavantuntuista. Ostamissamme sohvissa on parasta se, että näissä on rento istuma-asento, jossa on hyvä katsoa tv:tä. Löysimme tällaiset sopivat, joissa on mekanismi – molemmissa, sekä kolmen istuttavassa että tässä yhden istuttavassa.”

”Stemmassa kokonaisuus on kunnossa”

Pollarit arvostavat Stemman kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu kalustevalikoiman lisäksi myös kotiinkuljetus ja vanhojen poisnouto.

”Stemmahan hoitaa kalusteet aina kotiin paikan päälle. Olemme olleet tyytyväisiä Stemman toimituksiin aina. Stemma haki meidän sohvan, niin päästiin helposti siitä eroon, ja antoi vielä vähän välirahaa.”

”Tämä hankinta on niin helppoa ja kaikki toimii. Kokonaisuus on kunnossa”, Raimo kiteyttää.

Katso video Stemman YouTube-sivulta »