"Ruokapöytämme - juuri sellaisena mitä olimme toivoneet"

Julkaistu 13.02.2020

Asiakaskokemus - Täydellisesti toiveiden mukainen ruokapöytä löytyi Stemmasta.

Talonrakentajat 2019 - @Kotolampi

Jyväskyläiset omakotitalorakentajat kertoivat Stemma-kokemuksestaan uuden ruokaryhmän hankinnassa syksyllä 2019.

- Meillä oli taloprojektin aikana selkeä visio tulevasta ruokapöydästämme. Aluksi jopa pohdimme toteuttavamme suunnitelman itse, mutta päädyimme kuitenkin loppuvuodesta sohvan etsimisen ohella katselemaan myös valmiita ruokailuryhmiä. Useasta paikasta löytyi suunnitelmiamme vastaava, mutta järjestäen niissä oli jotain sellaista mihin emme olleet täysin tyytyväisiä.

- Yhtenä iltana päädyimme visiitille Jyväskylän Stemmaan ja siellä se oli - tuleva ruokapöytämme, juuri sellaisena yksityiskohtineen kuin mitä olimme toivoneet! Sinänsä hassua, sillä edellinen pöytäryhmämme oli myös hankittu kahdeksan vuotta sitten samaisesta liikkeestä ja vieläpä samaiselta myyjältäkin! Edellinen kokonaisuus loi varmuutta siihen, että valintamme uuden ruokapöydän suhteen on järkevä, sillä olimme vieläkin tyytyväisiä edelliseen yksilöön ja luopuminen tapahtui ainoastaan uuden ja muuttuneen sisustuksen vuoksi.

Stemman Nauvo -ruokapöytä ja penkit, sekä Veeti -ruokapöydän tuolit olivat täydellinen löytö ja kokonaisuus.

Tunnelmallinen ruokailuryhmä on tyylikäs kokonaisuus metallijalkaisilla Venla-lankkupöydällä ja -penkillä, sekä Veeti-pinnatuoleilla. 

- Uusi ruokailuryhmämme saapui sovitusti noudettavaksi juuri ennen joulua ja muuton ollessa aluillaan. Tämän hetkisen käyttökokemuksen perusteella voimme todeta tehneemme jälleen oikean valinnan!

Näin kertoi Annika, joka on pitänyt Kotolampi-Instagram-tiliä koko rakentamisen ajalta. Kotolammen Instagram-profiilissa pääset kokonaisuudessaan tutustumaan rakennusprojektiin, sekä uuden kodin sisustamiseen.